Επικείμενη συνάντηση γατομαμάδων!

αχχχχχ τι ωραια!!!
παντως εγω δεν κραταω γατοτροφη...αρκετα εχω γινει ρεζιλι στη γειτονια μου..δεν θελω να γινω και στο μοναστηρακι!!!:lol:
ε το πολυ πολυ να αρχισω να λεω σε οποια κοπελα βρω εκει:εισαι γατομαμα???!!
καγκελο ο κοσμος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα βρε θα κραταμε οι υπολοιπες γατοτροφη χαχα θα μας δεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε 2 ωριτσες στην πλατεια ολεεεεεεεεεεεεεεεεεε:up: :D :lol: :rolleyes:

καλε αχ πολυ το χαρηκα επιτελους βρηκα φιλους που με καταλαβαινουν κ με νιωθουν κοριτσια με κανατε να νιωσω πολυ ωραια σας ευχαριστω λεω να ξαναβγουμε οποτες μπορεσουμε μακια παω να φαω μια σαλατα μακια

περιμενουμε εντυπωσεις πως περασατε:)

γιωτουλα μου περασαμε παρα πολυ ωραια δωσαμε τα φαγητα σε εναν κυριουλη που ταιζε αδεσποτα κ μετα πηγανε για καφε κ μπουρου μπουρου γελασαμε κλαψαμε ολα τα καναμε για εμενα παντως ηταν η πιο ωραια κυριακη μου:up: :up: :up: :D :greycat:

Πραγματι ηταν πολυ ομορφα,εγω ενιωσα σαν να σας ηξερα χρονια,πολυ ομορφο συναισθημα.Γιωτα κριμα που δεν ησουν μαζι μας αλλα ελπιζω να βρεθουμε και με εσενα, εγω Ladycat συμφωνω για να συναντηθουμε παλι.Νιαουυυ:)

ναι ναι να βρεθουμε παλι

Γιώτα θα έρθει και η δική μας η σειρά!Αχ πολύ χαίρομαι που περάσατε τέλεια κορίτσια!:D :D

ναι βρε τωρα που θα ανεβει η μισελ σαλονικα να βρεθειτε κ εσεις

μπραβο κοριτσια χαιρομαι που περασατε καλα Αντε και στη Θεσσαλονικη τωρα!

πολυ ωραια περασαμε..οντως γελασαμε,κλαψαμε...πολυ συγκινητικο!!:)
επιτελους και καποιοι αλλοι ανθρωποι σαν κι εμενα!!
και ολες οι κοπελες γλυκιτατες!!!:up:
θα το ξανακανουμε!!

Ήταν πραγματικά πολύ όμορφα.Βιώσαμε όλα τα συναισθήματα,χαρά,λύπη,αγανάκτηση,μέσα από την συζήτηση μας.Πρέπει απαραίτητα να το επαναλάβουμε.Είναι πολύ σημαντικό να συναντάς ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν,που έχουν βιώσει τον πόνο σου,που μπορούν να καταλάβουν την τρέλα σου,που θα σε ακούσουν.Κορίτσια χάρηκα τόσο πολύ που σας γνώρισα!

Δεν θα το πιστέψετε!!!!! Nομίζετε πως σας ξέχασα; Tο πρώτο πράγμα που έκανα όταν ήρθα στη δουλειά ήταν να μπω, να δω τι γραψατε και να σας απαντήσω. Ξεκίνησα να γράφω, έχοντας το my cat ανοιχτό μέχρι τώρα!!!!!!!!! Kοντεύει να μου στριψει!!!!! Δείτε τι ώρα είναι που σας γράφω κι ακόμα έχω πολύ. Aισθάνομαι φρικτά που δεν μπορεσα σημερα να συμετέχω και βλέπατε οτι είμαι στο site. Θα λέγατε: μα τι κάνει αυτή. Bλέπει τι γράφουμε και δεν απαντάει τίποτα; Mε διέκοψαν πάρα πολλές φορές γι αυτό κι έχω φρικάρει!!!!! Aπο το πρωί προσπαθώ να γράψω αυτά:
Kορίτσια, πέρασα κι εγώ πάρα πολύ όμορφα! :) Eίχα καιρό να νιώσω τέτοια συντροφικότητα. Mέλος μιας ομάδας κι όχι μόνο. Πολύ ζεστά συναισθήματα. Aυτό που λέτε κι εσείς, οτι νιώθετε πως σας καταλαβαίνουν κάποιοι, επιτέλους, το νιώθω κι εγώ! Kαι για μένα ήταν πολύ συγκινητικά. Βλεποντάς σας, είδα οτι δεν ειναι τυχαίο τιποτα, τελικά. Ότι ήταν γραφτό να συναντηθούμε έστω και κάτω απο τη σκια αυτού του τραγικού- για μένα- γεγονότος. Και έτσι είχε ίσως, ακόμα μεγαλύτερη αξία. Και βέβαια να το επαναλάβουμε και μάλιστα να έχει και κάποια συχνότητα. Μην το αφήσουμε στην τύχη... Πολλά φιλιά σε όλες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back