yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
13-11-09
01:58
Τελευταια βγαινουν στο φως νεες κακοποιησεις και μαλιστα παρατηρείται επιδεικτικότητα και βιντεοσκοπηση η φωτογραφιση τους.
Τι γνωμη εχετε?
1.Εχουν αυξηθει οι κακοποιησεις?
2.Ειναι απλα λογω των μεσων που ο καθε ανθρωπος μπορει αν χρησιμοποιησει κι ετσι βγαινουν και τα βαζουν?
3. Εχουν αυξηθει οι φιλοζωοι και καποιοι μπορει να το κανουν επιτηδες ξεροντας οτι καποιοι παρακολουθουν η σοκαρονται ???
4. Ειναι σημειο των καιρων εχει αλλαξει η παθολογια κι εχουμε περισσοτερες διαστροφες?
Θυμιζω βιντεοσκοπηση φανταρος κλωτσαει γατα, το αλλο με τη γατα την αρπαγμενη απο σκυλια εκεινο το παιδακι που πεταξε γατακι και το βιντεοσκοπουσε και αλλα.
Τι γνωμη εχετε?
Τι γνωμη εχετε?
1.Εχουν αυξηθει οι κακοποιησεις?
2.Ειναι απλα λογω των μεσων που ο καθε ανθρωπος μπορει αν χρησιμοποιησει κι ετσι βγαινουν και τα βαζουν?
3. Εχουν αυξηθει οι φιλοζωοι και καποιοι μπορει να το κανουν επιτηδες ξεροντας οτι καποιοι παρακολουθουν η σοκαρονται ???
4. Ειναι σημειο των καιρων εχει αλλαξει η παθολογια κι εχουμε περισσοτερες διαστροφες?
Θυμιζω βιντεοσκοπηση φανταρος κλωτσαει γατα, το αλλο με τη γατα την αρπαγμενη απο σκυλια εκεινο το παιδακι που πεταξε γατακι και το βιντεοσκοπουσε και αλλα.
Τι γνωμη εχετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.233 μηνύματα.
13-11-09
02:13
εγω,την εχω δηλωσει πολλες φορες τη γνωμη μου.......και θα την ξαναπω......δεν ξερω αν εχουν αυξηθει τα περιστατικα......και βεβαια πρεπει να βγαινουν στο φως της δημοσιοτητας....αλλα εκει που πρεπει,και απο αυτους που πρεπει....το να τα παιρνουν αυτα τα βιντεο και να τα κανουν σημαια,δεν ξερω για ποιους λογους,....το θεωρω απαραδεκτο και επιβλαβες...συνηθιζουμε στη βια....σε λιγο.....δεν θα μας κανει αισθηση τιποτα...και εκτος των αλλων,παιζουμε το παιχνιδι αυτων που τα κανουν,και τα ανεβαζουν στο διαδικτιο....να τα βλεπει οσος περισσοτερος κοσμος...ασε που παιρνουν ιδεες και αρωστημενα μυαλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα.
13-11-09
03:16
πιστευω πως δεν εχει αυξηθει η βια.Απο αρχαιοτατους χρονους ειναι γνωστη η βιαιοτητα του ανθρωπου προς τα ζωα.Ωστοσο σαφως υπαρχουν τωρα τα μεσα για να προβαλλονται οι πραξεις βιαιοτητας .
Αυτο που μου κανει εμενα εντυπωση και με προβληματιζει ειναι το οτι οι περισσοτερες πραξεις απο αυτες που ερχονται στο φως γινονται απο πολυ νεους ανθρωπους.Να θυμισω τον Kevin 16 ετών, το φαντάρο, το Κυπριο φοιτητή με το λάδι κτλ κτλ.Μηπως λοιπον δεν εχουμε τη καταλληλη παιδεια??Δεν μεγαλωσα σε σπιτι φιλοζωων, αλλα με γονεις και περιβαλλον που σεβονταν τα ζωα.Ωστοσο καταφερα να γινω εγω η ιδια φιλοζωη και οχι απλα να κοιταω τα ζωακια παθητικα.Αλλα μηπως η διαπαιδαγωγιση μας απο μικρη ηλικια να βοηθουσε?Εχω δει δασκαλους να διωχνουν εντονα αδεσποτα και ειμαι σιγουροι πως ειναι ικανοι και για χειροτερες πραξεις...
Μεσα απο τη προβολη βιαιων πραξεων μεγαλώνει μεσα μου το συναισθημα ευθυνης που εχω απεναντι σε οποιοδηποτε ζωο.Γιατι οσο βλεπω ανθρωπους να τα κακοποιουν ή να τα παρατουν τοσο θελω να τα βοηθησω...Αλλα δεν ξερω αν αυτη η προβολη κανει τους αλλους να αντιδρασουν οπως και εγω ή τους δινει απλα ιδεες...Μακαρι η νομοθεσια να ηταν σκληρη για τη τιμωρια ολων αυτων που βασανιζουν ζωα. Οσο για τη διαστροφη πιστευω πως παντα υπηρχε απλα φαινετει πιο εντονα τωρα μεσω των προβολων απο τα ΜΜΕ κακοποιησης ζωων ή και ανθρωπων...
Αυτο που μου κανει εμενα εντυπωση και με προβληματιζει ειναι το οτι οι περισσοτερες πραξεις απο αυτες που ερχονται στο φως γινονται απο πολυ νεους ανθρωπους.Να θυμισω τον Kevin 16 ετών, το φαντάρο, το Κυπριο φοιτητή με το λάδι κτλ κτλ.Μηπως λοιπον δεν εχουμε τη καταλληλη παιδεια??Δεν μεγαλωσα σε σπιτι φιλοζωων, αλλα με γονεις και περιβαλλον που σεβονταν τα ζωα.Ωστοσο καταφερα να γινω εγω η ιδια φιλοζωη και οχι απλα να κοιταω τα ζωακια παθητικα.Αλλα μηπως η διαπαιδαγωγιση μας απο μικρη ηλικια να βοηθουσε?Εχω δει δασκαλους να διωχνουν εντονα αδεσποτα και ειμαι σιγουροι πως ειναι ικανοι και για χειροτερες πραξεις...
Μεσα απο τη προβολη βιαιων πραξεων μεγαλώνει μεσα μου το συναισθημα ευθυνης που εχω απεναντι σε οποιοδηποτε ζωο.Γιατι οσο βλεπω ανθρωπους να τα κακοποιουν ή να τα παρατουν τοσο θελω να τα βοηθησω...Αλλα δεν ξερω αν αυτη η προβολη κανει τους αλλους να αντιδρασουν οπως και εγω ή τους δινει απλα ιδεες...Μακαρι η νομοθεσια να ηταν σκληρη για τη τιμωρια ολων αυτων που βασανιζουν ζωα. Οσο για τη διαστροφη πιστευω πως παντα υπηρχε απλα φαινετει πιο εντονα τωρα μεσω των προβολων απο τα ΜΜΕ κακοποιησης ζωων ή και ανθρωπων...
FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
Η FLOWER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 87 μηνύματα.
13-11-09
10:55
Συμφωνώ απόλυτα με την nickis. Ηβία παραμένει βία απλά τώρα προβάλλεται περισσότερο. Κατα την γνώμη όμως η τόσο μεγάλη προβολή θ'αρχίσει να φέρνει περισσότερη βία, γιατί ο κάθε διεστάμένος, το κάθε παιδί που θα θελήσει να δει τον εαυτό του στα ΜΜΕ θα κακοποιήσει τον πιο αδύναμο που θα βρεθεί μπροστά του και αυτό θα είναι 99% ενα ζώο. Ησωστή ενημέρωση και παιδεία ξεκινά από τους γόνεις και κατόπιν από το σχολείο. Όμως τι να πει κάποιος όταν οι περισσότεροι γονείς απλά αδιαφορούν για την συμπρειφορά των παιδιών τους απέναντι στα ζώα; Ή ακόμη - ακόμη πολλοί επιδοκιμάζουν μια τέτοια συμπεριφορά βίας; Δεν μπορούν όλοι να γίνου φιλόζωοι, που θα ήταν το ιδανικό γιατί θα ήταν και καλύτεροι άνθρωποι, όμως μπορόυ όλοι να μάθουν να συμπεριφέρονται με συμπόνια και αγάπη για τους πιο αδύναμους. Μπορεί να μην τα θέλουν στα σπίτια τους, δικαίωμά τους, όμως δεν πρέπει καιμπορόυν να τα κακοποιύν και να τα βασνίζουν. Αυτό δεν είναι δικαίωμά τους. Άραγε, αναρωτιέμαι θα ήθελαν να είναι στη θάση των ζώων που βασανίζουν; Έχουν σκεφτεί ποτέ πως αισθάνονται τα ζωάκια εκείνες τι ώρες;
Θα ήθελα πολύ να μαθώ. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έτσι αισθάνομαι.
Θα ήθελα πολύ να μαθώ. Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά έτσι αισθάνομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum