Επείγουσα έκκληση: Χάθηκε γάτος στην περιοχή Αμφιθέας - Παλαιού Φαλήρου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

louditsa

Νεοφερμένο μέλος

Η louditsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Χθες, κυριακη 4 δεκεμβριου 2011, εφυγε απο το σπιτι μου (17564 παλαιο φαληρο) ο γατος μου.ειναι ο γατος που υπαρχει στη φωτογραφια αριστερα, ειναι περιπου 1,5 ετων, χρωμα γκρι-λευκο και φοραει στο λαιμο του λουρακι με κουδουνι. τον λενε μικυ. εαν υπαρχει καποιος που τον ειδε στην περιοχη σας παρακαλω πολυ επικοινωνηστε αμεσα οποιαδηποτε μερα και ωρα στα τηλεφωνο 0032/471/11.49.57 η στο μειλ marianni@hotmail.co.uk.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ! ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Louditsa ,ψαξε τον στη γυρω περιοχη απο το σπιτι σου.Ειναι γατα μαθημενη στο σπιτι και καπου θα εχει κουρνιασει.Με λιγο φαγητο σε ενα μπολ και φωναζοντας το ονομα του .Ισως εχει χασει τον προσανατολισμο του και δε μπορει να βρει το σπιτι.
Βαλε αφισσες με φωτογραφια του σε κολωνες και γυρω απο το σπιτι.
Αν υπαρχουν κηποι κοντα μπορει να εχει κρυφτει καπου εκει.
Σου ευχομαι να τον βρεις και γρηγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ! ΧΑΘΗΚΕ ΓΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Αγαπητή Brigite, ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση και τις πολύτιμες συμβουλές. Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός και πληροφορήθηκα για το γεγονός μέσω τηλεφώνου, οικογένεια, φίλοι και γείτονες ήδη ψάχνουν να τον βρουν. Πρόσθεσα και την ηλεκτρονική αγγελία μήπως τύχει και τον δει στην περιοχή κάποιος φίλος της ιστοσελίδας. Είναι γάτος που γεννήθηκε στον κήπο της πολυκατοικίας, τον άφησε η μητέρα του γιατί ήταν πολύ αδύναμος για να επιβιώσει, τον βρήκαμε τυχαία και αμέσως τον πήραμε στο σπίτι. Από τότε δεν έχει ξαναβγεί στο δρόμο και ανησυχώ μήπως τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο (ο δρόμος του σπιτιού είναι κεντρικός και περνάνε συνεχώς τόσο αυτοκίνητα όσο και λεωφορεία).

Απάντηση: Επίγουσα έκκληση: Χάθηκε γάτος στην περιοχή Αμφιθέας - Παλαιού Φαλήρου

Θελω να ελπιζω,οτι αυτη η φασαρια του δρομου,τον εχει τρομαξει αρκετα και δεν θα εχει απομακρυνθει πολυ.Το πιο πιθανο να ειναι κρυμμενος καπου εκει γυρω και φοβαται να βγει.Ισως μια γνωριμη φωνη ,να βοηθουσε την κατασταση.
Τι αλλο να πω....Να ειναι καλα και να βρεθει γρηγορα.

Απάντηση: Επίγουσα έκκληση: Χάθηκε γάτος στην περιοχή Αμφιθέας - Παλαιού Φαλήρου

Το εύχομαι και εγώ να είναι καλά. Ελπίζω κι εγώ να είναι κάπου κρυμμένος εκεί γύρω. Ευχαριστώ και πάλι για την ένεση αισιοδοξίας.

Απάντηση: Επείγουσα έκκληση: Χάθηκε γάτος στην περιοχή Αμφιθέας - Παλαιού Φαλήρο

Αγαπητή louditsa, εύχομαι πραγματικά ο γάτος να βρεθεί σύντομα και σύντομα όλη αυτή η εμπειρία να είναι μια άσχημη ανάμνηση.
Είναι πολύ πιθανόν ο γάτος να βρίσκεται κάπου κοντά κι όντας τρομαγμένος από το γεγονός ότι βρέθηκε ξαφνικά σε ένα ξένο περιβάλλον για αυτόν, να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σου ακόμη κι εάν σε ακούει να τον καλείς.
Θα συμβούλευα να τον αναζητήσεις αργά τη νύχτα που υπάρχει περισσότερη ηρεμία, έχοντας μαζί σου την αγαπημένη του κονσέρβα ή και κάποιο αγαπημένο του πχ παιχνίδι το οποίο κάνει έναν ήχο που ο γάτος σου πάντα αναγνώριζε.

Μπορείς να κοιτάξεις και αυτό το άρθρο, καθώς περιέχει διάφορες συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν.

Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι να τον βρεις όσο πιο σύντομα γίνεται. :)

Απάντηση: Επείγουσα έκκληση: Χάθηκε γάτος στην περιοχή Αμφιθέας - Παλαιού Φαλήρο

Ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση και τις συμβουλές, Γιώργο. Η αγωνία μου και η στενοχώρια μου είναι μεγάλη, καθώς δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα και έμαθα από το τηλέφωνο ότι έφυγε. Εκ των πραγμάτων δεν είμαι σε θέση να βοηθήσω όσο θέλω και αυτό με λυπεί περισσότερο. Γι'αυτό δημοσίευσα και την αγγελία στο διαδίκτυο, μήπως κάποιος φίλος της ιστοσελίδας τυγχάνει να βρίσκεται στην περιοχή.

Τελευταία επεξεργασία:

Γμτ!!! Θα γυρίσεις σύντομα ή όχι?
Βρε παιδιά δεν υπάρχει κανένας Παλαιό Φάληρο να βοηθούσε να βρεθεί ο Μικύ???

Πολύ αγχώνομαι όταν χάνονται γατάκια..

Έφη καλησπέρα.
Ήδη τον αναζητούν η οικογένειά μου, φίλοι, γείτονες και ο κτηνίατρος της γειτονιάς! Έστω και εξ αποστάσεως προσπαθώ να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τον βοηθήσω.
Θα επιστρέψω δυστυχώς σε δύο βδομάδες από σήμερα.
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου!

Γεια σου και σε σένα..
Σε 2 εβδομάδες?:( Αφού έχει κιονητοποιηθεί κόσμος, καλό είναι, απλά η δική σου η φωνούλα θα βοηθούσε ίσως περισσότερο..
Όπως προαναφέρθηκε, το βράδυ, πολύ αργά, (μετά τις 2.00 δηλαδή) είναι συνήθως η καλύτερη ώρα λόγω ησυχίας..Οι τρομαγμένες γάτες δεν πρόκειται να βγουν εάν δεν αισθανθούν άνετα..(στο λέω γιατί έχω φοβική γάτα και έχω μάθει τη συμπεριφορά τέτοιου τύπου, πόσο μάλλον όταν έχει χαθεί η γατούλα).
Πάντως κατά 90% ο γατούλης είναι κοντά στην περιοχή, πολύ καλά κρυμμένος...

Σε δυό βδομάδες ναι... Δυστυχώς είναι αδύνατον να επιστρέψω στην Ελλάδα νωρίτερα, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων... Αυτό ελπίζω και εγώ, να μην έχει απομακρυνθεί από την περιοχή, μολονότι δεν έχει καταφέρει κανείς μέχρι στιγμής να βρει ένα ίχνος του εκεί γύρω...

Σε ποιο ύψος της Αμφιθέας να έχω κι εγώ το νου μου;
Επίσης, καλό θα ήταν να γράψεις αν θέλεις και ένα τηλέφωνο τοπικό, ώστε αν κάποιος τον βρει να καλέσει σε κάποιον που θα μπορεί να τον πάρει άμεσα.
Εύχομαι να βρεθεί πολύ-πολύ σύντομα!

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Στο ύψος ανάμεσα Ελληνίδων και Ηχούς... Είχα αρχικά δημοσιεύσει το τηλέφωνο του σπιτιού εκεί, αλλά δεν είναι συνεχώς κάποιος από πάνω, γι'αυτό και έβαλα αυτό, που είμαι συνεχώς από πάνω του εγώ η ίδια. Μπορείτε να με βρείτε και σε αυτό 6936335511, αλλά δεν έχει πάντοτε σήμα. Σε κάθε περίπτωση αρκεί να δω τον αριθμό σας στο τηλέφωνό μου και αμέσως θα επικοινωνήσω! Και πάλι ευχαριστώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back