Ερώτηση για τη διατροφή της...

Eva82

Νεοφερμένο μέλος

Η Eva82 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι νέα μαμά και χρειάζομαι ενημέρωση όσο αφορά την διατροφή της.
Σε λίγες μέρες η γλυκιά μου γατούλα γίνεται 3 μηνών, τις δίνω σε καθημερινή βάση την Royal Canin Babycat 34, περίπου 3 φορές την ημέρα και της αρέσει πολύ!!:P Όμως τι άλλο μπορώ να της δίνω? Επίσης 9 στις 10 φορές μετά το φαγητό εχει λόξυγγα...Δεν είναι ανησυχητικό??

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο λόξυγγας μάλλον οφείλεται στο ότι τρώει λαίμαργα. :P Μην ανησυχείς, το πάθαινε και ο δικός μου.

Όταν ρωτάς τι άλλο μπορείς να της δίνεις τι εννοείς; Για φαγητό, για λιχουδιά; Η τροφή που της δίνεις τώρα είναι πλήρης, αλλά αν θέλεις να προσθέσεις λίγη ποικιλία στο διαιτολόγιό της, μπορείς να δίνεις πού και πού κονσέρβα και ψητό ή βραστό κρέας σκέτο, χωρίς αλάτι, μπαχαρικά και σάλτσες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ Ruko :)

Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι νέα μαμά και χρειάζομαι ενημέρωση όσο αφορά την διατροφή της.
Σε λίγες μέρες η γλυκιά μου γατούλα γίνεται 3 μηνών, τις δίνω σε καθημερινή βάση την Royal Canin Babycat 34, περίπου 3 φορές την ημέρα και της αρέσει πολύ!!:P Όμως τι άλλο μπορώ να της δίνω? Επίσης 9 στις 10 φορές μετά το φαγητό εχει λόξυγγα...Δεν είναι ανησυχητικό??

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

καταρχην να σου ζησει το μπεμπε!!:P:P
κι εγω νομιζω οτι η τροφη που της δινεις ειναι μια χαρα..βεβαια κατα την γνωμη μου μπορεις να της παρεις την kitten αντι τη babycat!:happy::happy: περα απο αυτο μπορεις να της παρεις και κανενα κονσερβακι ή φακελλακι να της δινεις 2-3 φορες την εβδομαδα ετσι για ποικιλια!:P:P οπως επισης μπορεις και να της βραζεις κοτοπουλακι ή ψαρακι!;):)

:) Ευχαριστώ πολύ :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back