γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
μερικα pet shop τα μεταχειριζονται καλα μερικα ... να μην μιλησω καλυτερα γιατι θα πει πολλα το στομα μου η μαλλον το χερι μου!
δεν πρεπει να κανουμε τους
πρεπει να δρασουμε αμεσα και τωρα !!!!!!! πρεπει να οργανοσουμε μια ομαδα που να παει και να κοιταει τα pet shop!δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη!!!οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει μυνημα στο my cat η να μου στειλει μυνημα στο gogomaria03@gmail.com!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Άλλο το ένα λόιπόν και άλλο το άλλο..φτιαχνουμε φυλαδια και πληροφορουμε τον κοσμο για να μην αγοραζει απο αυτο το pet shop! εσεις τι λετε;
Φαντάζομαι ότι είσαι μικρη,οπότε λογικό είναι να μην ξέρεις πως λειτουργούν τα πράγματα.Το σημαντικό είναι ότι όταν παμε σε ενα πετ σοπ και βλέπουμε πράγματα που δεν επιτρέπονται,δεν το αφήνουμε έτσι και κάνουμε καταγγελία στα αρμόδια όργανα.Εκεί είναι η ευθύνη μας.

γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
εγω παντως πυστευω οτι μερικες φορες πρεπει να ψαξεις για να βρεις!αν και ναι εχεις ολο το δικιο του θεου δικο μου ηταν το λαθος!
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να πω, πως προσωπικά εγώ πήγαινα σε ένα πετ σοπ και αγόραζα τροφή για τα αδέσποτα της γειτονιάς μου. Κάθε φορά έβλεπα μέσα σε ένα κλουβί 2 άσπρα γατάκια με μπλε μάτια. Το μακρύτριχο πάντα με κοιτούσε και όλο νιαούριζε. Έπαιζε με το δάκτυλο μου που έβαζα ανάμεσα από τα κάγκελα του. Το πρωτοείδα αρχές Οκτωβρίου του 2010 και από τότε μου είχε κολλήσει στο μυαλό. Ζώντας μόνος μου και έχοντας μια πίκρα στη καρδιά μου για το χαμό του προηγούμενου γάτου μου (Rico) δεν ήθελα να γνωρίσω άλλη πίκρα.
Κι όμως ξέροντας την επιμονή των περισσοτέρων να μη παίρνουμε γατάκια από τα μαγαζιά, εγώ αντέδρασα διαφορετικά. Κάθε φορά δεν άντεχα να το βλέπω να με κοιτά σαν να μου φώναζε « πάρε με από δω, σώσε με». Έτσι στις 15/11/10 (αξέχαστη για μένα ημέρα) τα έσκασα χοντρά και το πήρα σπίτι μου δίχως χαρτιά, βιβλιάρια κτλ. Εν γνώσει μου.
Μέχρι το βράδυ συνειδητοποίησα πως υπήρχε πρόβλημα. Το γατάκι ήταν κουφό εκ γενετής. Το σοκ για μένα ήταν ισχυρό. Κι ευτυχώς όλοι εδώ στο φόρουμ που άνοιξα την καρδιά μου με βοήθησαν με τις συμβουλές τους να το ξεπεράσω και τους ευγνωμονώ . Η Χιονάτη μου ζει στον δικό της κόσμο της σιωπής σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Με εκπαίδευσε μάλιστα πολύ καλά για να με ….. ανέχεται.
Που θέλω να καταλήξω ? Αν αυτό το γατάκι δεν το έπαιρνα από το πετσοπ αυτός σίγουρα θα το πετούσε στο δρόμο, αν δεν το έπαιρνε κάποιος άλλος. Κανένα κουφό γατάκι δεν θα μπορέσει να επιζήσει στους δρόμους. Τα αδεσποτάκια έχουν τη ζωή τους και ζούνε ελεύθερα έστω και για λίγα χρόνια.
Και κάτι τελευταίο. Τουλάχιστον αυτά που χαρίζονται ήδη έχουν τη στέγη τους σε ζεστούς ανθρώπους Το να λέμε ότι πρέπει να θυσιάσουμε μερικά για να ζήσουν τα άλλα μου θυμίζει τον καλό θεό που θα ελευθέρωνε τους εβραίους σκοτώνοντας τα παιδιά των αιγυπτίων και να σωθούν τα παιδιά των εβραίων.
Προσωπικά δεν πλησιάζω να πάρω τροφές για τα αδέσποτα αν το πετσοπ πουλά ζωάκια.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Το θέμα για μένα είναι να μην αγοράζουμε ΤΙΠΟΤΑ απο πετ που πουλάνε ζωα.Ούτε τροφές,ούτε μπαλάκι που λεέι ο λόγος,και να τους το λέμε κιόλας..μπας και πάρουν το μήνυμα.
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχετε σκεφτει ποτε οτι εκτος απο το σκυλακι ,το γατακι σας η το πουλακι σας υπαρχουν και αλλα ζωα στα pet shop;μερικα pet shop τα μεταχειριζονται καλα μερικα ... να μην μιλησω καλυτερα γιατι θα πει πολλα το στομα μου η μαλλον το χερι μου!δεν πρεπει να κανουμε τους
πρεπει να δρασουμε αμεσα και τωρα !!!!!!! πρεπει να οργανοσουμε μια ομαδα που να παει και να κοιταει τα pet shop!δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στην τυχη!!!οποιοσ ενδιαφερεται να μου στειλει μυνημα στο my cat η να μου στειλει μυνημα στο gogomaria03@gmail.com!
Εχεις δίκιο, μια φορά σε ένα πετ σοπ ειδα να πωλούνται μικρά......ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ
έλεος δηλαδή, πώς επειτρέπεται αυτό?να πωλούνται στο κέντρο της Αθήνας, κλεισμενα σε ένα κλουβί όλα μαζί, ζωάκια που θα πρεπε να ζουν σε δέντρα???
Γενικά θεωρώ πως έπρεπε να απαγορευτούν οι πωλήσεις ζώων σε πετ σοπ, ακόμη και σκύλων ή γατών, που είναι πιο εξοικειωμένα με τον ανθρωπο
Αυτός που θελει ν αγοράσει ζώο ρατσας να πάει στο αντίστοιχο εκτροφείο, όπου τα ζώα προς πώληση διαβιώνουν σε περιβάλλον που ταιριάζει στο είδος τους, τρώνε την κατάλληλη τροφή και παρακολουθούνται από εξειδικευμένο προσωπικό
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
«Όσοι πιστοί,προσέλθετε...».

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι να το κανω λοιπον να ξερω το ονομα του πετ,οταν εγω ο ιδιος βαριεμαι να παω στον αλλον,που ειναι πιο μακρια..ή απλα..θελω να παιρνω την φτηνη τροφη που φερνει;Μου φταιει κανενας;;
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το έχω ελέγξει και ξέρω!! Αν και κάποιος θα περίμενε το αντίθετο...Αυτό που λέω, επειδή και γω είχα ανοίξει θέμα για ένα πολύ καλό πετ σοπ είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα δίκτυο ενημέρωσης όλων μας, τόσο για τα καλά πετ σοπ όσο και για τα κακά. Έστω και με πμ όποιος ενδιαφέρεται να μαθαίνει. Γιατί όποιος το κάνει εν γνώσει του,οκ,είναι άξιος της μοίρας του,αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν ξέρουν,δυστυχώς..
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Louis1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοώ να υπάρξει αφύπνιση Πουπουλίνα μου. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι όλοι γνωρίζουν για τις συνθήκες αναπαραγωγής και κράτησης αυτών των ζώων;;Ορισμένα πράγματα που εμείς γνωρίζουμε μην τα θεωρούμε δεδομένα και για όλους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool