moira
Νεοφερμένο μέλος
Η moira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
04-09-07
19:26
Γεια σας,το γατάκι(15 ημερών σήμερα)ανοιξε χθες τα μάτια του.Το ένα ματάκι έχει ανοίξει πιο πολύ από το άλλο.Να ανησυχώ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
04-09-07
19:28
δεν νομίζω οτι σημαίνει κάτι. περίμενε λίγο και κάνε ένα τηλεφωνο στον κτηνίατρό σου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
04-09-07
19:31
Και εγω πιστευω πως δεν ειναι κατι σοβαρο, απλα ειναι η πρωτη μερα που βλεπει φως το γατακι σου! 

moira
Νεοφερμένο μέλος
Η moira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
04-09-07
21:06
Πριν λίγο ξύπνησε και τα δυο ματάκια της ήταν το ίδιο ανοιχτά.Σας ευχαριστώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum