Επείγουσα φιλοξενία για 3 γατάκια!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Είναι σημαντικό να βρεθεί ένας χώρος φιλοξενίας για 3 γατάκια 2 (το πολύ) μηνών. Είναι κουκλιά και θα υιοθετηθούν σίγουρα. Δυστυχώς είναι στο δρόμο και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Το ζήτημα ειναι οτι εμείς φιλοξενούμε ακόμα τον Κουρελάκη στο σπίτι και δεν υπάρχει χώρος. Αν καποιος μπορεί να τα φιλοξενήσει έστω και για κάποιο διάστημα και φυσικά μόλις δοθεί ο Κουρελάκης θα τα πάρω εγω στο σπίτι. Επίσης παρέχεται η άμμος και η τροφή τους. Είναι δύο πορτοκαλί και ένας μπισκοτοτιγρέ μάγκας όλα αρσενικά!
Επικοινωνήστε όποιος ενδιαφέρεται: 6972852216 ή στο nkalomiri@yahoo.com
Φυσικά και θα ανεβάσω το συντομότερο φωτογραφίες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βάλε φωτό για να το προωθήσω στο facebook

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπιζω να βρεθει καποιος να τα φροντισει μεχρι να βρουν ενα σπιτακι! Βαλε φωτο για να την προωθησω και εγω την αγγελια στο φβ!

νάτα τα καραμελάκια μας και η μαμά τους...εννοείται ότι χαρίζονται κιόλας για όποιον θέλει αλλά επείγει πολύ η φιλοξενία τους γιατί αρχισαν να τριγυριζουν στον δρόμο....:( με τους όποιους κινδυνους. Οποιος θα μπορουσε να φιλοξενήσει έστω και ένα ας επικοινωνήσει.
Είναι τρία όπως σας έχω πει. Δυο ξανθοκόκκινα, το ένα με καστανά ματάκια και το άλλο με πρασινα και ο τιγρε μπισκοτάκος με την εκ γενετής κοντή ουρίτσα...μια γλύκα!! Φυσικά και η μαμά θα στειρωθεί και αν ενδιαφερεται καποιος δίνεται επισης για υιοθεσία καθώς είναι καταπληκτική γάτα.

Συνημμένα

• καραμελάκι κόκκινο.JPG
    καραμελάκι κόκκινο.JPG
    516 KB · Εμφανίσεις: 46
  • καραμελάκι κόκκινο ΙΙ.JPG
    καραμελάκι κόκκινο ΙΙ.JPG
    361,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • κοντονούρ Ι.JPG
    κοντονούρ Ι.JPG
    587,8 KB · Εμφανίσεις: 40
  • κοντονούρ ΙΙ.JPG
    κοντονούρ ΙΙ.JPG
    737,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • μαμα καραμελακίων.JPG
    μαμα καραμελακίων.JPG
    200,8 KB · Εμφανίσεις: 42
Ειναι σκετη γλυκα!:inlove::inlove::inlove: Μακαρι να βρουν γρηγορα ενα σπιτακι!!!

Λοιπόν η θεία Μίκυ πήρε το θάρρος να ...
βαφτίσει και τα αδερφάκια του ΚοντΟνούρ
οπότε θεία Νότα στο facebook φιγουράρουν
ο κόκκινος Κερέμ
ο κούκλος Μπουράκ
κι η μαμά τους η ...Σεχραζάαααατ:redface:

Τι νεα απο τα γατακια? Βρηκε κανενα σπιτακι?

Τον ΚοντΟνούρ θα τον υιοθετήσει η αδερφή μου με τα παιδάκια της στο Ναύπλιο. Είμαι σε επικοινωνία με τη Νότα για τον τρόπο που θα τον παραλάβω για να της τον πάω :) Καλή τύχη και στα αδερφάκια του!

Τα κρύα ήρθαν αλλα τα γατιδάκια ειναι ακόμη εξω. Ναι κατα πασα πιθανότητα θα παει στο Ανάπλι ο ΚοντΟνούρ μόλις εμβολιαστεί ζητάμε ακόμη φιλοξενία για τα αλλα δύο και τη μανούλα μεχρι να υιοθετηθούν και να στειρωθεί η μαμα.:)

Περιμένω νέα σου και οδηγίες :) για τον ΚοντΟνούρ (η αδερφή μου πιστεύει ότι αύριο μεθαύριο θα τον παραλάβει!)

Αχ τελεια!! Ελπιζω να πανε ολα καλα και να παει στο νεο του σπιτακι!!! Ελπιζω να βρουν και τα αλλα γατακια ενα ζεστο σπιτακι!

τα γατάκια δεν χρειάζονται πια φιλοξενία καθώς βρήκαν μόνιμα σπιτάκια γεμάτα αγάπη με το νέο χρόνο! φιλιά σε όλους!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back