Ερώτηση

χρυσαφενια

Νεοφερμένο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Άργος Ορεστικό (Καστοριά). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Εγω εχω προφυλαγμενη την πορτα της βαραντας(εξω την εχω τη γατα)ειναι μικρη ακομα αλλα σε 1 μηνα περιπου θα μπορει να σκαρφαλωνει και να βγαινει.θα μπορει να προφυλαχτει απο τα σκυλια;;; θα ξαναγυρισει;;;θα βρει τον δρομο;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ

..... εσύ τί λες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω προφυλαγμενη την πορτα της βαραντας(εξω την εχω τη γατα)ειναι μικρη ακομα αλλα σε 1 μηνα περιπου θα μπορει να σκαρφαλωνει και να βγαινει.θα μπορει να προφυλαχτει απο τα σκυλια;;; θα ξαναγυρισει;;;θα βρει τον δρομο;;;
φυσικα και δεν μπορει να προφυλαχτη απο σκυλια ειδικα αν ειναι πολλα και ειναι δυσκολο να ξανα γυρισει οπωσ εχουν διξει μελετες η γατα μεσα σε δυο με τρις μερες ξεχναει...καλο ειναι η να την βαλεις μεσα η να βρεις μια αλλη λυση..

:hmm:..η γάτα;;;;;;;;;;; :hmm:...ξεχνάει;;;......:hmm:...μέσα σε δυο-τρεις μέρες;;;;:hmm:
Δεν το νομίζω....Πιστεύω ότι αυτά τα πλάσματα μόνο με ...λοβοτομή ξεχνάνε...:hehe:
Γενικώς όμως,γιατί να αναρωτιόμαστε διάφορα αν;;;;Τα πολυαγαπημένα μας ζωάκια σίγουρα μπορούν να μας εκπλήξουν ανέλπιστα ευχάριστα,αλλά και δυσάρεστα....Ας περιορίσουμε τα αν και ας μειώσουμε τα ρίσκα λέω εγώ...Γιατί αν γίνει η στραβή,ίσως μετά να είναι μη ανατρέψιμη...

Θα συμφωνησω με τη Μαρινα. Καλυτερα προφυλαγμενα και σιγουρα παρα να γινει τιποτα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back