Ερώτηση στον isavva και mel

αγγελικη ηρεμισε ο πανικος δεβν σε οφελη σε τιποτα κανε κ την θεραπεια που σου ελεγα ποτε δεν ξερεις ερευνες εδειξαν οτι 1 στις 5 γατες εχει αυτοιαση κ με την καταληλη θεραπεια μπορουν να ζησουν πολλα χρονια μην αγχωνεσαι σε καταλαβαινω απολυτα την πρωτη μερα που μου το ειπε ο γιατρος ηταν σαν να μου εσκασε στο κεφαλι μου μια βομβα χιλιαδων μεγατονων πυρινικη αλλα ολα τα εβαλα σε μια ταξη κ το αντιμετωπιζω το προβλημα μας μεμ ηρεμια κ ερευνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι για το ειτζ:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως να σου δωσω το τηλ του γιατρου μου να τον ρωτησεις να δεις οτι θα σου πει τα ιδια πραγματα που σου λεω κ εγω κ να πας να δει τις γατουλες σου ξερω εισαι μακρυα αλλα αξιζει τον κοπο

στον Αιλουρο πας;το βρηκα το τηλεφωνο.η ιντερφερονη ειναι ενεση;

ναι στυον αιλουρο παω πλεον δεν ειναι ενεση με βελονα ειναι σε υγρη μορφη κ περνετε απο το στομα

θα τον παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου.ευχαριστω

αγγελικη ηρεμισε ο πανικος δεβν σε οφελη σε τιποτα κανε κ την θεραπεια που σου ελεγα ποτε δεν ξερεις ερευνες εδειξαν οτι 1 στις 5 γατες εχει αυτοιαση κ με την καταληλη θεραπεια μπορουν να ζησουν πολλα χρονια μην αγχωνεσαι σε καταλαβαινω απολυτα την πρωτη μερα που μου το ειπε ο γιατρος ηταν σαν να μου εσκασε στο κεφαλι μου μια βομβα χιλιαδων μεγατονων πυρινικη αλλα ολα τα εβαλα σε μια ταξη κ το αντιμετωπιζω το προβλημα μας μεμ ηρεμια κ ερευνα

εννοεις οτι με την ιντερφερονη μπορει να γιατρευτει?

ναι ετσι μου εδωσε να καταλαβω ο γιατρος ειναι σαν βοηθεια

καλησπερα ladycat,πως παει το γατακι σου??εγω δεν μπορω να κανω ιντερφερονη σε αυτο που εχει ειτζ γιατι με τις εξετασεις ανακαλυψαμε οτι εχει και νεφρικη ανεπαρκεια:( τωρα πρεπει να δινω ειδικη τροφη και οχι φαρμακα.

εμενα μια χαρα ς=ειναι ο χοντρπς μου ο λαμπης σημερα επαιζε σαν τρελλος ετρεχε πανω κατω κυνηγαγε τα μπαλακια του μου εκανε τσαχπινιες ολα καλα ελπιζω κ για το δικο σου να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου ξερω την αγωνια σου υπομονη κ θεληση χρειαζετε κ σε καμια περιπτωση μην του δωσεις να καταλαβει οτι ειναι αρρωστο να φερεσαι φυσιολογικα σαν να μην τρεχει τιποτα αυτα κανω κ εγω κ τον βλεπω να κανει τρελλες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back