Επείγον

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

crazywithcats

Νεοφερμένο μέλος

Ο crazywithcats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Παιδια χθες ειδα σε ενα site ενα video που εβγαλε μια φιλη του αδερφου μου κ το δυμοσιευσε στο δυαδικτιο. ηταν ο μπαμπας της που καταεδερνε στην κυριολεξια την γατα τους κ ζητουσε βοηθεια πηγαμε αμεσως σπιτι του κ ειδαμε αυτην να κλεει κ τους γονεις της να καιν την γατα στο τζακι επειδη εκανε κακα στο χαλι;);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάλε μας το σάιτ, να το δούμε κι εμείς. Μπορείς να μας δώσεις και τα στοιχεία του μπαμπά της; Αν δεν θέλεις να φανούν, γράψ΄τα με ένα προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από εμάς. Άσε τα υπόλοιπα σε εμάς.
Η γατούλα πρέπει να φύγει από εκεί. Δεν γίνεται να κακοποιείται έτσι. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως είναι τώρα το γατάκι; Ζει;

το γατακι ζει κ το η φιλη μου το εφερε σε εμενα κ αυριο θα το παω σε κτινιατρο κ θα το δωσω στην ξαδερφη μου που εχει σωσει 4 γατακια κ πεθαναν απο γεραματα το πιστευετε οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι???

Υ.Γ.Ειμαι η piper002 me τον λογαριασμο μιας φιλης μου

επειγον

Παιδια χθες ειδα σε ενα site ενα video που εβγαλε μια φιλη του αδερφου μου κ το δυμοσιευσε στο δυαδικτιο. ηταν ο μπαμπας της που καταεδερνε στην κυριολεξια την γατα τους κ ζητουσε βοηθεια πηγαμε αμεσως σπιτι του κ ειδαμε αυτην να κλεει κ τους γονεις της να καιν την γατα στο τζακι επειδη εκανε κακα στο χαλι;);)

ημαρτον τωρα ειναι καλα

Μπορει κανες να κανει καταγγελια? οι γονεις σου πχ που ειναι ενηλικοι????

βαλε το σαιτ

Και κράτα το βίντεο σε cd.. ή κάπου, μην χαθεί.. !!!

δεν ειναι δυνατον:mad::mad: δεν μπορει να γινονται αυτα τα πραγματα:mad:
παρ ολο που ειναι αυτος ο "ανθρωπος" επικινδυνος για τη γατα ειανι επικινδυνος κ για την οικογενεια του. αυτο ειναι κακοποιηση, το ατομο θελει γιατρο

Τι να πεις.ντροπή τους καποιοι άνθρωποι πιστευουν οτι επειδη εχουν ενα ζωακι στο σπιτι τους και το τα'ι'ζουν μπορουν να το κανουν οτι θέλουν.δεν σκέφτονται οτι εχουν και υποχρέωσεις απεναντι σε αυτα.εξάλλου αυτος ο πλανητης δεν ειναι μονο για τους ανθρώπους.Για οσους εχουν χρόνο καλο θα ήταν να ψάξετε να βρειτε και να δειτε ενα ντοκυμαντερ για την κακοποιηση των ζώων <<EARTHLINGS>>.

βασικά μπερδεύτηκα λίγο, ποιος κάνει την καταγγελία, η crazywithcats ή η anna182?

δεν ειναι δυνατον:mad::mad: δεν μπορει να γινονται αυτα τα πραγματα:mad:
παρ ολο που ειναι αυτος ο "ανθρωπος" επικινδυνος για τη γατα ειανι επικινδυνος κ για την οικογενεια του. αυτο ειναι κακοποιηση, το ατομο θελει γιατρο

Συμφωνώ απόλυτα. Οι άνθρωποι που κακομεταχειρίζονται τα ζώα είναι επικίνδυνοι. Αν κάποιος δεν είναι ικανός να αγαπήσει και να σεβαστεί ένα ζωάκι που είναι από τη φύση του αθώο και άδολο δεν έχει καμιά καλοσύνη μέσα του. Νομίζω πως κάποιος που κάνει κακό σε ζώο στην πραγματικότητα θέλει να κάνει κακό σε άνθρωπο αλλά φοβάται.

ημαρτον θεε μου, αυτος ειναι ψυχικα αρρωστος και χρειαζεται βοηθεια. αυτο ειναι σαδισμος, να καιει το γατι στο τζακι, αν ειναι δυνατον ...:mad::mad:

γιατι εγω δεν το πιστευω αυτο???:confused::confused:

Υπερβόλικο μου ακούγεται και έκαναν κάτι τέτοιο και το έβαλαν στο ίντερνετ?..
Γιατί δεν μας στέλνεις το Link?..

συγνωμη και γω που ειμαι καχύποπτη αλλα αυτοι οι 3 λογαριασμοι:hmm::hmm:????? που αλλαζουν δημιουργουν θεματα κτλ μου κανουν καπως:hmm::hmm:!!!! μπορει επειδη τα κοριτσακια ειναι μικρα και τα 3 ειναι 11 χρονων :hmm::hmm:..anyway βαλτε το link του video να το δουμε:|!!!! αλλιως τσαμπα παει η καταγγελια!!!!:blink::down:

Η "καταγγελία" κλειδώνεται, νομίζω ότι πια ακόμα και οι πιο εύπιστοι από μας έχουν αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται.

Μια φιλική συμβουλή, για όσους τυχόν την θέλουν: μην ξεχνάτε ποτέ πως βρίσκεστε στο internet. Στο χώρο δηλαδή όπου η 19χρονη ξανθιά Μόνικα είναι στην πραγματικότητα ο τριχωτός 50άρης Βρασίδας και όπου ο κάθε πονεμένος διασκεδάζει την πλήξη του σε βάρος των καλοπροαίρετων και εύπιστων.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back