χρυσαφενια
Νεοφερμένο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Άργος Ορεστικό (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
03-11-10
21:43
Εγω εχω προφυλαγμενη την πορτα της βαραντας(εξω την εχω τη γατα)ειναι μικρη ακομα αλλα σε 1 μηνα περιπου θα μπορει να σκαρφαλωνει και να βγαινει.θα μπορει να προφυλαχτει απο τα σκυλια;;; θα ξαναγυρισει;;;θα βρει τον δρομο;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
03-11-10
21:46
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ
..... εσύ τί λες?
..... εσύ τί λες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efiperis
Νεοφερμένο μέλος
Η efiperis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
04-11-10
01:21
φυσικα και δεν μπορει να προφυλαχτη απο σκυλια ειδικα αν ειναι πολλα και ειναι δυσκολο να ξανα γυρισει οπωσ εχουν διξει μελετες η γατα μεσα σε δυο με τρις μερες ξεχναει...καλο ειναι η να την βαλεις μεσα η να βρεις μια αλλη λυση..Εγω εχω προφυλαγμενη την πορτα της βαραντας(εξω την εχω τη γατα)ειναι μικρη ακομα αλλα σε 1 μηνα περιπου θα μπορει να σκαρφαλωνει και να βγαινει.θα μπορει να προφυλαχτει απο τα σκυλια;;; θα ξαναγυρισει;;;θα βρει τον δρομο;;;
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
04-11-10
11:27
..η γάτα;;;;;;;;;;;
...ξεχνάει;;;......
...μέσα σε δυο-τρεις μέρες;;;;
Δεν το νομίζω....Πιστεύω ότι αυτά τα πλάσματα μόνο με ...λοβοτομή ξεχνάνε...

Γενικώς όμως,γιατί να αναρωτιόμαστε διάφορα αν;;;;Τα πολυαγαπημένα μας ζωάκια σίγουρα μπορούν να μας εκπλήξουν ανέλπιστα ευχάριστα,αλλά και δυσάρεστα....Ας περιορίσουμε τα αν και ας μειώσουμε τα ρίσκα λέω εγώ...Γιατί αν γίνει η στραβή,ίσως μετά να είναι μη ανατρέψιμη...
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
04-11-10
11:58
Θα συμφωνησω με τη Μαρινα. Καλυτερα προφυλαγμενα και σιγουρα παρα να γινει τιποτα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum