Επικείμενη συνάντηση γατομαμάδων Νο 2

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ωραια που θα συναντηθουμε πειτε στην ελενη η στο μοναστηρακι παλι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον κοριτσια θα πειτε που θα βρεθουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να βρεθούμε στις 4 στο Μοναστηράκι;Τι λέτε;

κορίτσια εγώ τελικά δεν θα τα καταφέρω. Σας εύχομαι να περάσετε καλά. Βγάλτε και καμιά φωτογραφία να σας δω. Ελπίζω να τα καταφέρω άλλη φορά. Φιλάκια :hello:

Γειά σας αγαπημένες μου φιλενάδες!
Tο ξέρω, έχω πολύ καιρό να σας μιλήσω, αλλά προέκυψαν πολλά τις τελευταίες μέρες. Δεν προλάβαινα ούτε καν να μπω να διαβάσω τα νέα σας, καλά καλά. Oφείλω να ομολογήσω ότι μου λείψατε πολύ. Mου έχετε γίνει κάτι σαν εθισμός... :redface:
Δυστυχώς όμως, δεν θα μπορέσω να έρθω, στη νέα αυτή συνάντηση, αν και το θέλω πάρα πολύ. Kαι ιδίως τώρα που θα βρεθείτε στης Eλένης και θα γνωρίσετε το υπέροχο γατουλίνι της.... Oι λόγοι της απουσίας μου όμως είναι σοβαροί, δυστυχώς.
Πιστεύω όμως και ελπίζω, ότι θα υπάρξει και 3η συνάντηση σύντομα.
Eλενάκι μου, δώσε ένα φιλάκι στον γάτο σου από μένα!

Eγώ λέω, οτι μεχρι αύριο το αργότερο, πρέπει να δηλώσουμε παρουσίες. Ένας-ένας που θα απαντάει «ναι, θα έρθω» να παίρνει και κινητό κάποιου άλλου, αν δεν το έχουμε ήδη. Eγώ θα ξέρω οτι αποφασιστεί μέχρι αύριο το απόγευμα. Για οτι άλλο προκύψει, δεν θα έχω ιδέα αφού από τη δουλειά μόνο, επικοινονώ μαζί σας εκτός αν κάποιος με ενημερώσει στο κινητό. Eτσι εκρεμεί, αφού δεν ξέρουμε ποσοι είμαστε, και η πρόσκληση της Eλένης που έχει γίνει Kυπριακό θέμα :/: Πιστεύω Eλένη μου, θα έχεις σπαστεί...
Eκτός αν δεν έχω καταλάβει και έχει ήδη ακυρωθεί. Eτσι κι αλλιώς, πάλι ανυπομονώ για τη συνάντηση μας. :)

Gemini σ'ευχαριστω το φιλι του το εδωσα,Ολγα πραγματι εγινε "Κυπριακο θεμα" αλλα δεν εχω καταλαβει εαν θα βρεθουμε τελικα που και ποιοι,η προσκληση ισχυει και οπως εχω προαναφερει χωρις να ειναι δεσμευτικη

Καλησπέρα σας! Μιας και μπορώ επιτέλους να μπώ και εγώ στην ενότητα θα πώ ότι ευχαρίστως θα έρθω και εγώ την Κυριακή. Τι στο καλό "Γατομαμάδες" είμαστε αν δεν το γιορτάσουμε στην Γιορτή της Μητέρας;;;:up: :D

Λοιπον επειδη μαλλον η προταση μου ηταν σε "λαθος χρονο" καλυτερα η συναντηση να γινει καπου εξω

Αποφασιστε ομως κατι για να μπορεσουμε να προγραμματισουμε τελικα .
Ισχυει το μοναστηρακι κατα τις 4 ?
:hmm:

ναι μοναστηρακι στισ 4 το απογευμα κ οσοι πιστοι προσελθουν για τους νεους μονο να κρατανε καμια γατοτροφη να τους γνωρισουμε αυτο θα κανω κ εγω στο μοναστηρακι στο σταθμο εκει που συναντιεται το μετρο κ ο ηλεκτρικος:D

οΚ.....Θα τα πουμε τότε.

Εγω θα προσπαθησω να ερθω γιατι με την ωρα αυτη εχω προβλημα

Eλένη μου, μήπως μεσω κινητού, σου πούμε που είμαστε κι έρθεις πιο μετά να μας βρεις :/:

Οk. Στις 4 λοιπόν με μια γατοτροφή στο χέρι....
Κροκέτες ή Κονσέρβα;;;;:whistle:

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
ναι μοναστηρακι στισ 4 το απογευμα κ οσοι πιστοι προσελθουν για τους νεους μονο να κρατανε καμια γατοτροφη να τους γνωρισουμε αυτο θα κανω κ εγω στο μοναστηρακι στο σταθμο εκει που συναντιεται το μετρο κ ο ηλεκτρικος:D

Μηπως , μπορει καποιος να μου πει που συναντιεται το μετρο και ο ηλεκτρικος ?
Εγω υπεθετα οτι θα βρεθουμε μπροστα στην εισοδο του σταθμου του ηλεκτρικου (εκει απεναντι απο τα σουβλατζιδικα δηλαδη) ....
:rolleyes:

Αρχική Δημοσίευση από isokratis:
Μηπως , μπορει καποιος να μου πει που συναντιεται το μετρο και ο ηλεκτρικος ?
Εγω υπεθετα οτι θα βρεθουμε μπροστα στην εισοδο του σταθμου του ηλεκτρικου (εκει απεναντι απο τα σουβλατζιδικα δηλαδη) ....
:rolleyes:
σωστα αυτο εννοω καλε αντε να σας δω οτι τροφη θελετε κανενα προβλημα

ααααααααα κ εγω θα ερθω μην ξεχνιομαστε

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
ααααααααα κ εγω θα ερθω μην ξεχνιομαστε

Φρόσω μου μπερδεύτηκα τώρα.Δεν θα πάμε τελικα στο σπίτι της Ελένης;Θα πάμε μοναστηράκι;

Αρχική Δημοσίευση από eleni:
Λοιπον επειδη μαλλον η προταση μου ηταν σε "λαθος χρονο" καλυτερα η συναντηση να γινει καπου εξω

Ελένη μου καλημέρα.Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα πώς έγινε αυτό το μπέρδεμα.Αφού είχαμε πει να έρθουμε σπίτι σου,πώς προέκυψε τώρα να πάμε Μοναστηράκι;Είχαμε πει να συναντηθούμε όλοι στο Μοναστηράκι και από εκεί να έρθουμε σπίτι σου.Πως άλλαξε αυτό;Πρέπει να ανασυγκροτηθούμε και να αποφασίσουμε.Εγώ πάντως θέλω στο σπίτι σου,να δω και το μωρό σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back