ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
23-10-07
13:02
Ηταν που λετε ενας φιλος των γονιων μου εδω ο οποιος ζει μισο καιρο εδω μισο στην Αμερικη και τον ρωταω"Η φιλοζωια στην Αμερικη πως ειναι?Υπαρχουν αδεσποτα,τους φαιρονται ασχημα η καλα κτλ..."
Και μου λεει αυτος
"α!καλα εκει ειναι υπερβολικα φιλοζωοι.Αφου οι 9 στους 10 αμα πνιγοταν ο σκυλος τους η ενας αλλος ανθρωπος θα εσωζαν το σκυλο τους!!!"
Εγω πηγα να του πω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!(οτι θα σωσεις τον σκυλο που ειναι οικογενεια σου)αλλα το υφος του δε με αφησε.Οταν το ειπα στον αρραβωνιαστικο μου και αυτος εννοειται μου ειπε και μαλιστα μου την ειπε που δε του απαντησα εκεινου.
Εσεις τι λετε?????????
Εγω πραγματικα δε μπορω να διαχωρισω ανθρωπους με ζωα.Τους εχω απολυτως ισα μεσα μου οποτε φυσικο ειναι να σωσεις πρωτα την οικογενεια σου...Δεν ειναι???
Και μου λεει αυτος
"α!καλα εκει ειναι υπερβολικα φιλοζωοι.Αφου οι 9 στους 10 αμα πνιγοταν ο σκυλος τους η ενας αλλος ανθρωπος θα εσωζαν το σκυλο τους!!!"
Εγω πηγα να του πω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!(οτι θα σωσεις τον σκυλο που ειναι οικογενεια σου)αλλα το υφος του δε με αφησε.Οταν το ειπα στον αρραβωνιαστικο μου και αυτος εννοειται μου ειπε και μαλιστα μου την ειπε που δε του απαντησα εκεινου.
Εσεις τι λετε?????????
Εγω πραγματικα δε μπορω να διαχωρισω ανθρωπους με ζωα.Τους εχω απολυτως ισα μεσα μου οποτε φυσικο ειναι να σωσεις πρωτα την οικογενεια σου...Δεν ειναι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
23-10-07
13:04
στην αμερικη παλι γινονται χιλιαδες ευθανασιες το χρονο επειδη καποιοι τα βαριουνται ή επειδη γεννανε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
23-10-07
13:05
Δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι....
Εμένα πάντως μου βγαίνει πολύ αυθόρμητα να βοηθήσω ένα ζωό που υποφέρει μπροστά μου, κι ας μην το έχω ξαναδεί...
Οσο για την Αμερική,μιλάμε για τις Η.Π.Α.? Και πάλι εξαρτάται από την πολιτεία. Πάντως κι εγώ αυτά που έχω ακούσει να ισχύουν στη Ν.Υ. για τα ζώα (π.χ. κάποιος μπορεί να έχει μέχρι τρία και στειρωμένα, διαφορετικά θεωρείται εκτροφέας κ.α.), για την Ελλάδα αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας...
Εμένα πάντως μου βγαίνει πολύ αυθόρμητα να βοηθήσω ένα ζωό που υποφέρει μπροστά μου, κι ας μην το έχω ξαναδεί...
Οσο για την Αμερική,μιλάμε για τις Η.Π.Α.? Και πάλι εξαρτάται από την πολιτεία. Πάντως κι εγώ αυτά που έχω ακούσει να ισχύουν στη Ν.Υ. για τα ζώα (π.χ. κάποιος μπορεί να έχει μέχρι τρία και στειρωμένα, διαφορετικά θεωρείται εκτροφέας κ.α.), για την Ελλάδα αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας...
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η yodaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
23-10-07
17:34
Παίζει και η πιθανότητα να έσωζε ο σκύλος τον άνθρωπο
και εσύ απλά να κοιταζες έπρεπε να του πεις. Και ναι το τράβαγε ο οργανισμός του το βρισιδι...

και εσύ απλά να κοιταζες έπρεπε να του πεις. Και ναι το τράβαγε ο οργανισμός του το βρισιδι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
23-10-07
20:30
Για ποιο λόγο? Είπε κάτι κακό?Και ναι το τράβαγε ο οργανισμός του το βρισιδι...![]()
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
27-10-07
02:58
Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα πάντως, λέω ότι θα έσωζα ένα ζώο παρά έναν άνθρωπο,αλλά και πάλι μεγάλη κουβέντα μη λες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum