ollikat
Νεοφερμένο μέλος
Η ollikat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
16-06-11
16:58
Έχω ήδη δύο μεγάλα γατιά (που τα μάζεψα και αυτά) σε διαμέρισμα, και δεν μπορώ να κρατήσω την μικρή Άρτεμη (1-1,5 μηνών, άσπρη-μαύρο-μπέζ, πολύ παιχνιδιάρα) και τον Ερμή ( 2-2,5 μηνών, ασπρος-μπεζ,πολύ φοβισμένος και ταλεπωρημένος, με χτυπημένο ένα ποδαράκι, αλλά αρχίζει και πέρνει τα πάνω του) που τα μάζεψα από το δρόμο ανάμεσα σε αυτοκίνητα.
Ψάχνω πολύ φιλόζωο και υπεύθυνο άνθρωπο, να θέλει και να μπορεί να υοθετήσει το ένα ή και τα δύο (τώρα που έχουν μάθει το ένα το άλλο), να προσφέρει φροντίδα και σπίτι κατάλληλη για γατάκι-γάτα/γάτο. Είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχη παρέα.
Τηλ. 6942048523 Θάλεια
Ψάχνω πολύ φιλόζωο και υπεύθυνο άνθρωπο, να θέλει και να μπορεί να υοθετήσει το ένα ή και τα δύο (τώρα που έχουν μάθει το ένα το άλλο), να προσφέρει φροντίδα και σπίτι κατάλληλη για γατάκι-γάτα/γάτο. Είμαι σίγουρη πως θα είναι υπέροχη παρέα.
Τηλ. 6942048523 Θάλεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία:
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
16-06-11
21:07
Μακάρι να πάνε σε ένα (ή και σε δύο) σπιτάκι(-α) με πολύ αγάπη και αυτά τα νινάκια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα.
17-06-11
00:38
Μπραβο, ευχομαι να βρεθει ενα ζεστο σπιτακι και για τα δυο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum