Ερωτήσεις: Στείρωση

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε ναι πηραμε θερμοκρασια απο ποπουλι πρωτα:P ειδαμε και τισ δονταρες του αυτακια το βιβλιαριο οτι ειχαμε κανει τα εμβολια και μετα τη πηρε μεσα για να τη στηρωση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είχα σκοπό να είμαι παρόν κατά τη διάρκεια της επέμβασης ούτως ή άλλως εφ’ όσον είναι ολική η νάρκωση δεν θα μπορούσα να προσφέρω τίποτα στην όλη κατάσταση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι εκεί όταν επανακτήσει τις αισθήσεις του για να δει ένα οικείο του πρόσωπο και να μη φοβηθεί. Ladycat πόσο διήρκεσε η επέμβαση; Ποίο ήταν το κόστος της;
Ευχαριστώ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο οσο θυμαμαι ηταν 20-30 λεπτα κ κοστιζει στα αρσενικα 60 ευρω ολα μια χαρα ευτυχως κ ακομη εισαι εκει οταν ξυπανει κ τον περνεις αφου σηκωθεικ περπατησει το γατι

Φαντάζομαι ότι είναι ανάλογα το γιατρό. Ο δικός μου για τον Χιόνη μου πήρε 50€ με απόδειξη.

εμενα μου πηρε 30 ευρω,δεν υπαρχει στανταρ τιμη τελικα

ο καθε γιοατρος αναλογα το τι κανει πληρωνετε κ η ναρκωση που χρησημποποιει ο γοιατρος μου δεν ειναι με ενεση αλλα με αεριο

τι εγινε τελικα σημερα Φροσω με τον Γκρινιαρη?τι σας ειπε ο γιατρος?εμεις τελικα θα ερθουμε απο βδομαδα για τα εμβολια,οποτε παλι δε σας πετυχαμε:(

μια χαρα ο γκρινιαρης αλλα πρεπει να κρατηθουμε σε φορμα να μην παρει βαρος ολα καλα ουφφφ κ εγω ειμαι σημερα λιγο νυσταγμενη

Φιλακια στο γκρινιαρη!:) Ο λαμπης πως παει ολα καλα?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back