Επείγουσα έκκληση για βοήθεια!!

Απάντηση: SOS:επείγουσα έκκληση για βοήθεια!!

Λυπαμαι παρα πολυ.....τωρα διαβασα το περιστατικο σου και για να ειμαι ειλικρινης συνεχιζοντας το διαβασμα περιμενα να διαβασω οτι τελικα τελος καλα ολα καλα....Δυστυχως αυτο δε συνεβη και ειχες το χειροτερο νεο...Το σιγουρο ειναι οτι εκανες οτι μπορουσες και μπραβο σου γι'αυτο!Δε μπορουσες να ξερεις τι θα γινοταν,αυτοι ειναι οι γιατροι αυτοι επρεπε να το προλαβουν!Λυπαμαι τοσο πολυ για το μωρακι σου (εχασα κ εγω το δικο μου την Πεμπτη) αλλα σκεψου οτι ανακουφιστηκε κ αυτο γιατι περασε πολλα,οπως κ εσυ...Κουραγιο και ευχομαι αν και αργα να βρεθει το λαθος και η αιτια της τεραστιας απωλειας σου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: SOS:επείγουσα έκκληση για βοήθεια!!

Φίλε μου μη μας αναφέρεις όνομα γιατρού ή κλινικής, αλλά σε διαβεβαιώ ότι μπορείς 100% νόμιμα να πεις σε ποια περιοχή των Αθηνών βρίσκεται το νοσοκομείο που καταγγέλεις. Θα είναι για το καλό όλων μας (και κυρίως των 4ποδων φίλων μας). Επίσης, καλό θα ήταν να έλεγες σε ποια περιοχή βρίσκεται το 2ο νοσοκομείο που πήγες και είσαι ευχαριστημένος.

Τώρα, για την απώλειά σου τι να πω; Μόνο όσοι έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα μπορούν να καταλάβουν τον πόνο που νιώθεις. Μακάρι να την είχες ακόμα κοντά σου και κυρίως, να μην είχε ταλαιπωρηθεί έτσι. Εύχομαι να πάρεις κουράγιο και να χρησιμοποιήσεις τον πόνο και την (δικαιολογημένη) οργή σου προς όφελος άλλων αθώων ψυχών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back