Επιθετική συμπεριφορά - SOS!!!

αν πονάει είναι πιθανό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορεί να είναι επειδή πονάει. Γύρισα στα Τρίκαλα, κάποια στιγμή ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε αγκαλιά μου. Ενώ φορούσα αυτή τη μπλούζα είχα πάρει αγκαλιά γατιά. Κι ενώ ήταν ήρεμη και γουργούριζε, ανέβηκε στην κοιλιά μου και άρχισε να μυρίζει την μπλούζα. Από εκείνη την ώρα όποτε με βλέπει κάνει χχχχχχχ και φεύγει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γατουλης αυτος φαινεται να θελει αποκλειστικη προσοχη ετσι ηταν και η χουχουδιτσα μου με τα πολλα γατια. Η θα τον δωσετε οπως εκανα κι εγω σε καποιον που θα το λατρευει και θα βρει τη χαρα του η κρατηστε τον μονο σε ενα δωματιο

πως πάει ο γατούλης? ηρέμησε καθόλου ή μπα?:rolleyes:

Και η δικιά μου τρελένεται όταν γυρνάω στο σπίτι, βέβαια στην διάρκεια της διαδρομής έχω χαϊδέψει ότι τετράποδο κυκλοφορεί έξω,ευτυχώς δεν με κατασπαράζει,απλά με μυρίζει πόσσες ώρες

Ας δουμε τι θα πει κι ο γιατρος

Τον είδε ο γιατρός και είπε ότι είναι απόλυτα υγιής. Έκανε πλήρες τσεκάπ και [ευτυχώς] δε βρήκαμε τίποτα. Είπε ακόμα ότι σε περίπτωση που η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, υπάρχουν κάτι ενέσεις ορμονών που υποτείθεται ότι ηρεμούν τα αρσενικά. Τώρα τι να πώ, δεν ξέρω τι είναι αυτό, ούτε το έχω ξαναακούσει. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι... [πχ αν είναι επικίνδυνο, πιθανές παρενέργειες κλπ] θα με βοηθούσε αρκετά!

Αν και αφού τον έχω όλη τη μέρα μέσα στο δωμάτιό μου μόνο του δέιχνει να έχει ηρεμήσει κάπως όταν αφήνω και τη Μάτα μέσα :)

Μπα, εγώ φοβάμαι το απλά έτσι ειναι ο χαρακτήρας του. Κάποιες γάτες δεν ανέχονται κανέναν, και κυρίως άλλες γάτες με τις οποιες μοιράζονται τα προνόμιά τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back