Επικίνδυνες αποστολές...

Даная

Νεοφερμένο μέλος

Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Συμβάντα μετά τον ερχομό νέου γάτου:
Έχω έναν γατούλη 3μιση μηνών. Τον μεγάλωσα με μπιμπερό, οπότε δεν έχει κοινωνικοποιηθεί σωστά.
Είναι καλόψυχος & δεν βγάζει νύχια, αλλά δαγκώνει πολύ άσχημα όταν εκστασιάζεται ή θυμώνει.
Τόσο καιρό δεν έχω καταφέρει να του το κόψω.

Την περασμένη Δευτέρα πήρα έναν μικρούλη 2μιση μηνών για να έχει παρέα.
Μέχρι χτες είχαμε μόνο γρυλίσματα και "χχχ" από τον μικρό & θα έλεγα καλή συμπεριφορά από τον μεγάλο, ο οποίος πλησίαζε ήρεμα, μύριζε και έφευγε.

Από χτες το απόγευμα μοιάζει να παίζουν. Κυνηγιούνται, δαγκώνονται, γραπώνει ο ένας τον άλλο.
Ο μικρός νιαουρίζει δυνατά όσο γίνεται αυτό. Ανησυχώ μήπως πονάει, αν κρίνω από το πόσο δυνατά δαγκώνει εμένα ο μεγάλος.
Τους έχω υπό την επίβλεψή μου όσο είμαι σπίτι, μετά τους χωρίζω.

Έχω το άγχος μιας νέας εμπειρίας ή πρόκειται για κάτι αληθινά ανησυχητικό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρωτάω γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει να δυσκολεύει για εμένα σιγά σιγά...
Ο μικρούλης κάνει τον κακό χαμό από φασαρία όσο "παίζουν" κι ο μεγάλος από την έκσταση δαγκώνει εμένα χειρότερα από ποτέ.
Του κάνω παρατήρηση και σταματάει, αλλά ήδη έχει προλάβει να μου κάνει πληγή.

Θα εκτιμούσα τις απόψεις σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kοιτα,οντως μπορει και να παιζουν,αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω θα τα χωριζα κατευθειαν εκεινη την ωρα,γιατι πραγματικα μπορει να τον ποναει.
Ο μεγαλος σου μου θυμιζει απιστευτα τον μπουκακο μου.Ακριβως ετσι ειναι και αυτος.Ακομα και τωρα την πουπυ,καποιες φορες την κυνηγαει,και οταν βλεπω οτι η πουπυ φωναζει,τον διωχνω κατευθειαν.Και εμενα πολλες φορες μετα ερχεται και με δαγκωνει,απλα τον αποφευγω,φυσωντας στο προσωπο του.:)

Ωραία, θα τους χωρίζω & θα κάνω παρατήρηση όταν νιώθω ότι ξεφεύγουν.
Θυμάμαι ότι κι εσύ έχεις μεγαλώσει το ένα από τα 2 μόνη σου.
Γι' αυτό καταλαβαίνεις ότι τα ορφανά γατάκια δαγκώνουν δυνατά & συμπεριφέρονται διαφορετικά από τα κοινωνικοποιημένα.
Βλέπω από τον μικρό, που δαγκώνει απαλά & απομακρύνεται με ένα φύσημα πχ.

Συμβιώνουν άνετα πλέον τα δικά σου;

Ωραία, θα τους χωρίζω & θα κάνω παρατήρηση όταν νιώθω ότι ξεφεύγουν.
Θυμάμαι ότι κι εσύ έχεις μεγαλώσει το ένα από τα 2 μόνη σου.
Γι' αυτό καταλαβαίνεις ότι τα ορφανά γατάκια δαγκώνουν δυνατά & συμπεριφέρονται διαφορετικά από τα κοινωνικοποιημένα.
Βλέπω από τον μικρό, που δαγκώνει απαλά & απομακρύνεται με ένα φύσημα πχ.

Συμβιώνουν άνετα πλέον τα δικά σου;
Και τα δύο μόνη μου τα έχω μεγαλώσει.:hehe:
Απλά ο μπουκάκος ήταν μόνος του,τον βρήκα στο απέναντι χωράφι,ούτε καν περπάταγε,και τον πήρα σπίτι,αντίθετα η πουπυ ήταν μαζί με το αδελφάκι της,τα μεγάλωσα και τα δύο έξω,που υπήρχαν και άλλα γατιά,και στη συνέχεια αποφάσισα να βάλω και την πουπυ στο σπίτι. Οπότε η πουπυ κοινωνικοποιήθηκε,σε αντίθεση με τον μπουκάκο.:/:

Ναι,μια χαρά συμβιώνουν,και ενίοτε έχουν και τις τρυφερές τους σκηνές,αλλά οκ, ο μπουκάκος κάποιες φορές της επιτίθεται ,είναι γεγονός. Δεν ξέρω αν το κάνει για παιχνίδι,ή επειδή θέλει να δείξει την κυριαρχία του,πάντως δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό.Η πουπυ του ξεφεύγει συνήθως.:hehe:

:hehe: ωραία κατάσταση, κατάλαβα. Ελπιζω να φτιάξουν σύντομα τα πράγματα με τα 2 αγόρια μου!

Έχω ήδη θέμα για τον Fyodor. Μπορώ να ανοίξω ένα νέο με παρουσίαση και των 2;

εγω οταν πηρα δευτερο γατακι τα χωριζα στην αρχη οταν μαλωναν και στη συνεχεια τα αφηνα οποτε με τον καιρο τα βρηκαν και εγιναν αχωριστοι φιλοι

Είμαστε στις 5 μέρες γνωριμίας. Προφανώς χρειάζεται κι άλλος χρόνος, ε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back