Επικείμενη συνάντηση γατομαμάδων Νο 2

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
H ELENI κοριτσια θελει να μας καλεσει στο σπιτι της !!!!!!!! ποια κυριακη θα θελατε να παμε κ τι ωρα να το κανονισουμε :D παριμενουμε απαντησης!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φροσω...εγω ειμαι μεσα..αλλα οχι τις επομενες 2 κυριακες γιατι την επομενη θα με σκοτωσει ο ανδρας μου κ την παραεπομενη δουλευω..
:P
αλλα μεσα στον μαιο θα το κανονισουμε αν θελετε...
θα μας μαγειρεψει η ελενη λεει ε? μιαμ μιαμ:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μεσα στο μαιο καλα ειναι κ εμενα μια απο τα ιδια θα κανει κ ο δικος μου ασ δουμε τι θα πουν κ οι αλλες

Ωραια λοιπον περιμενουμε και τις υπολοιπες τι θα πουν

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Ωραια λοιπον περιμενουμε και τις υπολοιπες τι θα πουν

Ωραιότατα!!Συμφωνώ και εγώ!!Όσο σκέφτομαι ότι θα δω από κοντά το μουσούδι του ξανθούλη!!

Nαι, ναι ναι!!! Mέσα κι εγώ! Aλλά σίγουρα δεν μπορώ το ΣK 6-7 Mαϊου, λόγω δουλειάς. Mε βολεύει περισσότερο το επόμενο, 13-14 Mαϊου. Aλλιώς μετά θα μπορέσω ξανά απ'τον επόμενο μήνα, δυστυχώς....
Δεν πειράζει όμως, βρε κορίτσια. Σίγουρα θα βρούμε κι άλλες αφορμές για να βρεθούμε ξανά!
Tώρα που γνωριστήκαμε, δε μας σταματάει τίποτα!

Εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι εδώ... :(
Καλά να περάσετε κορίτσια :/:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Εγώ δυστυχώς δεν θα είμαι εδώ... :(
Καλά να περάσετε κορίτσια :/:
μισελακο μου θα σε σκεφτομαστε μπορειτε την μερα που θα βγουμε εμεις να βγειτε κ εσεις εκει στην σαλονικη

Ναι michellito εμάς μας ξέχασες?:( Αντε να οργανωθούμε κι εμείς κάποια στιγμή!

Μπορεί να έχασα την προηγούμενη συνάντηση αλλά δεν θα χάσω την επόμενη..13-14 Μαιου με βολεύει και εμένα...

Ωραια να βρουμε ημερομηνια να μας βολευει ολες

Μichelle θα βρεθουμε παλι οταν ερθεις,Αmelie εσενα μενει να σε δουμε στην επομενη συναντηση μας

14 μαιου με βολευει κ εμενα κοριτσια κυριακη αλλα να πουμε κατα το μεσημερι μην μας παρει παλι το βραδυ γιατι ο κυριακος θα παθει αμοκ:lol: :bleh:

Παιδιά κι εγώ!!!!! Όποτε πείτε. Δέν έχω πρόβλημα, μπορώ και τότε και πάντα. Σας φιλώ όλες!!!! Kαι πάλι συγνώμη, (εξηγώ στο άλλο θέμα) αλλά όπως βλέπετε η μέρα μου ήταν φρικτή και ξενυχτάω στη δουλειά. Bλέπεις Michelle μου; 1:20 η ώρα!

κανε δουλεια σου κ εγω που δεν δουλευω θα σου κανω παρεα μεχρι να νυσταξω

Kαλυνύχτα, γλυκειά μου, λέω να φεύγω. Mε εξόντωσαν σήμερα! Aφού επέζησα από ακόμα μια χάλια Tρίτη... Aύριο θα έχω πιο λίγη δουλειά και θα μπορώ να συμμετέχω κι εγώ :up:

Καλημέρα κορίτσια!! :) Διάβασα ότι θα συναντηθείτε, θα μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας? Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έχασα τον Περσάκο μου δεν πολυσυμμετέχω σε συζητήσεις σας αλλά πάντα μπαίνω στο site και σας διαβάζω μιας κι έτσι νοιώθω ότι είμαι ακόμα "γατομαμά".

Αρχική Δημοσίευση από Μαργαρίτα:
Καλημέρα κορίτσια!! :) Διάβασα ότι θα συναντηθείτε, θα μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας? Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έχασα τον Περσάκο μου δεν πολυσυμμετέχω σε συζητήσεις σας αλλά πάντα μπαίνω στο site και σας διαβάζω μιας κι έτσι νοιώθω ότι είμαι ακόμα "γατομαμά".

Μαργαρίτα φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις.Σημασία έχει η αγάπη που νιώθεις για αυτά τα πλάσματα.Εξάλλου ο περσάκος σου θα χαρεί πολύ- από εκεί που είναι,όπως και ο δικός μου- αν σε δει να είσαι με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα.

αχ μαργαριτα μου να ερθεις να ερθεις σε θελουμε φυσικα κ εισαι γατομαμα μεσα στην καρδουλα σου

lady, απ οτι βλέπω στη Θεσσαλονίκη είμαστε μόνο 3 άτομα... :/:

Πάντως κορίτσια αν συναντηθείτε αυτό το Σάββατο μπορώ να έρθω πιθανότατα. (ναι, ακόμα Αθήνα είμαι :P) :)
Αν και απ'οτι κατάλαβα κάποιες δεν μπορούν αλλά είπα να το αναφέρω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back