Επιχείρηση διάσωσης!

Μάριελ μίλησα σήμερα με τον κ.Λέκκα αλλά θα τον ξαναπάρω αύριο γιατί είχε κόσμο. Σήμερα επιτέθηκε μια γάτα στην αδελφή μου και τον Ραμσή όταν τον είχε βγάλει βόλτα και έσκισε το ματάκι του Ραμσή και έγδαρε την αδελφή μου άσχημα στο πόδι. Αν και ήξερα τι να κάνω (έβαλα Betadine και στους δύο και μια αντισυπτική αλοιφή) πήρα και τον κτηνίατρο για να ρωτήσω για σιγουριά και επί τη ευκαιρία ρώτησα και για τις αδέσποτες γατούλες που θέλουμε να στειρώσουμε. Μου είπε να τον πάρω αύριο για να συζητήσουμε λεπτομέρειες. Το μόνο που μου είπε έιναι ότι θα προτιμούσε να πηγαίνουμε 2-3 κάθε φορά. Δεν ξέρω γιατί και γιανα πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως θα το κάνουμε αυτό με μια μόνο παγίδα, αλλά θα το συζητήσω μαζί του και θα σου ξαναπώ αύριο. Απλά σκέφτομαι ότι ειδικά για τις γατούλες της Εύβοιας ίσως θα ήταν καλύτερα να πάνε σε γιατρό στην Εύβοια για να γλειτώσουν και την ταλαιπωρία του ταξιδιού εκτός από την ταλαιπωρία της στείρωσης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασια παρε να σου πω το κολπο ν το κανετε με μια παγιδα ειναι πολυ απλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηδη σας εχω μιλησει για τα γατακια της Ευβοιας...αφου πηραμε τη γατοπαγιδα(:up: )λεγαμε με την Ελενη(sardela) μολις μπουν σε μια σειρα τα "μετωπα δρασης" ολων των αδεσποτων γατων που υπαρχουν,να παμε και στην Ευβοια να φερουμε σε πρωτη φαση τις γατες που βρισκονται σε χειροτερη κατασταση.μια,η Τζουλια,εχει μια πολυ μεγαλη πληγη στο λαιμο,καποιες αλλες εχουν πληγες διασπαρτες στο σωμα τους,δυο ασπρες αδερφες επισης φαινονται πολυ χαλια.νομιζω οτι τα πιο επειγοντα περιστατικα ειναι ειναι η Τζουλια και η μια ασπρη θηλυκια που ειναι και εγκυος δυστυχως:/: ειπαμε λοιπον με την Ελενη να ρωτησουμε μηπως θα ηθελε να ερθει και καποια αλλη μαζι μας οταν παμε.ενα προβλημα βεβαια ειναι να βρεθει ιατρειο,οπως ειπε κι η Ασπασια σε ενα αλλο θεμα,που θα μπορει να κρατησει τις γατες 2-3 μερες εκει,γιατι στην κατασταση που ειναι(αγριες,φορεις ασθενειων)δυστυχως δε γινεται να μπουν στον ιδιο χωρο με αλλες.δυστυχως απο οσο διαβασα καπου,αυτο ο κυριος Πανος το εχει αποκλεισει...:/:

σας στελνω μερικες φωτο που εβγαλα το προηγουμενο Σαβ/κο.

ευχαρίστως να έρθω και εγώ να βοηθήσω, απλώς πείτε μου μέρα!!! :up: :up:

Να διευκρινισω κατι...
Η παγιδα ειναι παρα πολυ μεγαλη και πιανει τα πισω καθισματα.
Μαζι με εμενα και την μαριελ, το αυτοκινητο δεν θα εχει αλλο χωρο.
Επομενως, οποιος θελει να ερθει, πρεπει να φερει και το δικο του αυτοκινητο.:redface:

Να διευκρινισω κατι...
Η παγιδα ειναι παρα πολυ μεγαλη και πιανει τα πισω καθισματα.
Μαζι με εμενα και την μαριελ, το αυτοκινητο δεν θα εχει αλλο χωρο.
Επομενως, οποιος θελει να ερθει, πρεπει να φερει και το δικο του αυτοκινητο.:redface:

εγώ δεν έχω αυτοκίνητο:( :(

Μπορει να ερθει καποιος αλλος που να εχει και να μπορεσεις να ερθεις(οχι μονο εσυ, κι αλλοι).
Αλλα ειναι η διαδρομη που ειναι 2 ωρες και θα ειναι κουραστικη.
Αλλα χαλαλι αν ειναι να σωθουν οι γατουλες!:up:

τι είναι 2 ώρες αν είναι να σωθει η ζωη μιας γατουλας??????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back