Επιτέλους, φτηνά ονυχοδρόμια!!

Gvasil

Νεοφερμένο μέλος

Ο Gvasil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους! Να ξεκαθαρίσω ότι το "φτηνά" είναι κάτι σχετικό για τον καθένα, ωστόσο εγώ είχα απογοητευτεί γιατί έψαχνα κάποιο ψηλό και ωραίο ονυχοδρόμιο για τις κούκλες μου και οι τιμες κυμαίνονταν από 100 - 200 ευρώ... Είχα αποφασίσει να πάρω από το εξωτερικό, αλλά για να φέρεις ένα ψηλό ονυχοδρόμιο σου έρχεται πάλι κοντά στα 150 ευρώ λόγω εξόδων μεταφοράς. Μέχρι που βρήκα ένα κατάστημα όπου είχε επιτέλους αυτό που ζήταγα με 65 ευρώ !!! Εγώ αυτό το θεωρώ "φτηνό" (συγκριτικά με τα άλλα). Νομίζω πως απαγορεύεται η διαφήμιση στο site, οπότε αν κάποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας μου στείλει εδω:

g_vasil@yahoo.gr

Απλά θα το αναφέρω (γιατί στους καιρούς που ζούμε σιγά μη με πιστέψετε), ότι το κατάστημα δεν είναι δικό μου, οι κύριοι που το έχουν δεν είναι ούτε συγγενείς ούτε φίλοι μου, δεν έχω μετοχές ούτε κανένα όφελος που διαφημίζω την πραμάτεια τους.Απλά είναι κρίμα να την πατάμε (γιατί κι εγώ παραλίγο να σκάσω 150 ευρω...) επειδή δεν γνωρίζουμε που υπάρχουν άνθρωποι όπου δεν έχουν κάνει την αισχροκέρδεια επιστήμη.

Δημοσιεύω λοιπόν ένα βίντεο κάκιστης ποιότητας και ήχου (δεν είμαι καλός στο video editing - συγχωρέστε με) απλά για να δείτε τι είδους ονυχοδρόμια έχει.

https://www.youtube.com/watch?v=xP6Ay4Ot6JI

Γειά σας γατόφιλοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Το μαγαζι στο οποιο αναφερεσαι ειναι πετ σοπ;Μπορουμε να μαθουμε αν εμπορευεται ζωα;Δεχεται παραγγελιες και αποστελλει σε ολη την Ελλαδα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω δεν εμπορεύεται ζώα ( τουλάχιστον δεν έχω δει μες στο μαγαζί ). Έχει είδη pet shop, δηλαδη τροφές αξεσουάρ και τέτοια, και δυστυχών δεν γνωρίζω αν αποστέλλει. Στείλε μου e-mail αν θες να σου δώσω το τηλέφωνό τους.

Αν μπορεις στειλε μου σε ΡΜ τον αριθμο τους,θα ηθελα να μαθω αν κανουν αποστολες.Ευχαριστω!

Καλημέρα και μένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο.Αν μπορείς στείλε μου και μένα το τηλ. τους με πμ.Πάντως τα γατουλίνια σου το τιμούν δεόντως.Να τα χαίρεσαι.:D

Να σαι καλά! Και αυτό δεν είναι τίποτε. Έχω και βίντεο από όταν τους το πρωτοφέραμε. Εκεί να δεις... Ωστόσο είναι μεγάλο το βίντεο και χρειαζόταν διάφορα κολπα - κοψίματα για να ανέβει, και γι' αυτό ανέβασα ένα πιο...συμβατικό! Τους το χω βάλει και στο παράθυρο και αγναντεύουν το δρόμο και κοιμούνται όλη μέρα εκεί!!! Να χαίρεσαι κι εσύ όλα τα ζωάκια που έχεις!

Το χαιρονται πολυ παντως!Πολυ ομορφες γατουλες εχεις,να τις χαιρεσαι!Φαινονται πολυ λεπτοκαμωμενες,ετσι ειναι ή ετσι φαινονται στο βιντεο;

Ναι το χαίρονται πάρα πολύ! Ρε γαμώτο μου το χουν ξαναπεί ότι είναι λεπτές. Τα γατάκια μας τα βρήκαμε στο δρόμο, σε μια κούτα. Δεν είναι λοιπόν ράτσας, και νομίζω το πόσο αναπτύσσονται έχει να κάνει και με τη ράτσα. Τους έχω φαί συνέχεια διαθέσιμο, τρώνε πολύ, αλλά μένουν έτσι, λεπτές και κομψές!! Τις στειρώσαμε εδώ και κανά μήνα, και η μια παίρνει λίγο τα πάνω της, αλλά η άλλη, τίποτα! Λεπτή αιωνίως! Δεν πειράζει, τις αφήνω να ρυθμίζουν αυτές την εμφάνισή τους!!! Ο Σείριος και η Μόιρα πάντως...άλλο πράγμα...

Σ'ευχαριστουμε πολυ!
Δεν εχουν τιποτα παρασιτα ε;Μπορει ετσι να ειναι η κατανομη τους,κι εμενα ο Σειριος λεπτος ειναι.

Ναι το χαίρονται πάρα πολύ! Ρε γαμώτο μου το χουν ξαναπεί ότι είναι λεπτές. Τα γατάκια μας τα βρήκαμε στο δρόμο, σε μια κούτα. Δεν είναι λοιπόν ράτσας, και νομίζω το πόσο αναπτύσσονται έχει να κάνει και με τη ράτσα. Τους έχω φαί συνέχεια διαθέσιμο, τρώνε πολύ, αλλά μένουν έτσι, λεπτές και κομψές!! Τις στειρώσαμε εδώ και κανά μήνα, και η μια παίρνει λίγο τα πάνω της, αλλά η άλλη, τίποτα! Λεπτή αιωνίως! Δεν πειράζει, τις αφήνω να ρυθμίζουν αυτές την εμφάνισή τους!!! Ο Σείριος και η Μόιρα πάντως...άλλο πράγμα...
Να΄σαι καλά αγαπητέ(ή) που μας ενημέρωσες. :DΠραγματικά είναι πανέμορφο το γατόδεντρο και οι γατουλες σου ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ. Πραγματικά απήλαυσα το βιντεάκι σου και τα γατούνια σου με έκαναν κ γέλασα.:lol::)
Βάλε μας και άλλες φωτογραφίες να τις καμαρώνουμε τις κουκλίτσες σου.
Οσο για το βάρος που ανέφερες, μην ανησυχεις καθόλου αυτο είναι σχετικό και κάθε γατουλα έχει την ιδιοσυγκρασία της και τον τύπο της. :up:Καλλίτερα πάντως να κρατιουνται σε φόρμα. Εκτός αν η ράτσα από μονη της είναι τετοια που προϋποθέτει τροφαντό γατουνι!!:) Το χαίρονται το νέο τους γατόδεντρο και βλέπω πως ειναι και πολύ παιχνιδιάρες κι αγαπημένες.

Καλώς ήρθες στην μεγάλη γατοπαρέα μας:hello::D Το βιντεάκι είναι υπέροχο:up: όπως φανταστικές είναι και οι γατούλες σου.:up::D
Αν καταλάβα καλά πρέπει να είναι μικρές ακόμη.Η δική μου η Μυρτούλα μέχρι την ηλικία των δύο χρονών δεν ξεπερνούσε τα 2,5 κιλά,αν και στειρώθηκε σε ηλικία έξι μηνών.:)Και τώρα που είναι 5,5 χρονών κάνει δίαιτα γιατί ξεπέρασε τα πέντε κιλά. :( Οπότε δεν ξέρεις ακόμη τί θα γίνει στο μέλλον, όταν μεγαλώσουν περισσότερο!;)
Τώρα απ' οτι βλέπω στο βιντεάκι πρέπει να είναι πολύ παιχνιδιάρες.:up:
Να τις χαίρεσαι!!!:up::up::up:

Υ.Γ Δώρα αν το κατάστημα αναλαμβάνει αποστολές εντός Ελλάδας, ενημέρωσέ μας.:D
Μήπως υπάρχει και site του καταστήματος?:hmm:

Καλώς σας βρήκα! Δεν το περίμενα ότι εμφανίζουν τέτοιες αλλαγές αφού περάσει ο πρώτος χρόνος κι έπειτα! Να περιμένω τα πάντα δηλαδή! Ναι, μικρούλες είναι οι δικές μου. Δεν έχουν κλείσει χρόνο ακόμα. Και είναι πολύ σκανταλιάρες. Πάρα πολύ. Όταν πλακώνονται, κυριολεκτικά γίνεται χαμός. Σκοτώνονται. Έχω και τέτοια βιντεάκια. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω διάφορα να γελάμε. Να σαι καλά Μυρτωμαμά ή μπαμπά!!

Ξεχάστηκα με τις γατοκουβέντες και δεν σας είπα για τα ονυχοδρόμια. Δυστυχώς δεν έχει site το κατάστημα (ακόμα - ίσως φτιάξουν), και στέλνω σε όποιον μου ζητάει pm για να μαθαινει πληροφοριες για οτιδήποτε!

Πολύ όμορφα τα γατάκια σου σκανταλιάρικα:up:. Σε τι περιοχή είναι αυτό το κατάστημα.Άμα μπορείς στείλε μου και σε εμένα πμ.Ονειρεμένο ονυχοδρόμιο:up:

Όπα! Όντως πολύ καλή τιμή για αυτό το γατόδεντρο! Σίγουρα το μαγαζί δεν εμπορεύεται ζώα? Για λέγε, για λέγε... Θα σου στείλω π.μ. Δώρα, μήπως πήρες ήδη να μην τον πρήξουμε τον ιδιοκτήτη?

Πολύ ωραίο ονυχοδρόμιο και πολύ καλή τιμή!!Καλορίζικο, να το χαίρεστε, μπαμπάς και γάτες!! Εγώ πάντως, χαίρομαι εξ ίσου με τη Μπασσέτ μόλις τη βλέπω να παίζει στο δικό της:lol::lol::lol::lol:

Να στε όλοι καλά!! Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει και που το βρίσκετε κι εσείς φθηνο!! Κι απ' ότι βλέπω κουβαλάμε όλοι τρέλα εδώ με τις γάτες μας εεεεεε;;; Να 'στε καλά!!

Οχι κοριτσια δεν πηρα,εγω ρωτησα για το μελλον,τωρα δε μπορω να παρω...Ισως το καλοκαιρακι.:)

Gvasil, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να δώσεις τα στοιχεία του καταστήματος δημόσια (ο καημένος ο πετσοπάς δεν θα ξέρει από πού του 'ρθε).:D

Πολύ το χάρηκα το βιντεάκι με τις γατούλες σου!

Ωραία! Αφου δεν υπάρχει πρόβλημα, ορίστε!
Βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή
Απλά πρωτού πάτε κάντε ένα τηλέφωνο γιατί μου είπαν ότι σε μια εβδομάδα θα φέρουν κανούρια μοντέλα, οπότε μην πάτε άδικα! Όντως ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει την παραγελλία μετά από αυτό! Αν και μάλλον αυτοί που θα χουν το πρόβλημα θα είμαστε εμείς για το ποιός θα πάρει το τελευταίο κομμάτι!! Ψυχραιμία γατομπαμπάδες και γατομαμάδες!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back