Επιτέλους ήρθαν!!!!!

Γλυκυτατα ειναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέροχα,γλυκήτατα,πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι λουκουμάκια είναι αυτά!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: Ωρίστε,σου έχω και εγώ μερικές φωτογραφίες με μωρουλίνια.Μπορείς να βρεις πληροφορίες στα άρθρα για το πως θα τα μεγαλώσεις!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1349R-144.jpg
    1349R-144.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 67
Βρε ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟ αυτό το πρώτο που έβαλες στη φωτό είναι περσάκι? Είναι τέλειο,δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο περσικό!!!:up:

Βρε ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟ αυτό το πρώτο που έβαλες στη φωτό είναι περσάκι? Είναι τέλειο,δεν έχω ξαναδεί τόσο όμορφο περσικό!!!:up:

Ναι,Περσάκι νομίζω πως είναι!!!!!:):):cool::cool:

Marzep, σε ανακάλυψα! Η χθεσινή γνωριμία στον κτηνίατρο είμαι:)
Δε μου είπες ότι τα κουκλιά σου είναι Μεην-Κουν και προέρχονται κι αυτά από τη Νεκταρία!!!! Μ' ένα σμπάρο, τρία τρυγόνια εχθές:up: Braveheart και τούτα εδώ τα μωρά, τα οποία χωρούσαν και τα δύο σε μια μεσαία γατοφόρο! Απίστευτο αν σκεφθεί κανείς ότι σε λίγο καιρό θα είναι γίγαντες:blink:
Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου, είναι υπέροχα, ειδικά από κοντά:inlove::inlove:
Κοινωνικά, δε φοβήθηκαν καθόλου και ήσυχα πολύ, κιχ δεν έκαναν....

Marzep, σε ανακάλυψα! Η χθεσινή γνωριμία στον κτηνίατρο είμαι:)
Δε μου είπες ότι τα κουκλιά σου είναι Μεην-Κουν και προέρχονται κι αυτά από τη Νεκταρία!!!! Μ' ένα σμπάρο, τρία τρυγόνια εχθές:up: Braveheart και τούτα εδώ τα μωρά, τα οποία χωρούσαν και τα δύο σε μια μεσαία γατοφόρο! Απίστευτο αν σκεφθεί κανείς ότι σε λίγο καιρό θα είναι γίγαντες:blink:
Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου, είναι υπέροχα, ειδικά από κοντά:inlove::inlove:
Κοινωνικά, δε φοβήθηκαν καθόλου και ήσυχα πολύ, κιχ δεν έκαναν....
Ναι τα γλυκακια μου!!!Ο δε μικρος λιγο πριν φυγουμε μπηκε μονος του στη γατοφορο κι εκλεισε και το πορτακι με το ποδαρακι του:blink::blink::blink:.ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ η μανα:lol::lol::lol::lol:!!!Καλα η κιουρια δεν ηταν και τοοοσο προθυμη αλλα ηταν αξιοπρεπεστατη(αλλιως τι κιουρια θα ητο:P) και ετσι πηγαν ολα καλα στην πρωτη βολτα εκτος σπιτιου!Χαρηκαμε που σε ειδαμε και θα χαρουμε να σε ξαναδουμε!

Ναι τα γλυκακια μου!!!Ο δε μικρος λιγο πριν φυγουμε μπηκε μονος του στη γατοφορο κι εκλεισε και το πορτακι με το ποδαρακι του:blink::blink::blink:.ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ η μανα:lol::lol::lol::lol:!!!Καλα η κιουρια δεν ηταν και τοοοσο προθυμη αλλα ηταν αξιοπρεπεστατη(αλλιως τι κιουρια θα ητο:P) και ετσι πηγαν ολα καλα στην πρωτη βολτα εκτος σπιτιου!Χαρηκαμε που σε ειδαμε και θα χαρουμε να σε ξαναδουμε!

:up::up::up::up:
Κι εγώ θα χαρώ πολύ να σας ξαναδώ:)
Πολλά φιλιά στα μουσούδια σου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back