natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
01-06-10
10:49
Παρακαλούμε τους κατοίκους κυψέλης, Φωκίωνος, Πατησίων, πεδίου Άρεως…ναχουν το νου τους. Είναι κρίμα!!! Ένα χρόνο περίμενε υπομονετικά να βρεθεί ο άνθρωπος του….τον διάλεξε, βρέθηκε ευτυχισμένος σπίτι του όμως……2 ώρες μετά κι εξαιτίας της πολυκοσμίας, ο Νταφυ τρόμαξε κι έφυγε από την εξώπορτα…..
3 και παραπάνω ώρες ήμασταν σχεδόν ξοπίσω του, όσους ρωτούσαμε τον είχανε δει στη περιοχή γύρω από την Φωκίωνος, κανείς όμως δεν σκέφτηκε να τον σταματήσει…..Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι στη περιοχή κυκλοφορεί κι ένας αδεσποτακος, σχεδόν ίδιος με τον Νταφυ, μέχρι κι εγώ που ξέρω το σκύλο, κόντεψα να τους μπερδέψω!!!
Ο Νταφυ φοράει κόκκινο περιλαίμιο και μαύρη στρογγυλή ταυτότητα με το τηλ.του συλλόγου. Είναι φρεσκοτσιπαρισμενος, ποτέ δεν ήταν φοβισμένο σκυλάκι, όμως τώρα εκεί έξω στους άγνωστους δρόμους, δε ξέρουμε πως θ αντιδράσει….Είναι λευκός με μαύρη μάσκα στα μάτια (δυστυχώς έτσι είναι κι ο άλλος!!!).Η διαφορά βρίσκεται στο τριγωνακι πουχει στη κορυφή του κεφαλιού του και στο μαύρο μπούτι του…..
Μην τον προσπεράσετε, όπου κι αν τον δείτε…μπορεί να είναι οπουδήποτε….Κάποια στιγμή θ αναζητήσει νερό…πλησιάστε τον αργά και δείτε το τηλ.στο περιλαίμιο του κι ειδοποιείστε μας..
Μια ολόκληρη οικογένεια κι ο σύλλογος «φίλοι των ζώων Χαλανδρίου» περιμένουν με αγωνία την ανεύρεση του..
Βοηθήστε τον Νταφυ να ξαναπάει σπίτι του
Σας ευχαριστούμε
Τηλ.επικοινωνίας με την Όλγα: 6945386096 & 6986008025
3 και παραπάνω ώρες ήμασταν σχεδόν ξοπίσω του, όσους ρωτούσαμε τον είχανε δει στη περιοχή γύρω από την Φωκίωνος, κανείς όμως δεν σκέφτηκε να τον σταματήσει…..Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι στη περιοχή κυκλοφορεί κι ένας αδεσποτακος, σχεδόν ίδιος με τον Νταφυ, μέχρι κι εγώ που ξέρω το σκύλο, κόντεψα να τους μπερδέψω!!!
Ο Νταφυ φοράει κόκκινο περιλαίμιο και μαύρη στρογγυλή ταυτότητα με το τηλ.του συλλόγου. Είναι φρεσκοτσιπαρισμενος, ποτέ δεν ήταν φοβισμένο σκυλάκι, όμως τώρα εκεί έξω στους άγνωστους δρόμους, δε ξέρουμε πως θ αντιδράσει….Είναι λευκός με μαύρη μάσκα στα μάτια (δυστυχώς έτσι είναι κι ο άλλος!!!).Η διαφορά βρίσκεται στο τριγωνακι πουχει στη κορυφή του κεφαλιού του και στο μαύρο μπούτι του…..
Μην τον προσπεράσετε, όπου κι αν τον δείτε…μπορεί να είναι οπουδήποτε….Κάποια στιγμή θ αναζητήσει νερό…πλησιάστε τον αργά και δείτε το τηλ.στο περιλαίμιο του κι ειδοποιείστε μας..
Μια ολόκληρη οικογένεια κι ο σύλλογος «φίλοι των ζώων Χαλανδρίου» περιμένουν με αγωνία την ανεύρεση του..
Βοηθήστε τον Νταφυ να ξαναπάει σπίτι του
Σας ευχαριστούμε
Τηλ.επικοινωνίας με την Όλγα: 6945386096 & 6986008025
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
01-06-10
23:12
Μου στάλθηκε σε μειλ Ναταλία το μεσημέρι και έσκασα όταν το διάβασα. Να κάνεις τόσο αγώνα για να δώσεις ένα ζωάκι και να χάνεται έτσι. Εύχομαι να βρεθεί σύντομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
01-06-10
23:18
Πωπω πόσο λυπάμαι για τον Ντάφυ... Κρίμα το αγοράκι μου να περιμένει τόσον καιρό και τωρα να βρίσκεται φοβισμένος στους δρόμους. Πιστεύω όμως πως σύντομα θα βρεθει το σκλάκι. Μακάρι... εγώ πάντως προσεύχομαι. Σίγουρα θα έχετε βάλει και ανακοινώσεις στον δρόμο οπότε κάπου θα βρεθει ο κουκλος!!! Με το καλό να επιστρέψει ή μάλλον να τον βρει κάποιος κ να ειδοποιήσει...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
01-06-10
23:24
ε οχι βρε παιδια...δεν ειναι δυνατον...αχ παναγιτσα μου..μακαρι να βρεθει...

natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
02-06-10
11:40
Και εγώ όταν το διάβασα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ..

Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ο κούκλος..
Σήμερα θα ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νεώτερο και θα σας ενημερώσω!!

Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ο κούκλος..
Σήμερα θα ρωτήσω αν έχουμε κάποιο νεώτερο και θα σας ενημερώσω!!
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
03-06-10
09:57
Ναταλία μου υπάρχει κάποιο νέο ?
natalouko
Επιφανές μέλος
03-06-10
13:55
Δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την Όλγα..
Θα της μιλήσω σήμερα και θα σας ενημερώσω.. Εύχομαι να έχει βρεθεί ο Νταφύ..

Θα της μιλήσω σήμερα και θα σας ενημερώσω.. Εύχομαι να έχει βρεθεί ο Νταφύ..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum