christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι να σου πω, ειναι εντελως προφανες οτι οι γατουλες εχουν συναισθηματα τοσο για μας, οσο και η μια για την αλλη (η μικρη που φιλοξενω μοιαζει να εχει ερωτα με τον Μικοτο μου, και αυτος ολο την νταντευει) Τωρα το αν θα εξεφραζαν μια τετοια αγαπη με φιλακια... περιεργο. Δεν ξερω καν αν θεωρουνται χειλη αυτα που εχουν οι γατες. Φιλι με την ανθρωπινη εννοια δεν ειναι σιγουρα. Ισως ομως ειναι ενας δικος τους τροπος να εκφραζουν την αγαπη τους.
julia
Διακεκριμένο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
γι'αυτο μην ανυσηχεις...Ολα υπο ελεγχοΕλπίζω να είναι στειρωμένη η δική σου ή ο άλλος, αλλιώς θα έχετε κάτι πολύ φυσιολογικό....![]()
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να είναι στειρωμένη η δική σου ή ο άλλος, αλλιώς θα έχετε κάτι πολύ φυσιολογικό....![]()
O δικος μου ειναι ο αρσενικος και ειναι τεσσαρων μηνων, ενω η μικρη ειναι 40 ημερων
Οσο φυσιολογικο να ζευγαρωσει ενα 12χρονο με ενα 6 χρονο 

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον ζηλευει που δεν την προσεχετε και ετσι βρισκει αυτον τον τροπο να τραβηξει την προσοχηγινεται η γατα μου να ζηλευει οταν φιλαω τον αντρα μου? καθε φορα που μας βλεπει μαζι να φιλουμαστε ερχεται και προσπαθει να μας χωρισει....![]()
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγω μπερδευτηκα...δεν ξερωΑρχική Δημοσίευση από みことftw;418968:Α, καλε, στην αλλη κοπελα το ειπες.![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσοχη εχει μπολικη και οση θελει....γενικος ειναι μια γατα με πολυ περιπλοκο χαρακτηρα.....μαλλον ζηλευει που δεν την προσεχετε και ετσι βρισκει αυτον τον τροπο να τραβηξει την προσοχη

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν είναι μεγαλύτερη, και κάνει πάλι τα ίδια μπορεί να έχει ψύλλους, ή και κάτι στο αυτί της... ή και πάλι να βαριέται...

Γενικά είναι φυσιολογική συμπεριφορά πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χωρίς φυσικά να μπορεί και μια γάτα 2,5 χρονών να παίζει σαν μικρό γατάκι, ειδικά αν είναι στειρωμένη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool