Ερώτηση για αντίδοτα δηλητηριάσεων!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
εχω παρει ατροπινη και χαπακια ενεργου ανθρακα για τα αδεσποτα σκυλια και γατια που εχω.για γατα και μικροσωμο σκυλο μου ειπαν 1 ατροπινη και 2-3 χαπακια ανθρακα και κατευθειαν στον κτηνιατρο,για μεγαλυτερα σκυλια 2-3 ατροπινες και 4-5 χαπακια ανθρακα.η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης.πηρα τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν μπορω να δωσω εγω τα χαπακια ανθρακα και πρεπει να τα παρει μετα την πλυση στομαχου.ισχυει αυτο?δεν θα ειναι αργα μεχρι τοτε?και εξαλλου οσες φορες εχω παει δηλητηριασμενο ζωο σε κτηνιατρο ποτε δεν του εχει κανει πλυση στομαχου.εξαρταται απο κατι αυτο?και πως μπορω να τα δωσω σε σκυλο που χτυπιεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελικη δες το αρθρο τηςγιασμιν για φολα.
Επισης, εχει και ο αιλουρος οδηγειες.
Μισο λεπτο να ψαξω να βρω το λινκ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω sardela!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back