Ερωτήσεις για εμβόλια

μπορει καποιος να μου γραψε τις ονομασιες των εμβολιων και για τι αρρωστιες ειναι το καθενα?
παντως αυτο που λετε οτι τα κανουν συχνα τα εμβολια στην ελλαδα και συχνα και για λογους κρδους το πιστευω...

Εμεις κανουμε τα εξης:

1. Nobivac Rabies για λυσσα
2. Fel-O-Vax IV για ρινοτραχειίτιδα, καλυκοϊό, χλαμυδια και πανλευκοπενια
3. Fel-O-Vax Lv-K για λευχαιμια
4. Primucell FIP για περιτονιτιδα

Απ'οτι ξερω υπαρχουν πολλες εταιρειες που βγαζουν εμβολια, εξαρταται απο τι χρησιμοποιει ο καθε κτηνιατρος.

Τα δυο τελευταια γινονται μονο εαν η γατα εχει κανει εξετασεις αιματος και εχει αποδειχθει οτι δεν ειναι φορεας λευχαιμιας ή/και περιτονιτιδας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ερώτηση για εμβόλια-Που αλλού μπορώ να τα κάνω;

μαλλον συνεργαζεται με καινουριο εργαστηριο εβελυν.
σημερα για εμβολιο αποπαρασιτωση εσωτερικη-εξωτερικη και μια αμπουλα του σανταμ 36.5 ευρω,μια χαραααααα:D
ασε που ειχα μονο 40 πανω μου ο ξεφτυλας:P

εμενα σωτηρια ο σανταμ εχει κανει:
fel-o-vax iv και
Nobivac tricat trio

και η ηρα εκανε σημερα:
nobivac forcat

ξερουμε τι ειναι αυτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα για εμβολιο αποπαρασιτωση εσωτερικη-εξωτερικη και μια αμπουλα του σανταμ 36.5 ευρω,μια χαραααααα:D

fel-o-vax iv και
Nobivac tricat trio

και η ηρα εκανε σημερα:
nobivac forcat

ξερουμε τι ειναι αυτα?

Το fel-o-vax IV προστατευει απο πανλευκοπενια, ρινοτεραχειίτιδα, χλαμυδια και καλυκοϊό.

Η Nobivac ειναι αλλη εταιρεια. To Nobivac Τricat Trio ειναι για καλυκοϊό, πανλευκοπενια και ρινοτραχειίτιδα, κοινως το 3πλο εμβολιο.

Το Nobivac Forcat ειναι για ρινοτραχειίτιδα, καλυκοϊό, πανλευκοπενια και χλαμυδια, κοινως το 4πλο εμβολιο.

Γιατι ομως δεν εκανε και στο σανταμ το 4πλο? Αυτο που εχει το 4πλο αλλα οχι το 3πλο ειναι τα αντισωματα για χλαμυδια.

τον σανταμ τον πηρε εμβολιασμενο η αφροδιτη ;)

δεν ξερω,εμβολιασμενο τον πηρα...το επομενο ειναι για τον οκτωβρη

τωρα το ειδα εβελυν οτι απαντησες;)

τωρα το ειδα εβελυν οτι απαντησες;)

Οκ τοτε, λογικα την επομενη φορα που θα κανει, ο γιατρος σου θα του κανει το 4πλο, αφου το εκανε και στη μικρη :):P

Εμβολιο ή χαπι για εχινοκκοκο δινει κανεις? Ξερουμε ποσο περιπου κοστιζει???

λογικα ναι:)

το χαπι για τον εχινοκκοκο δεν ειναι αυτο που δινουν για τα ενδοπαρασιτα?

εγω περνω drontal αλλα δεν θυμαμαι καθολου τιμη:redface:

πρεπει να ειναι πολυ φτηνα παντως,κατω απο 5ευρω

fel-o-vax iv και τετραπλό
Nobivac tricat trio τριπλο

και η ηρα εκανε σημερα:
nobivac forcat τετραπλό

ξερουμε τι ειναι αυτα?

Στα γράφω με κόκκινο

δεν διαφωνω..αλλα ο μπουκακος και ην πουπυ μου,που δεν βγαινουν ΠΟΤΕ εξω...μεσα στο διαμερισμα..απο που να το παθουν;;;εκτος αν λυσσαξουν...απο μενα..:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

xaxaxxaxaxaxa καλο!!!!!!!!

100 και για τις δυο...κάπου εκεί κοντά βγαίνει...αν υπάρχει κάνας φθηνότερος,please...αλλιώς Ok θα τις πάω πάλι εκεί που πηγαίνω...καλύτερα να πεινάσω εγώ...:P Απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει η δυνατότητα να πάω στην κτηνιατρική σχολή αφού αγοράσω τα εμβόλια και μου τα κάνουν εκεί τζάμπα

Eγω όταν είχα πάει μονο για εμβόλιο μία γάτα είχα πληρώσει 45 ευρώ! Λογικά επίσκεψη 20 και εμβόλιο 25:hmm: Και 2 γατιά να πας για εμβόλιο, μια επίσκεψη χρεώνουν οι κτηνίατροι:hmm: 100 κι εμένα μου φαίνονται πολλά! :worry:

Eγω όταν είχα πάει μονο για εμβόλιο μία γάτα είχα πληρώσει 45 ευρώ! Λογικά επίσκεψη 20 και εμβόλιο 25:hmm: Και 2 γατιά να πας για εμβόλιο, μια επίσκεψη χρεώνουν οι κτηνίατροι:hmm: 100 κι εμένα μου φαίνονται πολλά! :worry:
επισκεψη 20??:confused::confused::confused: εμας δεν μας χρεωνει επισκεψη , πολλες φορες πηγα γατια κ δεν με χρεωσε τιποτα..

Απάντηση: Ερώτηση για εμβόλια - πού αλλού μπορώ να τα κάνω;

εγω μενω γαλατσι τωρα, πριν εμενα γερακα και εκει ηταν ο γιατρος του κοντα. κοντα στο γαλατσι μενει καποιοσ να μου δωσει ενα τηλ απο καλο και οικονομικο γιατρο? για εμβολια και για τα υπολοιπα? εαν ειμαι off topic sorry

εγω μενω γαλατσι τωρα, πριν εμενα γερακα και εκει ηταν ο γιατρος του κοντα. κοντα στο γαλατσι μενει καποιοσ να μου δωσει ενα τηλ απο καλο και οικονομικο γιατρο? για εμβολια και για τα υπολοιπα? εαν ειμαι off topic sorry

Στην κατηγορια Προβληματα Υγειας υπαρχει Θεμα που λεγεται Λιστα Κτηνιατρων. Εκει θα βρεις πληροφοριες για γιατρους που εχουν προτεινει τα μελη του φορουμ. ;)

εγω περνω drontal αλλα δεν θυμαμαι καθολου τιμη:redface:

Το drontal που δινουμε ειναι για εχινοκκοκο δηλαδη?? Δεν το ηξερα :redface::redface::redface:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ερώτηση για εμβόλια - πού αλλού μπορώ να τα κάνω;

εχω την εντυπωση πως ναι..ελπιζω να μην κανω λαθος:redface:

εχω την εντυπωση πως ναι..ελπιζω να μην κανω λαθος:redface:

ναι καλε...και ειναι και αυτο που τα προστατευει περισσοτερο και απο πιπετες..:)

Ευχαριστώ όλους και όλες σας για τις απαντήσεις σας!!!
Απ'ότι καταλαβαινω από όσα Post διάβασα μέχρι τώρα,άλλοι δίνεται όσα λεφτά δίνω κι εγώ,κι άλλοι λιγότερα...μήπως έχει σημασία πιο σχήμα εμβολιών κάνεις?Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω από τα αυτοκόλλητα που έχει το βιβλιάριο μας,ποιο σχήμα εμβολίων είναι...δεν είμαι και πολύ καλή σ'αυτά!Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι πως είναι τα ετήσια εμβόλια (αλήθεια δεν ήξερα ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει ζημιά το ετήσιο εμβόλιο στα γατιά μας,τρομοκρατήθηκα τώρα!!!)
Θα πάρω ένα τηλ. στην κτηνιατρική,να ρωτήσω πόσο τα χρεώνουν κι αυτοί και βλέπουμε!!!Αλλά επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο,μάλλον θα καταλήξω πάλι στον κτηνίατρο.Εν τω μεταξύ έχω αλλάξει πολλούς κτηνίατρους γιατί έχω αλλάξει και τόπο κατοικίας αυτά τα χρόνια που έχω τις μικρές μου,κι έτσι δεν μπορώ να βρω κάποιον οικονομικό!Το σίγουρο είναι ότι στην τελική δεν με νοιάζει και τόσο αν οι μικρές μου είναι καλά!

P.S. Το Drontal από όσο ξέρω είναι αντιπαρασιτικό
https://www.vetnews.gr/2008-05-20-18-11-49/drontal-gatas.html
Εγώ το αγοράζω 8 ευρώ τα δύο χαπάκια και τα δίνω κάθε τρεις μήνες στις τρελλουλες μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back