Ερωτησούλες διάφορων θεμάτων... εδώ

christina.maria

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
Φιλιουνται οι γατες;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω αν φιλιουνται οι γατες, ξερω ομως οτι ο Μικοτακος οταν γυριζω σπιτι και τον παιρνω στην αγκαλια μου, οπως τον χαιδευω και γουργουριζει, ερχεται και κολλαει πρωτα την μυτουλα του και μετα το στοματακι του στα χειλη μου, σαν να μου δινει φιλακι. Δεν ξερω αν μιμειται εμενα που του φιλαω το κεφαλακι αναμεσα στα αυτια καθε τοσο, ή εμενα με το αγορι μου που φιλιομαστε και μας παρατηρει καλα καλα. Μου φαινεται πολυ γλυκουλι παντως :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια περιπου τετοια περιγραφη εγινε και με τη γατουλα μου και με το γατο της απο κατω μας...Ειναι φυσιολογικο;:redface:

Σιγουρα δεν ειναι αφυσικο! :lol::lol::up: Τι να σου πω, ειναι εντελως προφανες οτι οι γατουλες εχουν συναισθηματα τοσο για μας, οσο και η μια για την αλλη (η μικρη που φιλοξενω μοιαζει να εχει ερωτα με τον Μικοτο μου, και αυτος ολο την νταντευει) Τωρα το αν θα εξεφραζαν μια τετοια αγαπη με φιλακια... περιεργο. Δεν ξερω καν αν θεωρουνται χειλη αυτα που εχουν οι γατες. Φιλι με την ανθρωπινη εννοια δεν ειναι σιγουρα. Ισως ομως ειναι ενας δικος τους τροπος να εκφραζουν την αγαπη τους.:redface:

Ελπίζω να είναι στειρωμένη η δική σου ή ο άλλος, αλλιώς θα έχετε κάτι πολύ φυσιολογικό....:P

γινεται η γατα μου να ζηλευει οταν φιλαω τον αντρα μου? καθε φορα που μας βλεπει μαζι να φιλουμαστε ερχεται και προσπαθει να μας χωρισει....:hmm:

Ελπίζω να είναι στειρωμένη η δική σου ή ο άλλος, αλλιώς θα έχετε κάτι πολύ φυσιολογικό....:P
γι'αυτο μην ανυσηχεις...Ολα υπο ελεγχο

O δικος μου ειναι ο αρσενικος και ειναι τεσσαρων μηνων, ενω η μικρη ειναι 40 ημερων :lol: Οσο φυσιολογικο να ζευγαρωσει ενα 12χρονο με ενα 6 χρονο :blink::lol::lol::up:

γινεται η γατα μου να ζηλευει οταν φιλαω τον αντρα μου? καθε φορα που μας βλεπει μαζι να φιλουμαστε ερχεται και προσπαθει να μας χωρισει....:hmm:
μαλλον ζηλευει που δεν την προσεχετε και ετσι βρισκει αυτον τον τροπο να τραβηξει την προσοχη

Α, καλε, στην αλλη κοπελα το ειπες. :rolleyes:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;418968:
Α, καλε, στην αλλη κοπελα το ειπες. :rolleyes:
Κι εγω μπερδευτηκα...δεν ξερω:redface:

Στην Χριστίνα αναφερόμουν.:D

ααα το ξεμπλεξαμε...Οπως σου ειπα...Ευτυχως ειναι στειρωμενα.Δηλαδη για τον γατο δεν ειμαι απολυτως σιγουρη αλλα ενταξει...πιστευω η απο κατω μας να μην ειναι ψυχανωμαλη.Η δικια μας ειναι στειρωμενη.

μαλλον ζηλευει που δεν την προσεχετε και ετσι βρισκει αυτον τον τροπο να τραβηξει την προσοχη
προσοχη εχει μπολικη και οση θελει....γενικος ειναι μια γατα με πολυ περιπλοκο χαρακτηρα.....:confused:

Γεια σας!! Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν οι δικιές σας γάτες καμιά φορά συμπεριφέρονται σαν να τις τσίμπησε μύγα; Τη δικιά μου πότε πότε την πιάνει το τρελό της και ενώ δεν της έχω κάνει τίποτα αρχίζει να μου γρατζουνάει το πόδι ή απομακρύνεται γρήγορα από κοντά μου.. Είναι φυσιολογικό;;;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, μάλλον φυσιολογικό είναι. Ανάλογα και την ηλικία της, μπορεί να παίζει έτσι, να σε καλεί να την προσέξεις να παίξετε, βαριέται και δεν έχει τί να κάνει κλπ....

Αν είναι μεγαλύτερη, και κάνει πάλι τα ίδια μπορεί να έχει ψύλλους, ή και κάτι στο αυτί της... ή και πάλι να βαριέται...:D

Γενικά είναι φυσιολογική συμπεριφορά πάντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μικρή σε ηλικία (2,5 ετών) οπότε είναι το πρώτο. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία

2,5 ετών μια γατούλα δεν την λέμε πια μικρή....:redface:

Χωρίς φυσικά να μπορεί και μια γάτα 2,5 χρονών να παίζει σαν μικρό γατάκι, ειδικά αν είναι στειρωμένη...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back