ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
30-07-09
16:40
τα γατακια στειρωνονται 5-6 μηνων. στειρωσε τη μανα πρωτα κ ασε τα αλλα για αργοτερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
30-07-09
16:43
Χμμ... Πολυ θα τ' οθελα...τα γατακια στειρωνονται 5-6 μηνων. στειρωσε τη μανα πρωτα κ ασε τα αλλα για αργοτερα
Αλλα δε θα με αφησει με τιποτα να την πιασω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
30-07-09
20:33
Ενδιαφέρουσα τροπή βλέπω..
....πάλι θα λείψω όμως.
....πάλι θα λείψω όμως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
31-07-09
09:27
Καλα νεα! Μολις τα γατακια σταματησουν να θυλαζουν θα πιασουμε τη μαμα και θα τη παμε στο γιατρο για στηρωση. Βρηκαμε γατοπαγιδα!! 

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
31-07-09
23:17
Μπραβο!Συμφωνησαν οι γονεις σου ή μονη σου θα το κανεις?Καλα νεα! Μολις τα γατακια σταματησουν να θυλαζουν θα πιασουμε τη μαμα και θα τη παμε στο γιατρο για στηρωση. Βρηκαμε γατοπαγιδα!!![]()
01-08-09
09:03
Ναι! Θα με βοηθησει λιγο ο μπαμπας μου! Το μονο προβλημα τωρα ειναι αυτο που εγραψα τα Κακα Νεα γιατι τωρα η γατα δε πολυ συχναζει πισω απ' το σπιτι μου οπως πριν.
Τελος παντων ελπιζω σημερα να εχουμε καποια καλη εξελιξη. Ελπιζω να ξαναφερει τα γλυκουλια συντομα πισω.... 
Τελος παντων ελπιζω σημερα να εχουμε καποια καλη εξελιξη. Ελπιζω να ξαναφερει τα γλυκουλια συντομα πισω.... 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum