stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
08-03-08
09:26
Νομιζω μάλιστα οτι εκει θα εγκατασταθούν οι γατο-μητέρες με τα μικρά τους! (Αν αποφασισει αυτη η Μανταρινα να γεννήσιε ποτε...)![]()
Έχεις καταλάβει, drusilia, τι ακριβώς έχει γίνει, έτσι; Της πληρώνω εγώ το ξενοδοχείο τόσον καιρό, με έχει βγάλει "από το παράθυρο" με τα έξοδά της
και περιμένει τη σουίτα για να γεννήσει και να "τα λέει" ταυτόχρονα και με τη φιλενάδα της την ασπροκόκκινη... Αλλά τέτοιες είναι του λόγου τους! Κι όσο σκέφτομαι ότι θα γεννήσει τώρα μέσα στο τριήμερο που θα λείπω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα.
08-03-08
09:27
οχι παίζουμεΚαλά μιλάμε για χλίδα....
Δυόροφη Μεζονέτα!!!
και Τροχήλατη!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα.
08-03-08
10:53
Τι έγινε τελίκα βρέθηκε τρόπος μεταφοράς;Αχ μακάρι να τα καταφέρω να πάρω και έγω δίπλωμα να μπόρω να βοηθάω.Σύντομα θα δώσω τα σήματα, δεν μπορεί θα τα περάσω ,και μετά θα δούμε και μέ το τιμόνι.Οπότε θα σταματήσω και εγώ να στηρίζομαι στον άντρα μου και στην Ράνια.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
08-03-08
12:12
Είδες ατυχία? Εγώ έχω και αγροτικό! Αν και είναι λίγο επικίνδυνο να το κυκλοφορήσω γιατί δεν το περάσαμε ΚΤΕΟ, θα κάναμε μια εξαίρεση! Αλλά είσαι και Αθήνα
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα.
08-03-08
18:10
Το ότι είμαι Αθηνα δε λέω είναι μία λεπτομέρια αλλά αν υπάρχει ανάγκη και καλή διάθεση όλα γίνονται.
jimmy
Νεοφερμένο μέλος
Ο jimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
15-04-08
18:28
τελεια ευτηχως που βρέθηκε μια λύση
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
15-04-08
19:21
Η μαμά έχει Jeep Cherockie, αλλά μένουμε Θεσσαλονίκη

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum