Ερωτήσεις για τη στείρωση

Στείρωση

Χαιρετώ τη γατοπαρέα! είμαι καινούργια στο φόρουμ, αλλά έχω πολλά χρόνια τη γατούλα μου:happy::happy: θα ήθελα να μάθω λοιπόν πόσο περίπου στοιχίζει να τη στειρώσω... έχει κανείς/καμία υπ'οψη του??:) ευχαριστώ προκαταβολικα!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και καλωσηρθες!
Θηλυκη ειναι η γατουλα σου;Εξαρταται απο τον γιατρο,εμας μας παιρνουν 80 με 100 για τα θηλυκα.Ποσο καιρο την εχεις αστειρωτη;Ξερεις οτι αν εχει οιστρους χωρις να ζευγαρωνει κινδυνευει απο πυομητρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!:) η γατούλα είναι θυλική ναι. έχει γεννήσει αρκετές φορές:/: δεν την έουμε μέσα στο σπίτι γι αυτό.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!:) η γατούλα είναι θυλική ναι. έχει γεννήσει αρκετές φορές:/: δεν την έουμε μέσα στο σπίτι γι αυτό.
Την εχετε εμβολιασει και αποπαρασιτωσει;Καλο θα ηταν να την πας σε εναν γιατρο για να παιρνουν μια σειρα αυτα...Δεν ειναι ακριβα,απλα θα την απαλλαξουν απο εσωτερικα και εξωτερικα παρασιτα,κι απο αρρωστιες που πολλες φορες ειναι θανατηφορες.Αλλα καλο θα ηταν πριν απο ολα να γινει η στειρωση για να μην εξαντλειται με τις γεννες.:)

είναι εμβολιασμένη:) ναι και αυτό θα ήθελα να γίνει, φαντάζομαι ότι δεν θα κοστίζει πολύ, πάντως ήθελα να πάρω μια εικόνα στο περίπου πόσο θα στοιχίσει η επέμβαση:D σε ευχαριστώ για τη σύντομη απάντηση!!!

Δεν κανει τιποτα!
Αν θες να βρεις γιατρο δοκιμασμενο στην περιοχη σου,ριξε μια ματια στη λιστα κτηνιατρων που εχουμε,ειναι δοκιμασμενοι απο μελη.Να τη χαιρεστε,ό,τι άλλο χρειαστεις,εδω ειμαστε!:)

Εντάξη θα κοίτάξω;) θα βάλω και φότο να τη καμαρώσετε όταν θα είμαι στο δικό μου pc:P:D

Έφτασε η ώρα για στείρωση

Καλημερα σε ολους!!!Χθες τελειωσα τις εξετασεις μου(επιτελους:D:D) κ τωρα πρεπει να κοιταξω λιγο την φροντιδα της γατουλας μου.Ειναι πανω κατω 7 μηνων χωρις να ειμαι σιγουρη απλα πριν ενα μηνα περιπου περασε τον πρωτο της οιστρο..να τονισω οτι δεν την εχω σπιτι μου,αλλα στο σπιτι του παππου μου μεχρι να την παρω απο σεπτεμβρη μαζι μου.ζει ομως σε αριστες συνθηκες!!κατα τον πρωτο οιστρο της την πηγα σε εναν γνωστο μου κτηνιατρο κ της εκανα την ενεση.αλλα αυτος επειδη δεν μπορουσε καν να την ακινητοποιησει μια σταλια γατουλα της εκανε την μιση ενεση!!ελεος!!εννοειται οτι τωρα θα την παω σε αλλον κ οτι η ενεση εγινε για να ηρεμησει η γατουλα γιατι τοτε δεν μπορουσα να ασχοληθω με στειρωση..:|.σημερα θα την παω σε εναν κτηνιατρο στον οποιο παει το αγορι μου το σκυλι του κ ο οποιος αγαπαει πολυ τα ζωα!
η μπιανκα μου ανοιγει που κ που μικρες πληγες που πρεπει να 'ναι μυκητες κ θελω να την δει για να μου δωσει θεραπεια.χθες παρατηρησα οτι ειχε ενα μαυρο μικρο πραγματακι στο δερμα της.παιζει να 'ναι τσιμπουρι?παει η χαζη κ καθεται στα χωματα για να δροσιζεται..:cool:
τεσπα τωρα λοιπον που θα την παω θα συζητησουμε για την πολυαναμενομενη στειρωση!!θα πρεπει να γινουν τιποτα εξετασεις στη γατουλα μου(περα των προαναφερθεντων μυκητων) προτου προχωρησουμε σε στειρωση?απλα δεν θελω να γινω κ υπερβολικη!!συγνωμη :redface:για το μακροσκελες μηνυμα απλα ανησυχω πολυ γι αυτην.θα επιθυμουσα τις συμβουλες ολων σας!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! :)
Πριν κάθε επέμβαση γίνονται κάποιες βασικές εξετάσεις για την υγεία της γατούλας. Ο κτηνίατρός σου λογικά θα την ακροαστεί για να δει σε τι κατάσταση είναι η καρδιά της, αν και σε τόσο νεαρό ζώο είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να υπάρχει κάποιο σχετικό πρόβλημα.
Καλή σας επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απλα εχω την εντυπωση οτι ειναι ευαισθητη γατουλα κ γενικα με βαρια καρδια θα την στειρωσω...:/:ελπιζω να πανε ολα καλα.θα σας πω τις αντιδρασεις του γιατρου! ''desdemona'' σ'ευχαριστω πολυ..:);)

Όταν λες ότι είναι ευαίσθητη, τι εννοείς; Μην ανησυχείς καθόλου, η στείρωση είναι μια ασφαλής επέμβαση ρουτίνας που διαρκεί πολύ λίγο και θα προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής στη γατούλα σου.

Όταν λες ότι είναι ευαίσθητη, τι εννοείς; Μην ανησυχείς καθόλου, η στείρωση είναι μια ασφαλής επέμβαση ρουτίνας που διαρκεί πολύ λίγο και θα προσφέρει πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής στη γατούλα σου.

ευαισθητη μου φαινεται λογω των πληγων που ανοιγει.αλλα μωρε ειναι ασπρη κ εχει μια μαλακουλα κοιλιτσα ροζ ροζ κ την καταλυπαμαι...:redface:
φαινομαι χαζη εε?:redface::lol::D

Μην ανησυχείς για τη στείρωση... επέμβαση ρουτίνας είναι :D Επί τη ευκαιρία, όσο η γάτα θα είναι ναρκωμένη, πες στο γιατρό σου να της πάρει και αίμα για εξετάσεις τοξοπλάσματος, λευχαιμίας και FIV, για να είσαι καλυμμένη ;)

δεν θα ταλαιπωρηθει περεταιρω με την εξεταση αιματος?κ αν εχει κατι τι γινεται?:( ολο στο κακο παει το μυαλο μου..

δεν θα ταλαιπωρηθει περεταιρω με την εξεταση αιματος?κ αν εχει κατι τι γινεται?:( ολο στο κακο παει το μυαλο μου..

Θα ταλαιπωρηθεί λιγότερο, γιατί θα είναι ναρκωμένη και δε θα καταλάβει το τρύπημα, αν έχει κάτι, θα της κάνεις θεραπεία για να γίνει καλά :D

Θα ταλαιπωρηθεί λιγότερο, γιατί θα είναι ναρκωμένη και δε θα καταλάβει το τρύπημα, αν έχει κάτι, θα της κάνεις θεραπεία για να γίνει καλά :D

οκ σ'ευχαριστω πολυ!!θα την παω σε λιγο κ θα σου πω τι εγινε κ τι μου ειπε..

Λοιπον να σας πω τα νεα μας!την πηγα στον κτηνιατρο κ μου εδωσε ενα σιροπακι να της δωσω γιατι η πληγη της μαλλον οφειλεται σε μυκητες.παιδια εκανε σα θηριο:mad: εκει!!δεν μπορουσε ουτε να την κοιταξει κ στο τελος την εβαλε μεσα σε ενα σα σακο για να την ακινητοποιησει!!μονο η δικια μου εχει τετοιο προβλημα με τους ιατρους???γιατι κατα τ'αλλα ειναι πολυ ηρεμο ζωακι.την θεραπεια θα την κανω για μια βδομαδα μετα θα την αφησω μια εβδομαδα κ την επομενη θα την παω να την ξαναδει μηπως χρειαστει να την επαναλαβουμε..για στειρωση μου ειπε μετα...κ πρεπει να εχει κλεισει τους 7 μηνες για να την στειρωσει..αυτα μου ειπε..τα συμπερασματα σε σας....:redface:

Η Μπιανκα μου αρρωστησε...

Καλημερα σ'ολους!!προχθες η μπιανκουλιτσα εκανε 3 φορες εμετο απ'οτι μου ειπαν γιατι ελειπα!!κ ολη μερα δεν ειχε κανει κακα!!χθες της εδωσα την αλειφη για τις τριχομπαλες μηπως γινει κατι κ τωρα θα παω να δω πως ειναι..η ψυχουλα μου χθες δεν εκανε εμετο αλλα ειχε χαλια διαθεση κ με ηθελε ολο κοντα της...:cry:
μακαρι να ειναι καλα κ μακαρι να μας εχεσε!!!:/:

Να σε ρωτήσω λιγο κάτι γιατί δεν κατάλαβα, η ένεση που της έκανε την πρώτη φορά, ήταν για να της καταστήλει τον οίστρο;;; Αν ήταν αυτό θα πρέπει να ξέρεις ότι η χρήση του είναι ιδιαιτερα επιβλαβής για τον οργανισμό τους.
Εγώ και τις 2 στείρωσα όταν ήταν 6 μηνών. Δεν τις είδα να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

ναι τετοια ενεση ηταν αλλα με διαβεβαιωσε οτι δεν προκειται να παθει κατι.μια γνωστη μου την κανει στη γατα της εδω κ 9 χρονια κ δεν εχει παθει τιποτα.παρολ'αυτα ειχα κ εγω τους ενδοιασμους μου απλα εκεινη την εποχη εδινα πανελληνιες κ δεν μπορουσα να την χειρουργησω αλλα δεν μπορουσα να την βλεπω κ να υποφερει..γι'αυτο την εκανα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back