Επισκέψεις απο αδέσποτες γάτες - πιθανοί κίνδυνοι;

Julia στο πρωτο θεμα που με παρεπεμψες καταλαβα οτι δεν ειναι σωστο να κανουμε στειρωση σε γατα ετοιμογεννη, οτι ειναι περα απο το ηθικο κομματι ειναι κ επικινδυνο, εσυ η ιδια συμβουλευεις την κοπελα να αλλαξει γιατρο
εκτος κ αν κατι δεν καταλαβα σωστα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο ειναι περίεργο θέμα.. η κοπέλα έδωσε σε όλους να καταλάβουμε ότι ο γιατρός της την προέτρεψε να αφήσει να γκαστρωθεί η γάτα και μετα να την στειρώσει. Πράγμα κουλό, αφού φυσικά μπορεί να αποφευχθεί με κανονική απλή στείρωση. Προφανώς ο γιατρός ήταν της άποψης να χαρεί το σέξ? δεν ξέρω.

Φυσικά και λυπάμαι τα μικρά, και την ταλαιπωρία της κάθε γάτας... αλλά για μένα υπερισχύει η λογική, παρά η γέννηση και άλλων αδέσποτων.

Το έχω κάνει, και θα το κάνω, αν και προτιμώ να το προλαβαίνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις δικιο κ καταλαβαινω απο πια σκοπια το βλεπεις, αλλα εδω μιλαμε για μια γατα που δεν μου ανηκει, απλα βρεθηκε στο δρομο μου κ εχω πελαγωσει,

τελος παντων ξερω οτι δεν ειναι ευκολο κ κανεις δεν μπορει να μου πει κανε αυτο ή κανε εκεινο, αλλα καλως ή κακως η γατα θα γεννησει στην αυλη μου, μπορει να μην εχω πειρα αλλα βλεπω μια τεραστια κοιλια κ μια γατα που δεν μπορει να κινηθει, αρα υποθετω οτι ειναι στις μερες της, καποιες συμβουλες για την περιποιηση της;

Τίποτα... φτιάξε μια ζεστή φωλιά, κάπου προφυλαγμένα... να τρώει καλά, και να είναι ζεστά.
Πολλά στοιχεία θα βρείς στα ΑΡΘΡΑ

Άν όλα πάνε καλά με την γέννα, κι ζήσουν τα μικρά θα πρέπει να μείνουν με την μάνα 2 μήνες τουλάχιστον. Νωρίτερα φυσικά μπορείς να τα βγάλεις φωτογραφίες και να φτιάξεις αγγελίες.
ΜΗΝ τα δώσεις σε πετ σοπ.....

Υπάρχει ειδικό συμβόλαιο υιοθεσίας που κάνουμε, για να το υπογράφουν οι μελλοντικοί γονείς. (εαν θές...)

Και πάντα να υπολογίζεις ότι κάμποσα θα σου μείνουν.

ΥΓ Οι περισσότεροι απο δω, πλέον φροντίζουμε να στειρώνουμε και τα αδεσποτάκια που ταΐζουμε. Για δικό μας καλό, και καλό των γατιών.

Ευχαριστω πολυ, θα σας ενημερωσω οταν εχω νεα κ ευχομαι κ ελπιζω να πανε ολα καλα, οτι κ αν σημαινει αυτο:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back