Επιχείρηση διάσωσης!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
ηδη σας εχω μιλησει για τα γατακια της Ευβοιας...αφου πηραμε τη γατοπαγιδα(:up: )λεγαμε με την Ελενη(sardela) μολις μπουν σε μια σειρα τα "μετωπα δρασης" ολων των αδεσποτων γατων που υπαρχουν,να παμε και στην Ευβοια να φερουμε σε πρωτη φαση τις γατες που βρισκονται σε χειροτερη κατασταση.μια,η Τζουλια,εχει μια πολυ μεγαλη πληγη στο λαιμο,καποιες αλλες εχουν πληγες διασπαρτες στο σωμα τους,δυο ασπρες αδερφες επισης φαινονται πολυ χαλια.νομιζω οτι τα πιο επειγοντα περιστατικα ειναι ειναι η Τζουλια και η μια ασπρη θηλυκια που ειναι και εγκυος δυστυχως:/: ειπαμε λοιπον με την Ελενη να ρωτησουμε μηπως θα ηθελε να ερθει και καποια αλλη μαζι μας οταν παμε.ενα προβλημα βεβαια ειναι να βρεθει ιατρειο,οπως ειπε κι η Ασπασια σε ενα αλλο θεμα,που θα μπορει να κρατησει τις γατες 2-3 μερες εκει,γιατι στην κατασταση που ειναι(αγριες,φορεις ασθενειων)δυστυχως δε γινεται να μπουν στον ιδιο χωρο με αλλες.δυστυχως απο οσο διαβασα καπου,αυτο ο κυριος Πανος το εχει αποκλεισει...:/:

σας στελνω μερικες φωτο που εβγαλα το προηγουμενο Σαβ/κο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mj.jpg
    mj.jpg
    83,5 KB · Εμφανίσεις: 164
  • l-mj.jpg
    l-mj.jpg
    90,3 KB · Εμφανίσεις: 79
  • l-ch.JPG
    l-ch.JPG
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 69
η ασπρη ειναι η εγκυος που σας ειπα.το Τσικακι(τιγρε)ηταν το μονο που ειναι στην καλυτερη κατασταση:up: οι 3 τελευταιες ειναι η Τζουλια,φαινεται λιγο κι η πληγη της:(

να ρωτησω και κατι?με τις αδεσποτες θηλυκες που εχουν στειρωθει τι γινεται?εξακολουθουν οι αρσενικοι να τις ενοχλουν?

js.jpg

tsikaki.jpg

leuki.jpg

leuki1.jpg

leuki2.jpg

julia.jpg

julia1.jpg

julia2.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω πολυ ασχημα φαινονται.. αν δεν μπορει το στραυ να τις φιλοξενησει καλό θα ηταν να επικοινωνησετε με την ελληνικη φιλοζωικη και να δοκιμασετε και την κλινικη αυτη.. αν εχουν ειτζ ειναι δυσκολο αν εχουν τιποτις αλλο ισως δεχτουν στειλτε τουσ φωτογραφιες και συμφωνηστε ποσο. Η παγιδα κλεινει αυτοματα υποθετω γιατι με τη μηχανικη θα δυσκολευτειτε

Αχ πολύ τις λυπήθηκα τις καημενούλες!:(
Εγώ ευχαρίστως να έρθω να σας βοηθήσω! Μόνο όταν το αποφασίσετε να μου πείτε πότε, γιατί με την εξεταστική ίσως να μην προλαβαίνω.

ειχα συζητησει το θεμα παλιοτερα με το stray,αλλα δε βρηκαμε ακρη.και το θεωρω και καπως λογικο,απο τη στιγμη που εχουν τοσα αδεσποτα να φροντισουν εκτος Αττικης...:( δεν ειναι λιγο μακρυα ομως αυτη η κλινικη?μηπως να ρωταγαμε τον προηγουμενο γιατρο της Ασπασιας που ειχε κρατησει και το Χιονη κι ειναι και κοντα:hmm: ?

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις και με το τοπικό ζωοφιλικό σύλλογο με την χριστίνα στο 2229063393 ειναι αυτη που ειχε βρει ιπποειδες για να μεταφερθει τοτε ο γαιδαρακος .Μηπως μπορουν να βοηθησουν στη φιλοξενια πχ???
Ζωοφιλικός σύλλογος Ευβοιας
22210 50140
Αγιος Ανδρεας Ευβοιας
και με τον τοπικό γιατρό εξίσου

Νοσοκομείο Ζώων
ΣΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
34100 Παραλία, Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΣ ΕΥΒ.
Τηλ.: 22210-82176

ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤ.
Λιανή Άμμος 487, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-25354
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΙ Α. ΑΦΟΙ ΟΕ
Ληλαντίων 113, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-80327
ΚΑΨΟΥΛΗΣ ΔΗΜ. - ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΣΤΑΜ. Φαβιέρου & Παπασκιαδά, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-81222

Το λεω γιατι αν πετυχει θα ναι καλυτερα
δε θα μετακινηθουν η ταλαιπωρηθουν τοσο.
Η χριστινα μιλαει λιγο γρηγορα αλλα ειναι πολυ αποτελεσματικη

Τα καημενουλια τα μικρα!!!!
Μακαρι να γινουν καλα.

Αχ πολύ τις λυπήθηκα τις καημενούλες!:(
Εγώ ευχαρίστως να έρθω να σας βοηθήσω! Μόνο όταν το αποφασίσετε να μου πείτε πότε, γιατί με την εξεταστική ίσως να μην προλαβαίνω.

Και εγω θα εχω εξεταστικη!
Αλλα να μην κανω ενα ολοημερο διαλειμμα?:P :P :P

Θα πάρω από Δευτέρα τον κ.Λέκκα τηλέφωνο να τον ρωτήσω αν και για να πω την αλήθεια ντρέπομαι αφού σταμάτησα να πηγαίνω τον Χιόνη εκεί...:redface: Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω σωστό να κάνουμε τις στειρώσεις στον κ.Πάνο και απλά να του πηγαίνουμε τις γάτες για περίθαλψη. Δεν μου κάθεται καλά...:hmm: Ίσως του ζητήσω καλύτερες τιμές για στήρωση και θεραπέια αδέσποτων. Τα θηλυκά ουσιαστικά είναι που θα έχουν πρόβλημα γιατί τα αρσενικά έχουν μικρότερο χρόνο αποθεραπείας. Λογικά τ'αρσενικά μετά από 1 μέρα θα μπορούμε να τα αφήνουμε ελεύθερα.

οχι,ουτε εμενα μου φαινεται σωστο να κανουμε αλλου τις στειρωσεις και αλλου την περιθαλψη.εκει που θα τις στειρωσουμε,εκει θα μεινουν μεχρι να μπορουν να απελευθερωθουν παλι.η αληθεια ειναι παντως οτι κι εγω θα ψιλοντρεπομουν να παρω...:redface: αν θες παντως να παρει καποια αλλη εκ μερους του φορουμ,πες μας.

Ασπασια γιατι δεν βαζεις την αδελφη σου να παρει που πανε τον σκυλο?:hmm:

οχι,ουτε εμενα μου φαινεται σωστο να κανουμε αλλου τις στειρωσεις και αλλου την περιθαλψη.εκει που θα τις στειρωσουμε,εκει θα μεινουν μεχρι να μπορουν να απελευθερωθουν παλι.η αληθεια ειναι παντως οτι κι εγω θα ψιλοντρεπομουν να παρω...:redface: αν θες παντως να παρει καποια αλλη εκ μερους του φορουμ,πες μας.
Όχι, εντάξει, θα πάρω εγώ Δευτέρα. Ή στη χειρότερη θα πάρει η αδελφή μου που πάει τον Ραμσή εκεί. Αλλά καλύτερα εγώ...:hmm:

Ασπασια γιατι δεν βαζεις την αδελφη σου να παρει που πανε τον σκυλο?:hmm:
Βρε Ελενίτσα, το ίδιο γράψαμε!!!:confused: ;) :lol:

πιασε κοκκινο!

εστειλα ενα μηνυμα και στην Τανυα(felix)που γενικα γνωριζει παρα πολλα σωματεια,να μας πει μηπως ξερει αν καποιο στην Ευβοια δεχεται αδεσποτες γατες για στειρωση/περιθαλψη.

αν ειναι θα επικοινωνησω κι εγω με την κοπελα που μου ειπε η Γιασμιν(γενικα εχω ενα προβλημα "ντροπης" με το να παιρνω τηλεφωνα:redface: :redface: :redface: ).

κοριτσια,για τον κυριο Πανο,ειχατε ρωτησει εσεις προσωπικα και σας το ειχε αποκλεισει εντελως να φιλοξενησει εκει τις γατες μεχρι να μπορουν να απελευθερωθουν μετα τη στειρωση/θεραπεια?

Ασπασια,μολις μαθεις πες μα σε παρακαλω αν γινεται και τις τιμες.

Η φελιξ μου τα εδωσε Μαριελ.. το κααλαβαμε βρε οτι εισαι ντροπαλο αν θελεις περνω εγω μονο πες μου.. αν θελεις παντως να βοηθας ζωακια καλο ειναι να το ξεπερασεις γιατι εχουν ν πεσουν πολλα τηλεφωνα

'Εχετε δίκιο. Από την άλλη συμφωνώ με την ιδέα της Jasmin να τηλεφωνήσει κανείς στους γιατρούς της Χαλκίδας που δίνει και τα τηλέφωνά τους εκεί. Άν θέλετε, επειδή είμαι καινούρια και δεν με ξέρουν αυτοί τους οποίους ντρέπεστε, θα μπορούσα να τους κάνω ένα τηλεφώνημα. Όμως στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να πω.
Τις γατουλίνες τις λυπήθηκα πολύ. Και τι δε λένε με τα ματάκια τους!

Αν καταφερουμε να βρουμε γιατρο στη Χαλκιδα θα ειναι μαλλον καλυτερα για τα γατακια.

εχετε δικιο οτι πρεπει να ξεπερασω τη ντροπη μου...:redface: και δεν ειναι σωστο να χρεωνεστε εσεις για να παρετε να μαθετε πληροφοριες...θα παρω την κοπελα να δω τι θα μου πει.

Μπράβο, κι ότι χρειαστείς είμαι μαζί σου. Στο κάτω-κάτω εκπροσωπείς κατά κάποιο τρόπο το site.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back