Επιτέλους, φτηνά ονυχοδρόμια!!

Καλησπέρα και από εμένα! Να χαίρεσαι τις υπέροχες γατούλες σου και με γεια το ονυχοδρόμιο, είναι πολύ ωραίο και ευτυχώς είναι 2 και παίζουν πιο καλά! Μη στεναχωριέσαι που είναι αδύνατες, απόλαυσέ το όσο κρατήσει! :D Πολύ αστείο το βιντεάκι σου! Κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή του ονυχοδρομίου, πήρα κι εγώ ένα πρόσφατα με 80, αλλά είναι μόνη της η δικιά μου και το έχουμε κυρίως για κρεβάτι και παρατηρητήριο.:hmm:Θα το έχω υπόψιν μου για το μέλλον το πετ σοπ που προτείνεις. Σ'ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου και από μένα. Τέλεια η ενημερωσή σου,ψάχνω πολύ καιρό νυχοδρόμιο σε νορμάλ τιμή:up:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gvasil γεια σου και πάλι! :Dτι κάνουν οι γατουλες σου?? Βαλε μας καμια φωτογραφία να τις δουμε!:)

Gvasil, δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείς να δώσεις τα στοιχεία του καταστήματος δημόσια (ο καημένος ο πετσοπάς δεν θα ξέρει από πού του 'ρθε).:D

Πολύ το χάρηκα το βιντεάκι με τις γατούλες σου!
Μπραβο βρε Ρούλα!!! Ετσι!!! :up:
Γι αυτο το γουστάρω το φορουμ αυτο! :up:Γιατι δεν έχουμε κομπλεξ και αντιρρήσεις στις όποιες προτάσεις μας ακόμη ΚΑΙ προτροπή, για προϊόντα και όχι μόνον, που θα διευκολύνουν τις επιλογές μας! Αντε γιατι έχω μπει και σε κάτι άλλα φόρουμ και καράφλιασα όταν είδα τόση αντίδραση σε προτάσεις του κόσμου για διευκόλυνση. Το θεωρώ εντελώς φυσιολογικό και μάλιστα πολύ συνεργάσιμο να αναφέρει κάποιος κάτι που είδε ή άκουσε ή πήρε, το οποίο θα εξυπηρετήσει και τους υπόλοιπους.!:D

παιδια και εμενα με ενδιαφερει να του παρω ενα δευτερο να παιζει.... site εχει ο κυριος? αποστολες κανει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω βρει 2 σαιτ σχετικα με φτηνα ονυχοδρμια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι βρε παιδια αλλα πως θα ξερουμε κι εμεις στην ξενιτεια τι προιοντα εχει? Μπορει οποιος παει να βγαλει φωτογραφια τα ονυχοδρομια τους? Γιατι θελω να παρω κι εγω ονυχοδρομιο!

ελα να μαθουμε τα φτηνα site..... θελουμε να αγοράσουμε......

Εγω εχω βρει 2 σαιτ σχετικα με φτηνα ονυχοδρμια...

Γεια σας!
Μπορείς να μου πεις ποια είναι αυτά τα site?

Αν εχετε πιστωτικη ριξτε μια ματια εδω:
https://www.tiierisch.de/
Τα μεταφορικα συμφερουν ειδικα αν κανετε παραγγελια μαζι με καποιον αλλο και τα μοιραστειτε,και οι τιμες τους ειναι πολυ λογικες σε σχεση με Ελλαδα.Εγω εχω παρει ονυχοδρομιο,αμμολεκανες,κτλ απο εκει κι εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενη.

Εγω γνωριζω αυτα τα 2 σαιτ:

Αυτό
και αυτο

Εχω ψωνισει και εγω και φιλοι μου και δεν εχω καποιο παραπονο, ουτε αυτοι εχουν.:)

Εγω γνωριζω αυτα τα 2 σαιτ:

Αυτό
και αυτο

Εχω ψωνισει και εγω και φιλοι μου και δεν εχω καποιο παραπονο, ουτε αυτοι εχουν.:)

Ευχαριστώ πολύ!!

Αν εχετε πιστωτικη ριξτε μια ματια εδω:
https://www.tiierisch.de/
Τα μεταφορικα συμφερουν ειδικα αν κανετε παραγγελια μαζι με καποιον αλλο και τα μοιραστειτε,και οι τιμες τους ειναι πολυ λογικες σε σχεση με Ελλαδα.Εγω εχω παρει ονυχοδρομιο,αμμολεκανες,κτλ απο εκει κι εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενη.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εμενα η δικια μου εχει ξεσκίσει κουρτίνες, χαλιά, καναπέδες οπότε μαλλον ειναι ώρα για ενα ονυχοδρόμιο. Λέτε να σταματήσει να καταστρέφει το σπιτι?
παρακαλώ αν είναι εύκολο πείτε μου και εμένα για αυτό το πετ σοπ με τα σχετικά φτηνά ονυχοδρομια. προτιμώ να τα πάρω απο πετ σοπ αντι για ιντερνετ γιατι θελω να τα δω και απο κοντά (υλικά,αντοχή κλπ) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα η δικια μου εχει ξεσκίσει κουρτίνες, χαλιά, καναπέδες οπότε μαλλον ειναι ώρα για ενα ονυχοδρόμιο. Λέτε να σταματήσει να καταστρέφει το σπιτι?
παρακαλώ αν είναι εύκολο πείτε μου και εμένα για αυτό το πετ σοπ με τα σχετικά φτηνά ονυχοδρομια. προτιμώ να τα πάρω απο πετ σοπ αντι για ιντερνετ γιατι θελω να τα δω και απο κοντά (υλικά,αντοχή κλπ) :)
Καλησπερα Λυδια! Ονυχοδρομιο φτηνο μπορεις να βρεις οπουδηποτε.Ακομα και ενα ψαθινο πατακι απο αυτα που εχουμε στην πορτα, η ενα κορμο δεντρου η ενα παλιο ξυλο μπορουμε να τα τοποθετησουμε καπως ωστε να πηγαινει η γατουλα να φτιαχνει τα νυχακια της. Θελω να σου πω με αυτο οτι αλλο το ονυχοδρομιο και αλλο το γατοδεντρο που αθλουνται και ειναι μια καλη απασχοληση. Γατοδεντρο εγω δεν του εχω. Ειχα ψαξει αλλα ηταν πανακριβα και θα του φτιαξουμε μονοι μας καποια στιγμη.Ονυχοδρομιο εχει ενα κοντο με μια κρυψωνα που ξυνει τα νυχια του,οπως και εναν κορμο δεντρου διπλα στο τζακι. Δεν τα ξυνει πουθενα αλλου παραμονο σε αυτα.Αντε σε ελαχιστες περιπτωσεις σε κανα σεντονι η κουβερτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! :) ναι για τα νύχια του έχω πάρει ενα απο τα τζαμπο ( που δεν ειναι και πολύ σταθερό) και ενα άλλο που δεν παει ποτέ.
ναι γατόδεντρο θέλω για να γυμνάζετε αλλά τα καλά κανουν απο 150 και πάνω:mad: Πολυκαλή ιδεα το να του φτιάξετε ενα μόνοι σας! ;)

αν μπορείς στείλε μου και μένα πιο μαγαζί είναι και που βρίσκεται! Ψάχνω και γω κάτι καλό και προσιτό για την μικρούλα μου :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back