Ερεθιμός ή πρήξιμο στις θηλές

Εννοείται μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω άπαντες ενδιαφερόμενους και άλλωστε όλοι εδώ μέσα είμαστε λίγο-πολύ υστερικοί γατογονείς! Ο γιατρός μου βρίσκεται στη Χαλκιδική. Εκεί στην Άρτα μόνο ένας υπάρχει; Δεν καταφέρνεις να την πας στην Πρέβεζα ή στα Γιάννενα με κανένα λεωφορείο; Θα έχει περισσότερους γιατρούς εκεί δεν μπορεί....

θελει ψαξιμο αυτο,αλλα δεν θα το αφησω ετσι οσο περναει απο το χερι μου το μικρακι μου αξιζει γιατρο που θα την προσεξει.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πρησμένες θηλές

Καλησπέρα Μαράκι. Γράφω για να σε ενημερώαω πως δυστυχώς τα αποτελέσματα δε θα τα έχω σήμερα κι η αγωνία μας θα πάρει παράταση... :( Μες στη βδομάδα θα έχω νεότερα. Εσύ είχες κάποια εξέλιξη; Κατάφερες να τη δει κάποιος γιατρός;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Μαράκι. Γράφω για να σε ενημερώαω πως δυστυχώς τα αποτελέσματα δε θα τα έχω σήμερα κι η αγωνία μας θα πάρει παράταση... :( Μες στη βδομάδα θα έχω νεότερα. Εσύ είχες κάποια εξέλιξη; Κατάφερες να τη δει κάποιος γιατρός;

οχι αλλα την παρακολουθω καθημερινα και σε καποια απο τα βυζακια της εχει φυγει...... η ορεξη της για παιχνιδι φαγητο κανονικη(που λεει ο λογος δηλαδη με το τερατακι που εχω μπλεξει:lol::lol: )αντε να δουμε.....

Ερεθισμένη θηλή

Καλησπερα!

Η Λιζα μου εχει εδω και καιρο μια θηλή της λιγο πιο ερεθισμενη απο ολες τις αλλες! Δεν εχω δει καμια αλλαγη στην υγεια της ή στη συμπεριφορα της! Εχω δει να την περιποιειται παραπανω απο αλλα σημεια του σωματος της...αλλα οταν την επιασα δεν ειδα να ποναει...! Εχετε κατι υποψιν σας ;;

8y5kjl.jpg

35ipow6.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back