Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ φυσιολογικο στα γατακια αυτο.Τωρα μαθαινουν τον κοσμο,και δοκιμαζουν τα παντα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το κοψεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
μπορεί επίσης και να παίζει π.χ. βλέπει τα δάχτυλά σου που κουνιούνται και θέλει να παίξει
Σας ευχαριστώ..
jollie
Νεοφερμένο μέλος
αχχχχ σε καταλαβαινω!!!!και μενα το δικο μου δαγκωνει πολυ...τα γατακια ετσι παιζουν μεταξυ τους και ετσιπροσπαθει να παιξει και με μας μεγαλονοντας θα το κοψει.εγω οταν αρχιζει να με δαγκωνει της λεω με αυστηρο υφος οχι και σταματαω το παιχνιδι μαζι της αδιαφορω,μπορει να ξαναπροσπαθησει να δαγκωσει αλλα βλεπει οτι ετσι δεν την παιζω και σταματα.οταν ηρεμησει παιρνω ενα παιχνιδι στα χερια μου και παιζουμε για να την ανταμειψω για την καλη της συμπεριφορα.εγω δει βελτιωση και με υπακουει αλλα παντα θα αρχισει το παιχνιδι της με δαγκωματα.δοκιμασε το αν θες και υπομονη!!!!!!!!!!

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ καλά τα λέει η Νάντια!! Πάντως την περίοδο που βγαίνουν τα δοντάκια, δαγκώνουν σαν τρελά, είναι φυσικό!!
Dunkelheit83
Νεοφερμένο μέλος
Μέχρι ποια περιόδο βγαίνουν τα δοντάκια, γιατί ο δικός μου είναι 10 μηνών και μόλις δει εκτεθειμενη ανθρώπινη σάρκα τρελαίνεται .
SMOKEY
Νεοφερμένο μέλος
εγω παλι σε καποια φαση που αλλαζε τα δοντακια του και οπως με δαγκωνε ειδα αιμα το επαθα το εγκεφαλικο η γυναικα.λεω "παναγια μου το γατουλι μου γιατι ματωνει; τι επαθε;" τον εψαχνα ολη νυχτα και τελικα την επομενη μερα μου ειπε ο γιατρος οτι απλως αλλαζει δοντακια.δεν σας ειχα γνωρισει τοτε να ζητησω και την γνωμη σας.

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είμαι σίγουρη μέχρι πότε βγαίνουν τα δοντάκια τους, νομίζω μέχρι 8 μηνών, αλλά πάλι δεν είμαι και γιατρός και κάθε γατί έχει διαφορετική ανάπτυξη! Φοβάμαι όμως ότι μάλλον είναι το χόμπυ του να σας δαγκώνει!
Dunkelheit83
Νεοφερμένο μέλος
Σε αυτό το συμπέρασμα έχουμε καταλήξει και εμείς. Χάθηκε να έχει σαν χόμπυ το πλέξιμο?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και ο δικος μου ο γατος...το ιδιο...χομπυ εχει..

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μπορούσε, αν έχει πολύ μακριά νύχια!
iliana.ili
Νεοφερμένο μέλος
Έχω να ρωτήσω κι εγώ κάτι ... Η γάτα μου δαγκώνει αρκετά και είναι 1,5 χρόνων, πάει για 2. Τι να κάνω;;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και εμένα δαγκώνει..και είναι 8 χρονών.Σου δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα;Μήπως δαγκώνει όταν θες να τον χαιδέψεις εσύ και δεν θέλει αυτός;

iliana.ili
Νεοφερμένο μέλος
ναι μαλλον εχεις δικιο ευχαριστω πολυ!!!

PriNcEsS DuFFy
Νεοφερμένο μέλος
Οι γονεις μου εκαναν υπομονη 1 χρονο αλλα τωρα εχουν αρχισει και νευριαζουν! Καποιες φορες φτανουν στο σημειο να θελουν να την δωσουμε η να την βγαλουμε εξω απο το σπιτι, εγω ομως δεν θελω γιατι την αγαπαω πολυ και δεν μου παει η καρδια! Επισης του χρονου θα μετακομισω μονη μου και δεν με αφηνουν να την παρω μαζι μου γιατι λενε οτι θα καταστρεψει ολα τα πραγματα στο διαμερισμα! Κι εγω δεν θελω να την αποχωριστω, ραγιζει η καρδια μου!!!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι στειρωμένη καταρχάς η γατούλα;
Διότι εφόσον το Μάϊο ήταν 1 μηνός, τώρα θα είναι περίπου 6 μηνών οπότε αρχίζουν οι οίστροι...
PriNcEsS DuFFy
Νεοφερμένο μέλος
Αυτο ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια.. Η Μπελλα ειναι 1μισι χρονων. Η κτηνιατρος εδω με ειχε στο περιμενε μεχρι το καλοκαιρι γιατι ελεγε οτι ειναι μικρη και οτι καλο ειναι να την αφησω λιγο! ειναι η μονη που υπαρχει εδω! Μιλησα λοιπον με μελη ενος φιλοζωικου γκρουπ εδω σκοπελο και μου ειπαν να μην την παω γιατι ολο τετοια λεει αυτη και επισης κανενας δεν την εμπιστευετε!!! Μου ειπαν οτι θα καλεσουν αυτοι κτηνιατρο απο Βολο η Αθηνα για στειρωσεις και θα μου πουν να κλεισω κι εγω ραντεβου.
Λες να ηρεμησει μετα την στειρωση???
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θα πω καμιά βαριά κουβέντα για ορισμένους χτυπημένους κτηνιάτρους...

Καλά, η συγκεκριμένη κυρία δεν γνωρίζει ότι μια θηλυκή αστείρωτη γάτα κινδυνεύει από πυόμητρα, διαφόρων ειδών καρκίνους, συνεχόμενες γέννες με αποτέλεσμα την εξάντληση της μητέρας γάτας, τη μετάδοση διαφόρων ασθενειών που μπορεί να μεταδοθούν από το ζευγάρωμα;;;
Κι επιπλέον, δεν σκέφτεται ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί ο αριθμός των γατιών, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να καταλήξουν στον δρόμο;;;
Μια θηλυκή γάτα μπορεί να στειρωθεί από 6 μηνών και σε ξένες χώρες ακόμη κι από 4 μηνών, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω...
Καταρχάς, συγγνώμη αλλά κατάλαβα λάθος προηγουμένως.
Νόμιζα πως η γάτα γεννήθηκε τον Απρίλη του 2011 κι όχι του 2010 οπότε εφόσον είναι 1,5 έτους επείγει να στειρωθεί.
Κι αυτό επειδή έτσι δεν θα κινδυνεύει από διάφορες ασθένειες αλλά κι επειδή θα γίνει πιο ήρεμη, πιο ήσυχη και δεν θα ταλαιπωρείται η καημένη από τους οίστρους.
Εμένα η δική μου είναι 6 μηνών και πίστευα ότι θα κάναμε την στείρωση αυτές τις ημέρες.
Πριν 15 περίπου μέρες είχε τον πρώτο της οίστρο και την στειρώσαμε νωρίτερα από ό,τι λέγαμε με την γιατρό.
Και να φανταστείς ότι είναι μικροκαμωμένη η δική μου και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.
Τη μικρή την έβλεπα όταν είχε οίστρο που νιαούριζε όλη την ώρα, που γυρόφερνε μέσα στο σπίτι όλη την ώρα και τη λυπόμουν.
Θεωρώ πως είναι ανεπίτρεπτο μια γιατρός να μην αναλογίζεται ότι μια θηλυκή γάτα ταλαιπωρείται από τους οίστρους.
Εφόσον λοιπόν η δική σου είναι αστείρωτη, η συμπεριφορά της είναι αναμενόμενη σε ένα μεγάλο βαθμό και πιστεύω ότι μετά την στείρωση θα ηρεμήσει κατά πολύ.
Εάν θέλεις την γνώμη μου, ξέχνα αυτή την γιατρό και κάνε ό,τι μπορείς προκειμένου να κάνει την στείρωση ο γιατρός που θα έρθει κι εύχομαι να έρθει το συντομότερο δυνατόν.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ρώτησε τον και για εμβόλια κι αποπαρασιτώσεις ώστε να είσαι σίγουρη ότι η γατούλα σου είναι 100% καλυμμένη...
PriNcEsS DuFFy
Νεοφερμένο μέλος
Μακαρι να ηρεμισει!!! Θα επικοινωνισω ξανα να ρωτησω ποτε θα ερθει!!! Απο αρρωστιες ειναι κα8αρη (απ'οτι μου εχει πει αυτη) γιατι ειναι απο σπιτικη γατα! Και επισης δεν βγαινει εξω! Καλου κακου θα πω να την εξετασει και να κανει οτι χρειαζετε για να ειναι οκ!!! Μακαρι να ηρεμισει μετα κ η μπελλα μου γιατι δεν μπορω να την αποχωριστω!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool