MissKit
Επιφανές μέλος
Εξαρτάται πάντα από τα χαρακτηριστικά που θα εκφραστούν στο φαινότυπο της γάτας, αν θα είναι δηλαδή pet ή show ή breed quality.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alni
Νεοφερμένο μέλος

Εχω φάει αρκετές ώρες να τις χαζεύω στα site εκτροφέων του εξωτερικού. Πανέεεεεμορφες!
Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά έχω μια εμπειρία με τα υπουργεία, τα τηλέφωνα που πάνε κύκλο και το "δεν το έχουμε ξανακάνει εντάξει πρέπει να είναι". Ο κάθε άσχετος λέει ότι του κατέβει αναλόγως πως ξύπνησε το πρωί. Και αύριο ο ίδιος υπάλληλος θα σου πει άλλα. Ακόμα γελάω με τον υπάλληλο του υπουργείου που μου είπε "Ναι, περνάει το αεροδρόμιο. Εχουμε την διάταξη στο site του υπουργείου στα ελληνικά βέβαια αλλά δεν είναι δυνατόν στην Ελβετία να αγνοούν τις διατάξεις της Ελλάδας" Κι όμως βρέθηκα να ΜΗΝ περνάω αεροδρόμιο. Τώρα γελάω βέβαια αλλά τότε δεν ήταν καθόλου αστείο. Όλα είναι "εντάξει" με μερικούς μέχρι να τα κάνεις. Τότε θυμούνται. Οτι μπορείς γραμμένο, τυπωμένο και κατα προτίμηση σφραγισμένο. Πάντως τα πάντα μπορείς να κάνεις αν έχει υπομονή και πάντα βρίσκεται λύση

Καλή τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yusaku
Νεοφερμένο μέλος
. Αλλά όπως νομίζω όλοι εδώ πέρα έτσι κι εγώ δεν μπορώ παρά να θαυμάζω κάποιες γάτες ράτσας. Και μια και ακούω οι πανέμορφες Βεγγάλης είναι ιδιαίτερα ακριβές μου δημιουργήθηκε η απορία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
, οι γατούλες Βεγγάλης πωλούνται από 970 έως και 4.000 δολάρια, ενώ το πιο μεγάλο αντίτιμο που δόθηκε ποτέ για μια γάτα ήταν το 1998, για μια second generation Bengal και το ποσό ήταν 42.000 δολάρια, όπου μπήκε και στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guiness. Σε αντίθεση με τον αρθρογράφο βέβαια, εγώ δε θα έπαιρνα ποτέ μια lexus αντί ενός τέτοιου πλάσματος. Το τελευταίο που σε απασχολεί όταν τελικά πάρεις το γατάκι σου είναι το πόσα χρήματα έδωσες.
Το βλέπεις σαν ένα συμβολικό ποσό που έδωσες στον εκτροφέα, ένα ευχαριστώ που μεγάλωσε το γατάκι σου και στο εμπιστεύεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Φυσικά και υπάρχουν παντού, φυσικά κι αν ερωτευθείς ένα μικρό και έχεις, θα τα δώσεις. Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σε αυτή τη ράτσα στο δεύτερο χωρίο του post μου. 
moukelis
Επιφανές μέλος

Ψωνια περσογονεις...μας περνιουνται για λογιοι επειδη εχουν δυο ποντους τριχα παραπανω.

MissKit
Επιφανές μέλος

Μόνο 2 νομίζεις; Άντε μη βγάλω τη μεζούρα τώρα.

moukelis
Επιφανές μέλος

Tsunacamiou
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool