Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα πρώτα χρόνια υπήρχε αρκετή πίεση κ φόρτος, αλλά εδώ κ κάμποσο καιρό τα πράγματα είναι χαλαρά. Τα κυριότερα κακά είναι ο μισθός (απίστευτα χαμηλός) κ η απόσταση (κοντά 2 ώρες με συγκοινωνίες). Αν διορθώνονταν αυτά τα δύο, δεν θα ήταν κ τόσο άσχημα τελικά…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η δουλειά μου έχει τα καλά της κ τα κακά της. Τα καλά είναι μάλλον λιγότερα, θα έλεγα… Γενικότερα, μου αρέσει που η εργασία μου είναι συγκεκριμένη κ ήρεμη κ δεν έχω πολλά πάρε-δώσε με άλλους. Μπορώ συγχρόνως να ακούω μουσική κ να μαθαίνω διάφορα καινούργια πράγματα για το χώρο των υπολογιστών, της φωτογραφίας κ διάφορα άλλα, ανάλογα με το κείμενο που διορθώνω. Το ωράριο είναι στάνταρ 9-5 κ μερικές φορές, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύω στο σπίτι. Όμως, λόγω του αντικειμένου, μπορεί να καταντήσει λίαν ανιαρή η ανάγνωση των κειμένων ή μπορεί η ποιότητά τους να είναι τέτοια που να χρειάζεται σχεδόν να τα ξαναγράψωΤα πρώτα χρόνια υπήρχε αρκετή πίεση κ φόρτος, αλλά εδώ κ κάμποσο καιρό τα πράγματα είναι χαλαρά.
Τα κυριότερα κακά είναι ο μισθός (απίστευτα χαμηλός) κ η απόσταση (κοντά 2 ώρες με συγκοινωνίες). Αν διορθώνονταν αυτά τα δύο, δεν θα ήταν κ τόσο άσχημα τελικά…
Πηγαινε-ελα ή μονο πηγαινε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εμείς κτίζουμε σπίτι στο Κρυονέρι και το πάμε σιγά-σιγά γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα με το θέμα της δουλειάς. Μενω Ν.Σμυρνη και δουλεύω Κολωνάκι και μου φαίνεται βουνό όταν έχει κίνηση. Φαντάσου να μένω Κρυονέρι και να δουλεύω Κολωνάκι.... Άσε καλύτερα! Κάτι ακουσα ότι το 2017 θα φτάσει ο ηλεκτρικός στο Κρυονέρι με τέρμα τους 120 (έπιπλα) αλλά μέχρι τότε, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι....Ναι, το ξέρω, μέχρι στιγμής κάπως τη βόλευα με κάποιους συναδέλφους έστω κ για κάποιο μέρος της διαδρομής Ζωγράφου-Κρυονέρι, αλλά αυτοί «εξέλειψαν», κ τώρα τρέχω με τα λεωφορεία. Του Κρυονερίου εν τω μεταξύ είναι κάθε 45 λεπτά, άγονη γραμμή…

Αν επερνες αμαξι μεχρι ενα σταθμο(μετρο, τρενο)και πηγαινες με συγκοινωνια?
Ismini
Διάσημο μέλος
Το μονο θετικο της δουλειας μου ειναι οτι πληρωνομαι!
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω παιρνω και το λεωφορειο-φαντασμα του Πολυδροσου....
Mika
Δραστήριο μέλος
να φανταστητε ενα πρωι τελος σεζον, δεν ειχε ψωνια να κανω για το μαγαζι και εμεινα να κοιμηθω μεχρι τις 8 αλλιως ξυπναω κατα τισ 5μιση, και με τρελανανε στα τηλ να παραλαβω αναψυκτικα, να μιλησω με ενα καρο ασχετους και αυτο ειναι το ιδιο σπαστικο με την αποσταση.
Γιατι εισαι κοντα στο μετρο...
Εγω παιρνω και το λεωφορειο-φαντασμα του Πολυδροσου....
Tι εννοεις?
Κανενα δημοσιο που παει στο μετρο?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και δεν συμβιβαστηκα
ειμαι ικανοποιημενη καθε μερα τωρα πια και το καλυτερο ειναι οτι επειδη παλιοτερα εργαζομουν και σαν συμβουλοες εργασιας εχω βοηθησει κι αλλους να τολμησουν να πετυχουν τα ονειρα τους ειτε μεσα απο την ψυχοθεραπεια ειτε μεσα απο συμβουλευτικη εργασιας.. ειναι πολυ ικανοποιητικο να βλεπεις ανθρωοπους να πετυχαινουν πιο πολλα απο οσα πιστευαν
Ismini
Διάσημο μέλος
Λεωφορειο φαντασμα= οχημα που ερχεται σπανιως και οποτε του κατεβειTι εννοεις?
Κανενα δημοσιο που παει στο μετρο?![]()
Δημοτικη συγκοινωνια= ερχεται καθε 1 ωρα και συνηθως το χανω...
Ομως και να πετυχω στην ωρα τους τα 2 παραπανω χρειαζομαι 20-30 διαδρομης με αυτα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool