Ερώτηση προς ιδιοκτήτες πολλών γατών

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
εχει κανεισ πειρα στο πως να παρουσιασω το μελινακι στα αλλα πεντε μεγαλα γατια μου μεχρι να το δωσω σε καποιον?? εχει γινει το σπιτι στρατοπεδο για να μην της επιτεθουν εχω φερει πολλα αλλα αυτο δεν ους αρεσε καθολου δεν ξερω γιατι ...αν εχει κανεις πειρα ας πει υποψην ζουν ολα σπιτι αν και τα μεγαλα τα χω στην ταρατσα προς το παροον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω 4 μεγαλους κ μια 4 μηνων απο την πρωτη μερα που την εφερα στο σπιτι μια σταλια μωρο την δεκτηκαν με γλυψιμο δεν την πειραξαν ποτε αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασουν αν το ξανακανω αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω παιδια, θαναση καποια δικα μου προσποιουνται τα αδιαφορα για να το πλησιασουν και μετα θελουν να ορμηξουν παταει τις φωνες αυτο η κρυβεται χαμος! δοκιμαζω μια μια τωρα μπας και γινει τιποτα μεχρι να βρεθει καποιος για τη μελινουλα

Πόσες είναι; είναι πολλές;

Εγώ εφάρμοζα αυτό που έχω γράψει εδώ
https://www.mypetz.gr/posts/5238959/

https://www.mypetz.gr/posts/5241170/

Αυτά δεν τα είχα διαβάσει (ήταν σε περιόδους που έλειπα ταξίδι) και ομολογώ ότι τα βρήκα χρήσιμα!
Είναι καλό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, κι ας μην είμαστε ειδικοί επιστήμονες, κι ας μην ταιριάζουν όλα σε όλες τις γάτες. Είναι πάντα μια βοήθεια το τι έκανε κάποιος άλλος και πέτυχε ή δεν πέτυχε...
Τουλάχιστον θα μας βάλει να δοκιμάσουμε και αν αποτύχουμε θα μας βάλει να σκεφτούμε κάτι που να δουλέψει στη δική μας περίπτωση!

Γι'αυτό λέω κι εγώ κάποιες φορές την εμπειρία μου με τη Νιάρα (τη διατροφή, την "εκπ/σή" της, τις αρρώστιες της κ.λ.π.), όσο κι αν ενόχλησε κάποιους (συγκεκριμένα τη Νερίνα/ αυτό για να μη λέτε ότι είναι μπηχτή και δεν το αναφέρω ονομαστικά/ορίστε και ονομαστικά λοιπόν, για να μην παρεξηγηθεί) κι αν το πήραν στραβά. Γιατί έναν να βοηθήσει, είναι μεγάλη υπόθεση!

Το site είναι πρώτα απ'όλα για τις γάτες μας. Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι το βρήκαμε ψάχνοντας πώς να φροντίσουμε τη γατούλα μας ή σε στιγμή κρίσης και απίστευτης δυσκολίας...
Να μην το ξεχνάμε αυτό!!!

** δοκιμαζω μια μια τωρα μπας και γινει τιποτα μεχρι να βρεθει καποιος για τη μελινουλα

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να την πάρει!:)
Είναι δύσκολα και τα άλλα ζηλεύουν, είναι φυσικό. Η δικιά μου να δεις πώς έκανε, όταν τάιζα κάτω ένα κακομοίρικο και κρεμιόταν η αλήτισσα από το μπαλκόνι κι έσκουζε και του'κανε χχχ, έβγαζε νύχια "να τον σκίσει από μακριά" τον κακομοίρη... Έμαθε να το'χει μονοπώλιο βλέπεις...
Έχεις βάλει αγγελίες για τη Μελίνα; Η σελίδα των ζώων στο "Ε" της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας δουλεύει έμαθα!

η Ε μηπως δουλευει για αθηνα? ειμαι θεσνικη θα κοιταξω να βαλω σε πετ σοπ εδς εβαλα ηδη και στο πετσ .γρ

η Ε μηπως δουλευει για αθηνα? ειμαι θεσνικη θα κοιταξω να βαλω σε πετ σοπ εδς εβαλα ηδη και στο πετσ .γρ
Οχι αφου η Ελευθεροτυπια βγαινει παντου.

Μακαρι να βρεθεί σπιτάκι. Εμένα η θηλυκιά μου δεν γουστάρει επισκέψεις αλλά ευτυχως δεν τα πειράζει. Τα φτύνει και αδιαφορεί. Ο πιου μιου χαιρεται περισσότερο κι από εμενα! Βλαμενο γατί :D . Κανει φοβερές χαρούλες. Πολύ κοινωνικός. Βέβαια με μεγάλα δεν εχω δοκιμάσει ποτέ. Στο σπίτι έμπαιναν πάντα καινούρια μωρά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back