Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
02-11-09
12:47
Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι νέα μαμά και χρειάζομαι ενημέρωση όσο αφορά την διατροφή της.
Σε λίγες μέρες η γλυκιά μου γατούλα γίνεται 3 μηνών, τις δίνω σε καθημερινή βάση την Royal Canin Babycat 34, περίπου 3 φορές την ημέρα και της αρέσει πολύ!!
Όμως τι άλλο μπορώ να της δίνω? Επίσης 9 στις 10 φορές μετά το φαγητό εχει λόξυγγα...Δεν είναι ανησυχητικό??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σε λίγες μέρες η γλυκιά μου γατούλα γίνεται 3 μηνών, τις δίνω σε καθημερινή βάση την Royal Canin Babycat 34, περίπου 3 φορές την ημέρα και της αρέσει πολύ!!
Όμως τι άλλο μπορώ να της δίνω? Επίσης 9 στις 10 φορές μετά το φαγητό εχει λόξυγγα...Δεν είναι ανησυχητικό??Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
02-11-09
13:41
Ο λόξυγγας μάλλον οφείλεται στο ότι τρώει λαίμαργα.
Μην ανησυχείς, το πάθαινε και ο δικός μου.
Όταν ρωτάς τι άλλο μπορείς να της δίνεις τι εννοείς; Για φαγητό, για λιχουδιά; Η τροφή που της δίνεις τώρα είναι πλήρης, αλλά αν θέλεις να προσθέσεις λίγη ποικιλία στο διαιτολόγιό της, μπορείς να δίνεις πού και πού κονσέρβα και ψητό ή βραστό κρέας σκέτο, χωρίς αλάτι, μπαχαρικά και σάλτσες.
Μην ανησυχείς, το πάθαινε και ο δικός μου.Όταν ρωτάς τι άλλο μπορείς να της δίνεις τι εννοείς; Για φαγητό, για λιχουδιά; Η τροφή που της δίνεις τώρα είναι πλήρης, αλλά αν θέλεις να προσθέσεις λίγη ποικιλία στο διαιτολόγιό της, μπορείς να δίνεις πού και πού κονσέρβα και ψητό ή βραστό κρέας σκέτο, χωρίς αλάτι, μπαχαρικά και σάλτσες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eva82
Νεοφερμένο μέλος
Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
02-11-09
16:09
Ευχαριστώ πολύ Ruko 

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
02-11-09
23:13
Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι νέα μαμά και χρειάζομαι ενημέρωση όσο αφορά την διατροφή της.
Σε λίγες μέρες η γλυκιά μου γατούλα γίνεται 3 μηνών, τις δίνω σε καθημερινή βάση την Royal Canin Babycat 34, περίπου 3 φορές την ημέρα και της αρέσει πολύ!!Όμως τι άλλο μπορώ να της δίνω? Επίσης 9 στις 10 φορές μετά το φαγητό εχει λόξυγγα...Δεν είναι ανησυχητικό??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
καταρχην να σου ζησει το μπεμπε!!

κι εγω νομιζω οτι η τροφη που της δινεις ειναι μια χαρα..βεβαια κατα την γνωμη μου μπορεις να της παρεις την kitten αντι τη babycat!

περα απο αυτο μπορεις να της παρεις και κανενα κονσερβακι ή φακελλακι να της δινεις 2-3 φορες την εβδομαδα ετσι για ποικιλια!
οπως επισης μπορεις και να της βραζεις κοτοπουλακι ή ψαρακι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum