Ερώτηση για φόλα σε ποδηλατικό φόρουμ!!

Psipsicat

Νεοφερμένο μέλος

Η Psipsicat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
https://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=17693

Το ειδα πριν λιγο κ ειλικρινα δεν ξερω πως να αντιδρασω.
Φυσικα οι admin του φορουμ κλειδωσαν το thread.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ δεν γινετε καπως να τον πιασουν...τον ηλιθιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος απ' το email ή την IP του.
Δεν το ξέρω το φόρουμ, αλλά αναρωτιέμαι μήπως ήταν απλώς κάποιος δυσαρεστημένος που ήθελε να προκαλέσει. :hmm:

το παλικαρι ουτε να προκαλεσει ηθελε ουτε κατι αλλο. Εννοουσε αυτο που ρωτουσε. Και ολοι ξερουν ποιος ειναι αφου εχει μπολικα ποστς στο cyclist.

Τωρα εαν το παλικαρι εχει ψυχολογικα προβλημα, εαν οι γονεις του πχ τον κλειδωναν στη τουαλετα οταν ηταν μικρος (και ενας θεος ξερει τι αλλο του εκαναν) και θελει να βγαζει το αχτι του στις γατες, ειλικρινα τον λυπαμαι. Ισως να του προτειναμε μια ψυχιατρικη κλινικη :D

Η μια φολα για τον ιδιο. Ενας στοκος λιγοτερος για τη χωρα αυτη.

το παλικαρι ουτε να προκαλεσει ηθελε ουτε κατι αλλο. Εννοουσε αυτο που ρωτουσε. Και ολοι ξερουν ποιος ειναι αφου εχει μπολικα ποστς στο cyclist.

Δυστυχως κ γω αυτο πιστευω. Οτι δηλ το θεωρει τοσο φυσιολογικο κ λογικο αρα μπορει να ρωτησει κ δημοσια οπως θα ρωτουσε απο που μπορει να προμηθευτει φωτακια για το ποδηλατο του.
Το κακο ειναι οτι δεν ειναι ο μονος.... κυκλοφορουν πολυ σαν κ αυτον εκει εξω :(

Ok εγω θα ανοιξω ενα θεμα στο συγκεκριμενο σαιτ πανω σε αυτο που εγραψε.Δεν θα περασει εστι.Κλειδωνουμε ενα θεμα και απλα οκ.Ο τυπος ειναι δολοφονος.

Μάλλον κάποιο αρσενικό αστείρωτο του ψέκασε το νέο του πανάκριβο ποδηλατάκι.....:hmm:

Ok εγω θα ανοιξω ενα θεμα στο συγκεκριμενο σαιτ πανω σε αυτο που εγραψε.Δεν θα περασει εστι.Κλειδωνουμε ενα θεμα και απλα οκ.Ο τυπος ειναι δολοφονος.

Ισως θα ηταν καλυτερα αν εστελνε ο καθενας απο εμας ενα εμαιλ με παραπονα στους διαχειριστες του φορουμ.
Ενα θεμα πανω σε αυτο που εγραψε ισως να φερει μονο αντιπαραθεσεις. Δεν θα πεσουμε στο επιπεδο του.

ελενα μπραβο για αυτο που εγραψες, αλλα αν δεις με τι θρασσος εχει απαντησει αυτος απο κατω καθως και καποιοι αλλοι χρηστες.. αν ειναι δυνατον δεν προκειται να βγαλεις ακρη με αυτους.. δυστυχως:(

Tωρα τα ειδα.Καλα ολοι ιδιοι ειναι σε αυτο το σαιτ μου φαινεται.
Και αλλο προθεση,αλλο να ζητας συνταγη για φολα!

πραγματικα!!! κρατιεμαι να μην κανω προφιλ :devil:

Μην χάνετε τον χρόνο σας με τετοιους καραγκιόζιδες. Δεν αλλάζουν μυαλά και τους δίνετε και αξία κιόλας.
Κανενας μικροτσου***νος θα ειναι....

Μην χάνετε τον χρόνο σας με τετοιους καραγκιόζιδες. Δεν αλλάζουν μυαλά και τους δίνετε και αξία κιόλας.
Κανενας μικροτσου***νος θα ειναι....
Καλα αυτο ειναι δεδομενο....:D

μην κανετε φασαρια στο εκει φορουμ. Δεν υπαρχει λογος. Ο ανθρωπος ανοικει στην ιδια κατηγορια αυτων που διαβαζουμε συχνα σε αυτη τη χωρα οπου βασανιζουν ζωα για διασκεδαση. Το ανατριχιαστικο βεβαια στην υποθεση ειναι αυτο στο προφιλ του: "Ονομάζομαι Αγγελος Κιοσκλής, γεννήθηκα & μεγάλωσα στη Μυτιλήνη, είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες"

Κριμα για τις δυο κορες να εχουν τετοιο πατερα. Μα κριμα.

εγω εχω εξοργιστει πολυ περισσοτερο με τον admin αυτου του..,να μην το χαρακτηρισω.. σαιτ...καλα..ο λαρσινος ειναι βλαχουρας και ψυχακιας(δεν αναφερομαι στην καταγωγη...αλλα σαν εκφραση για απαιδευτους ανθρωπους..μην παρεξηγηθω κιολας..)ο αντμιν..που υποτιθεται οτι εχει και ενα ποστο στο σαιτ,τι μυαλο κουβαλαει;;;.μαλλον δεν κουβαλαει μυαλο ...

τωρα μου ηρθε...μηπως να το κοινοποιησουμε στο facebook,...να γινει και αυτος και το σαιτ τους τουλαχιστον ρεζιλι;;;

Το πολυ πολύ να γράψει κανένας άλλος.. να ξανακλειδωθεί, και να μας ξαναβαφτίσουν γραφικές και να γίνει το ίδιο δούλεμα.....
Εαν κάποιος θέλει να φολιάσει θα φολιάσει...:(:/:

Εαν κάποιος θέλει να φολιάσει θα φολιάσει...:(:/:
Δυστυχώς, ναι...:/:

Αλλά ακόμα και οι λίγες περιπτώσεις που μπορούν να μεταπειστούν, αποκλείεται να μεταπειστούν με κράξιμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back