SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 15:44 Η SweetyCat: #41 25-04-09 15:44 Ωραιο ειναι αλλα στο τελος δεν μου αρεσει που λεει ''και το 2009 πρωτη η Ελλαδα με τον Σακη Ρουβα.Αν μπορεις να το αφαιρεσεις αυτο θα ειναι πολυ καλο τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:03 Η katerina10: #42 25-04-09 19:03 Φοβερό τραγούδι για πολύ χoρό είναι αυτό..μόλις το άκουσα και ήθελα να στο συμπεριλάβω πριν... https://www.youtube.com/watch?v=0cKnTLrDbcw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #43 29-04-09 15:32 Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:39 Η SweetyCat: #44 29-04-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Τι ειναι link???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #45 29-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι link???? Click για ανάπτυξη... Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 29-04-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραιο ειναι αλλα στο τελος δεν μου αρεσει που λεει ''και το 2009 πρωτη η Ελλαδα με τον Σακη Ρουβα.Αν μπορεις να το αφαιρεσεις αυτο θα ειναι πολυ καλο τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 25 Απριλίου 2009 στις 19:03 Η katerina10: #42 25-04-09 19:03 Φοβερό τραγούδι για πολύ χoρό είναι αυτό..μόλις το άκουσα και ήθελα να στο συμπεριλάβω πριν... https://www.youtube.com/watch?v=0cKnTLrDbcw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #43 29-04-09 15:32 Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:39 Η SweetyCat: #44 29-04-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Τι ειναι link???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #45 29-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι link???? Click για ανάπτυξη... Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 29-04-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβερό τραγούδι για πολύ χoρό είναι αυτό..μόλις το άκουσα και ήθελα να στο συμπεριλάβω πριν... https://www.youtube.com/watch?v=0cKnTLrDbcw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #43 29-04-09 15:32 Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:39 Η SweetyCat: #44 29-04-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Τι ειναι link???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #45 29-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι link???? Click για ανάπτυξη... Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 29-04-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:39 Η SweetyCat: #44 29-04-09 15:39 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Τι ειναι link???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #45 29-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι link???? Click για ανάπτυξη... Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 29-04-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Τι ειναι link???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #45 29-04-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι link???? Click για ανάπτυξη... Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 29-04-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι link???? Click για ανάπτυξη... Τη διεύθυνση της ιστοσελίδας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:45 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #46 29-04-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το ξέρω ότι δεν ρωτάω στο σωστό θέμα,αλλά αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα όχι μόνο για τραγούδια,αλλά και για ερωτήσεις που θέλω να σας κάνω σχετικά με εργασίες.Για αρχή,μπορείτε να μου βάλετε link που να λέει πληροφορείες για το λούστρο; Click για ανάπτυξη... Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η SweetyCat: #47 29-04-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Σας παρακαλώ,γιατί πρέπει να τελειώσω την εργασία τώρα και σε όλο το ίντερνετ δε βρήκα κάτι. Click για ανάπτυξη... Τι λουστρο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:33 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #48 29-04-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι λουστρο???? Click για ανάπτυξη... Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 21:52 Η SweetyCat: #49 29-04-09 21:52 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 22:09 Η Ntontini έγραψε: #50 01-05-09 22:09 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το επάγγελμα που έχει εξαφανιστεί.Μας έβαλε η κυρία μια εργασία για επαγγέλματα που έχουν εξαφανιστεί.Αλλά δεν πειράζει.Βρήκα κάτι τέλειο.Ευχαριστώ πάντως! Click για ανάπτυξη... Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Catia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Ορεστιάδα (Έβρος). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 02:28 Η Catia έγραψε: #51 02-05-09 02:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη αυτην την εργασια την καναμε κι εμεις.Μερικα επαγγελματα που εχουν εξαφανιστει ειναι ο πεταλωτης και ο τσαγκαρης. Click για ανάπτυξη... Καρδούλα μου αυτά τα δύο επαγγέλματα ζουν και βασιλεύουν! Τσαγκάρηδες έχει σε κάθε γειτονιά σχεδόν. Και εφόσον δεν έχουν βγει ακόμη παπούτσια για άλογα υπάρχουν και πεταλωτές που εργάζονται σε κάθε ιππόδρομο,ιππικό όμιλο και φάρμα με άλογα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 21:57 Η Ntontini έγραψε: #52 02-05-09 21:57 Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις καναμε αυτη την εργασια και συκγεκριμενα ειχα τι επαγγελμα του πεταλωτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Μαΐου 2009 στις 22:37 Η Ntontini έγραψε: #53 02-05-09 22:37 Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:50 Η SweetyCat: #54 03-05-09 09:50 Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Αγνη εχει διαλεξει τραγουδι ,αλλα και αυτο ωραιο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 09:51 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #55 03-05-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Αγνη για δες αυτο το τραγουδι.Ειναι το Circus της Britney Spears.Καινουριο,ξενο και χορευτικο.Θα πατησεις εκει στη αναζητηση και θα γραψει τα εξη:circus (Britney spears)θα πατησει enter και στα video που θα σου βγαλει το τριτο στη σειρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχουν πάρει άλλες.Ευχαριστώ πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η PATSOUKAKI: #56 03-05-09 11:20 Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το right round των Flo rida και Keisha!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 18:19 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #57 05-05-09 18:19 Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει κανείς πρόγραμμα DG στον υπολογιστή του που κάνεις remix κλπ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 21:45 Η SweetyCat: #58 05-05-09 21:45 Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ειναι DG???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #59 06-05-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ειναι DG???? Click για ανάπτυξη... Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 17:18 Η elvenstar: #60 06-05-09 17:18 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Είναι ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που κάνεις remix κλπ Click για ανάπτυξη... Αγνή DG λέγεται το πρόγραμμα ή ειναι τα αρχικά δύο λέξεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.