Ερωτήσεις για εμβόλια

• Thread starter Thread starter Ace
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ace

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ACE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 141 μηνύματα.
Καλησπέρα στο forum!!!
Ήρθε ο καιρός των εμβολίων μας (τα καθιερωμένα ετήσια εμβόλια) και ήθελα να σας ρωτήσω,αν κάποιος ξέρει,εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα να τα κάνω κάπου χωρίς να πληρώνω κτηνίατρους...μήπως η κτηνιατρική σχολή δίνει αυτήν την δυνατότητα?(υπόψιν ότι μένω Θεσσαλονίκη και αναφέρομαι στη Θεσσαλονίκη).
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς,το σκέφτομαι το 100σταρι που θα δώσω...οπότε υπάρχει πιθανότητα να αγοράσω μόνο το εμβόλιο και να πάω κάπου να μας το κάνουν τζάμπα,αλλά εγγυημένα?

Ευχαριστώ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα στο forum!!!
Ήρθε ο καιρός των εμβολίων μας (τα καθιερωμένα ετήσια εμβόλια) και ήθελα να σας ρωτήσω,αν κάποιος ξέρει,εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα να τα κάνω κάπου χωρίς να πληρώνω κτηνίατρους...μήπως η κτηνιατρική σχολή δίνει αυτήν την δυνατότητα?(υπόψιν ότι μένω Θεσσαλονίκη και αναφέρομαι στη Θεσσαλονίκη).
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς,το σκέφτομαι το 100σταρι που θα δώσω...οπότε υπάρχει πιθανότητα να αγοράσω μόνο το εμβόλιο και να πάω κάπου να μας το κάνουν τζάμπα,αλλά εγγυημένα?

Ευχαριστώ!!!
100σταρι?:eek: Εγω γιατι κανω τα εμβολια 25 ευρω στον κτηνιατρο?
100 δεν κανει ουτε η στειρωση,αν ειναι δυνατον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100 για ενα γατί???:eek:
θα αλλάξεις Κτηνίατρο... λογικά στην Κτηνιατρική είναι λιγότερο απο 100...

Μήπως.... κάτι έχεις κάνει λάθος? 100 για εμβόλια ΠΟΤΕ δεν έχω ακούσει...:hmm:

100 και για τις δυο...κάπου εκεί κοντά βγαίνει...αν υπάρχει κάνας φθηνότερος,please...αλλιώς Ok θα τις πάω πάλι εκεί που πηγαίνω...καλύτερα να πεινάσω εγώ...:P Απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει η δυνατότητα να πάω στην κτηνιατρική σχολή αφού αγοράσω τα εμβόλια και μου τα κάνουν εκεί τζάμπα

Πραγματικα δεν ξερω,αλλα παιδια πειτε κι αλλοι ποσα περιπου δινετε για εμβολια?:hmm:
Εγω να πω την αληθεια δε θυμαμαι,πιστευω πως αν ηταν τεραστιο το ποσο θα το θυμωμουν ομως!Δε νομιζω να μου εχει παρει ποτε πανω απο 50 και τους κανει και αποπαρασιτωση(ενδο+εξω) καθε φορα!:hmm:

Αφού μιλάς για δυο γάτες είναι απο 50 και 50. Ναι, υπαρκτή τιμή σε κάποιους Κτηνίατρους.

Να πας στην Κτηνιατρική και να τα κάνεις, στο φαρμακείο θα τα βρείς απο 7 μέχρι 18 το πενταπλό.:)

Δεν ξέρω αν στην Κτηνιατρική θα στα κάνουν τσάμπα... Ρώτα αν μπορείς να τα αγοράσεις και απλά να στα κάνουν. Αλλιώς λογικά θα είναι πιο φτηνά να τα κάνεις εκεί ολοκληρωτικά...(ελπίζω..)

Καλησπέρα στο forum!!!

Ευχαριστώ!!!

Στην Κτηνιατρικη αν δεν κανω λαθος υπαρχουν δυο καθορισμενες μερες στο τμημα της παθολογιας για εμβολιασμους των ζωων. Δεν ειναι τζαμπα αλλα το κοστος ειναι πιο φθηνο αποτι σε καποιους ιδιωτες κτηνιατρους. Τα 50 ευρω για εμβολιο ειναι μια πολυ πολυ ακριβη τιμη. Θα σου προτεινα να ρωτησεις και αλλου. η τιμη των 25 ευρω ειναι μια κανονικη τιμη αν και υπαρχουν και κτηνιατροι που παιρνουν λιγοτερα.
Για την κτηνιατρικη αν θελεις πληροφοριες καλεις στο τηλεφωνο 2310994403 και κλεινεις ραντεβου.
Οσο για το εγγυημενα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις? Ενα εμβολιο δεν ειναι εγγυημενο οταν μεινει εξω απο το ψυγειο η η ημερομηνια ληξης του εχει παρελθει. Δεν ειναι δυνατον στην Κτηνιατρικη να συμβαινουν αυτα. Μιλαμε για κλινικη που την λειτουργουν καταξιωμενοι κτηνιατροι και αντιμετωπιζουν καθημερινα δεκαδες βαρυτατα περιστατικα που δεν αντιμετωπιζονται αλλου. Ειναι δυνατον να ρισκαρουν με χαλασμενα εμβολια?

Τα 50 ευρω για εμβολιο ειναι μια πολυ πολυ ακριβη τιμη. Θα σου προτεινα να ρωτησεις και αλλου. η τιμη των 25 ευρω ειναι μια κανονικη τιμη αν και υπαρχουν και κτηνιατροι που παιρνουν λιγοτερα.
Α λεω κι εγω γιατι ο δικος μου νομιζω 25-30 μου παιρνει και κανει και αποπαρασιτωση μαζι...:hmm:

Αφού μιλάς για δυο γάτες είναι απο 50 και 50. Ναι, υπαρκτή τιμή σε κάποιους Κτηνίατρους.

Να πας στην Κτηνιατρική και να τα κάνεις, στο φαρμακείο θα τα βρείς απο 7 μέχρι 18 το πενταπλό.:)

Δεν ξέρω αν στην Κτηνιατρική θα στα κάνουν τσάμπα... Ρώτα αν μπορείς να τα αγοράσεις και απλά να στα κάνουν. Αλλιώς λογικά θα είναι πιο φτηνά να τα κάνεις εκεί ολοκληρωτικά...(ελπίζω..)

Julia σας σφαζουν στις τιμες. Εδω το τριπλο χρεωνεται 4 ευρω και το πενταπλο 9 ευρω.;)

Απάντηση: Ερώτηση για εμβόλια-Που αλλού μπορώ να τα κάνω;

εγώ στην φιλοζωική πληρώνω 31 ευρώ.. μόνο το εμβόλιο και πάλι πολλά μου φαίνονται.... μου φαίνεται θα του τα κάνω μονός μου του μικρού... μπορεί να μου πει κάποιος το 3πλο και το 5πλο τι περιλαμβάνει? και πως το ζητάς το εμβόλιο στο φαρμακείο? μιλάω για αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο.

εγώ στην φιλοζωική πληρώνω 31 ευρώ.. μόνο το εμβόλιο και πάλι πολλά μου φαίνονται.... μου φαίνεται θα του τα κάνω μονός μου του μικρού... μπορεί να μου πει κάποιος το 3πλο και το 5πλο τι περιλαμβάνει? και πως το ζητάς το εμβόλιο στο φαρμακείο? μιλάω για αυτό που κάνουμε κάθε χρόνο.
Μαλλον δεν θα μπορεσεις.Στο λεω εκ πειρας.Φιλοξενουσα γατουλι που επρεπε να παιρνει αντιβιωση με ενεση ανα 24ωρο και δεν γινοταν να τρεχω συνεχεια στο γιατρο πηρα τις ενεσεις απο το γιατρο και ειπα οκ θα του τις κανω εγω,σιγα το πραμα!
Ε σε πληροφορω το ειχα κατατρυπησει και δεν τα ειχα καταφερει!Και ευτυχως που ηταν γατι αλοιφη γιατι αλλιως την ειχα κατσει.
Το δερμα τους ειναι πολυ πιο σκληρο απο εμας,θελει τεχνη.Σε μενα χαλαρα κανω ενεσεις αλλα στο γατι δεν εμπαινε η βελονα σου λεω!:worry:Φοβομουν κιολας λιγο μην το πονεσω..:(

το πενταπλο αν δεν κανω λαθος ειναι κ της λευχαιμιας μαζι..αλλα πρωτα πρεπει να κανει ειδικες εξετασεις το γατακι γιατι πρεπει να ειναι αρνητικο για να το κανει...

3πλο ή 4πλο να κανετε.

Συγνωμη σε ποια φιλοζωικη πληρωνεις 31 ευρω για εμβολιο????????????????? Βρε παιδια θα τρελλαθουμε τελειως!!!!!!!!!!!
Με ποιο σκεπτικο σου ζηταν 31 ευρω για ενα εμβολιο??????????????? Ποιος κανει το εμβολιο? Κτηνιατρος η καποιος φιλοζωος?
Το εμβολιο το παιρνεις απο Pet shop. Προσοχη πρεπει να σου το δωσουν με παγο. Το τριπλο καλυπτει τον γατουλη για τρεις αρρωστιες ενω το πενταπλο για πεντε. Το πενταπλο που εγω χρησιμοποιω για τα γατια μου ειναι το purevax της merial.
Το εμβολιο γινεται υποδορια αλλα θεωρω οτι ειναι πραξη κτηνιατρου και οχι δικη μας. Μια ερευνα σχετικα με χρεωσεις σε κτηνιατρους θα σε βοηθησει να βρεις μια οικονομικη λυση.

το πενταπλο αν δεν κανω λαθος ειναι κ της λευχαιμιας μαζι..αλλα πρωτα πρεπει να κανει ειδικες εξετασεις το γατακι γιατι πρεπει να ειναι αρνητικο για να το κανει...
Το πενταπλο δεν περιλαμβανει μεσα την Λευχαιμια. Το εμβολιο της Λευχαιμιας ειναι ξεχωριστο και ειναι πανακριβο. Εξαλλου σε ζωα που δεν ερχονται σε επαφη με αδεσποτα ειναι εμβολιο που δεν ειναι και απαραιτητο.

Συνήθως κάνουμε το 4πλο που πιάνει κ την χλαμιδια όμως επειδή το εμβόλιο αυτο είναι αρκετά πηχτό καλό είναι γίνει από άνθρωπο έμπειρο ή που να ξέρει από ενέσεις

Το πενταπλο δεν περιλαμβανει μεσα την Λευχαιμια. Το εμβολιο της Λευχαιμιας ειναι ξεχωριστο και ειναι πανακριβο. Εξαλλου σε ζωα που δεν ερχονται σε επαφη με αδεσποτα ειναι εμβολιο που δεν ειναι και απαραιτητο.

συμφωνω!

Μαλλον δεν θα μπορεσεις.Στο λεω εκ πειρας.Φιλοξενουσα γατουλι που επρεπε να παιρνει αντιβιωση με ενεση ανα 24ωρο και δεν γινοταν να τρεχω συνεχεια στο γιατρο πηρα τις ενεσεις απο το γιατρο και ειπα οκ θα του τις κανω εγω,σιγα το πραμα!
Ε σε πληροφορω το ειχα κατατρυπησει και δεν τα ειχα καταφερει!Και ευτυχως που ηταν γατι αλοιφη γιατι αλλιως την ειχα κατσει.
Το δερμα τους ειναι πολυ πιο σκληρο απο εμας,θελει τεχνη.Σε μενα χαλαρα κανω ενεσεις αλλα στο γατι δεν εμπαινε η βελονα σου λεω!:worry:Φοβομουν κιολας λιγο μην το πονεσω..:(
Kounelaki μαλλον δεν ειχες την καταλληλη βελονα για την ενεση στο ζωο. Καποια ζωα οντως εχουν πιο σκληρο δερμα. Καποια αλλα ομως δεν εχουν σκληρο δερμα. Καθοριστικος παραγοντας ειναι η σωστη βελονα στην συριγγα. Επισης οι περισσοτερες αντιβιωσεις ειναι παχυρευστες πραγμα που σημαινει και χοντρη βελονα ενω το εμβολιο ειναι αραιο σαν νερο και τα πραγματα ειναι πανευκολα. Παρα ταυτα ομως εξακολουθω και επιμενω οτι ο εμβολιασμος ενος ζωου ειναι πραξη κτηνιατρου και οχι δικη μας. Ας μην ξεχναμε οτι με αφορμη τον εμβολιασμο ο κτηνιατρος θα κανει και μια κλινικη εξεταση στο ζωο που ειναι απαραιτητη να γινεται μια φορα τον χρονο.

εγω τον παω στην κτηνιατρικη φιλοζωικη της χαλκιδωνας .. εχει και στο κορωπη, και εκτος απο το εμβολιο κοιταει και εαν ειναι αρσενικο η θηλυκο,,, ααα και λιγο τα αυτια του,,, μου λεει μια χαρα ειναι, του τραβαει την ενεση ενα δευτερολεπτο κα τελος 31 και χαιρεται.... μου φαινεται οτι πρεπει να αλλαξω!!!!

εγω τον παω στην κτηνιατρικη φιλοζωικη της χαλκιδωνας .. εχει και στο κορωπη, και εκτος απο το εμβολιο κοιταει και εαν ειναι αρσενικο η θηλυκο,,, ααα και λιγο τα αυτια του,,, μου λεει μια χαρα ειναι, του τραβαει την ενεση ενα δευτερολεπτο κα τελος 31 και χαιρεται.... μου φαινεται οτι πρεπει να αλλαξω!!!!
Αγαπητε demetres η κτηνιατρικη φιλοζωικη της Χαλκηδονας και του Κορωπι εχουν μεσα κτηνιατρο η κανουν τα εμβολια φιλοζωοι? Τους ρωτησες ποτε σε τι αντιστοιχει το ποσο που πληρωνεις? Σε εμβολιο? Σε συνδρομη? Με ποιον τροπο τελος παντων δικαιολογουν την αμοιβη των 31 ευρω?
Δεν θα συμφωνησω με την τακτικη οτι απλα αλλαζω. Θα πρεπει καποτε καποια πραγματα να μπουν στην Θεση τους. Σαν φιλοζωικη σκοπος της ειναι η προστασια και η φροντιδα των αδεσποτων ζωων και οχι των οικοσιτων. Επισης η τιμη ειναι εξωπραγματικη σαν τιμη για φιλοζωικη. Σαν αμοιβη κτηνιατρου για εμβολιασμο ειναι μια αμοιβη λογικη.Γιαυτο και επιμενω στην ερωτηση ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Η ΦΙΛΟΖΩΟΣ?

gelly ειναι κτηνιατρος δεν ειναι ακυρος,,, τωρα τι να την ρωτησω? γιατι παιρνεις τοσα λεφτα για ενα δευτερολεπτο? θα μου πει αφου ειναι ευκολο καντο μονος σου,,

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back