Ερώτηση όσον αφορά τους εκτροφείς

lili.

Δραστήριο μέλος

Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
ηθελα να ρωτησω κατι!οι εκτροφεις γιατι τα γατακια τα δινουν στειρωμενα? επισης τι διαφορα εχει να παρεις pet απο show quality και γιατι τα show quality ειναι τοσο πιο ακριβα πο τα πετ? ξερει κανεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ερώτηση όσον αφορά τους εκτροφείς!

Kαλημερα.
Κατ'αρχην δεν δινουν ολα τα εκτροφεια στειρωμενα τα γατακια τους,αυτο αφορα την πολιτικη του καθε εκτροφειου.Επισης,δε βλεπω λογο να μην το κανουν.Γιατι να μην τα δινουν στειρωμενα ή με την προϋποθεση στειρωσης;Οποιος παιρνει ενα γατακι το θελει για να του κρατα συντροφια,ετσι δεν ειναι;Η στειρωση δεν επηρρεαζει την παρεα που κανει καποιος με ενα γατακι,αντιθετως αποτρεπει τη θεαση του ως μηχανη παραγωγης κερδους και την αυξηση των αδεσποτων.
Οσο για τα pet,breed και show quality ριξε μια ματια εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται πως πλεον ειμαι υπερ της στειρωσης των ζωων! αν με ρωτουσατε παλαιοτερα ημουν υπερμαχη της αποψης πως η στειρωση αλλοιωνει την συμπεριφορα του ζωου προς την αρνητικη πλευρα αλλα τωρα εχοντας κανει "διατριβη" πανω στο θεμα εχω καταληξει πως η στειρωση αποτελει μονοδρομο. με την στειρωση αποφεωγονται πολλα προβληματα οπως αυτα που αναφερεις δωρα ! απλα ηθελα να ρωτησω γενικα για να εχω μια αποψη και οσον αφορα αυτο.. σε ευχαριστω για την απαντηση!:)

Οπως καταλαβαινεις πολλοι βλεπουν ενα ζωακι ρατσας ως ευκαιρια να βγαλουν χρηματα,χωρις να εξεταζουν για ασθενειες,χωρις να κρατουν αποστασεις αναμεσα στις γεννες,να ελεγχουν τους νεους γατογονεις...οποτε η στειρωση του ζωου ειναι ενα μεσο αποφυγης ολων αυτων.

ναι το εχω καταλαβει και πολυ λυπαμαι για αυτο! αλλα οντως ειναι δυστυχως πολλοι οσοι βλεπουν τα ζωακια ως μεσο να αποκομισουν οφελη απο αυτα!...κριμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back