Επείγουσα ανάγκη για μεταφορικό μέσο! Ποιος -α μπορεί να βοηθήσει;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νομιζω μάλιστα οτι εκει θα εγκατασταθούν οι γατο-μητέρες με τα μικρά τους! (Αν αποφασισει αυτη η Μανταρινα να γεννήσιε ποτε...) :)

Έχεις καταλάβει, drusilia, τι ακριβώς έχει γίνει, έτσι; Της πληρώνω εγώ το ξενοδοχείο τόσον καιρό, με έχει βγάλει "από το παράθυρο" με τα έξοδά της:P και περιμένει τη σουίτα για να γεννήσει και να "τα λέει" ταυτόχρονα και με τη φιλενάδα της την ασπροκόκκινη... Αλλά τέτοιες είναι του λόγου τους! Κι όσο σκέφτομαι ότι θα γεννήσει τώρα μέσα στο τριήμερο που θα λείπω...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink: Καλά μιλάμε για χλίδα....
Δυόροφη Μεζονέτα!!! :cool::cool::cool:

και Τροχήλατη!!!!! :up::up::up:
οχι παίζουμε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε τελίκα βρέθηκε τρόπος μεταφοράς;Αχ μακάρι να τα καταφέρω να πάρω και έγω δίπλωμα να μπόρω να βοηθάω.Σύντομα θα δώσω τα σήματα, δεν μπορεί θα τα περάσω ,και μετά θα δούμε και μέ το τιμόνι.Οπότε θα σταματήσω και εγώ να στηρίζομαι στον άντρα μου και στην Ράνια.

Είδες ατυχία? Εγώ έχω και αγροτικό! Αν και είναι λίγο επικίνδυνο να το κυκλοφορήσω γιατί δεν το περάσαμε ΚΤΕΟ, θα κάναμε μια εξαίρεση! Αλλά είσαι και Αθήνα

Το ότι είμαι Αθηνα δε λέω είναι μία λεπτομέρια αλλά αν υπάρχει ανάγκη και καλή διάθεση όλα γίνονται.

τελεια ευτηχως που βρέθηκε μια λύση

Η μαμά έχει Jeep Cherockie, αλλά μένουμε Θεσσαλονίκη:cool:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back