Εσάς η γάτα σας, σας χαστουκίζει;;

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
ο τιτλος τα λεει ολα:lol: τωρα τελευταια τα χαστουκια εχουν πυκνωσει.ενα παραδειγμα χτεσινο που ειχα πολυ πλακα.
ετοιμαζομουν να πλυνω τα δοντια μου.,ολις ακουσε η Τσικι οτι ανοιξα τη βρυση του μπανιου ηρθε τρεχοντας και ανεβηκε στο καπακι της τουαλετας και παρατηρουσε.μολις πηγα να σκυψω να πλυνω α δοντια μου,ανεβηκε στο νιπτηρα και αρχισε να πινει νερο.κανοντας οτι δεν ειδα(:rolleyes: )καθισα στην ακρη της μπανιερας που ειναι πολυ κοντα στο νιπτηρα και περιμενα.επειδη η Τσικι επινε μια ωρα νερο βαρεθηκα,και ακουμπησα το κεφαλι μου στην ακρη του νιπτηρα.μολις χορτασε νερο(κι αφου καταβρεξε τα ποδια της παιζοντας στη βρυση),με πλησιασε,μουρη με μουρη,με μυρισε και μου εδωσε ενα αστραπιαιο χαστουκι(χωρις νυχια):lol: :lol: :lol: μεχρι να προλαβω να συνελθω απο το σοκ(:redface: )ξαναπλησιασε,με ξαναμυρισε και μου'δωσε χαστουκι απο την αλλη μερια με το αλλο ποδι(και τα δυο ποδια μουσκεμα εν τω μεταξυ).

μηπως,λεω μηπως,μου εχει παρει πολυ τον αερα:rolleyes: :whistle: :hmm: :redface: ??σε κανεναν αλλον εδω μεσα δεν τα κανει αυτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κάνουν καμιά φορά και σε μένα . Είναι ένας τρόπος για να τραβήξουν και πάλι την προσοχή μας . Και το καταφέρνουν με επιτυχία . :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα. Κι εμένα το κάνει ο Ποκίτο όταν τον παίρνω αγκαλιά ενώ δεν θέλει. Μου ρίχνει 2 χαστουκάκια συνεχόμενα!!

Χα, χα, χα... εμένα με χαστουκίζει όταν δεν ξυπνάω με τίποτα. Καμία φόρα τα αγρία χαράματα, έρχεται πάνω στο στήθος μου και μου το πλακώνει, κάθεται μπας και ξυπνήσω :mad: Το κατάλαβα και έκανα πως κοιμάμαι ακόμα για να μην με σηκώσει να την βγάλω έξω :blink: τελικά μου δίνει σφαλιάρες αστραπιαία και στα δυο μαγούλα με τα δυο της ποδιά.
Μια άλλη φόρα, καθόμουν στον καναπέ και διάβαζα ένα βιβλίο απορροφημένη. Ήρθε πάνω στο βιβλίο, με βολίδα να μου το πετάει κάτω και να μου δίνει σφαλιάρα στο χέρι μου.
Υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις που έχω κερδίσει σφαλιαριτσες από την γατούλα μου :D όπως π.χ. μια φόρα δεν ήθελα να την βγάλω έξω επειδή έκανε πολύ κρύο, είχε 6.5 βαθμούς. Την περνώ απαλά - απαλά στην αγκαλιά μου και να της λεω ότι κάνει κρύο και δεν θα βγεις έξω. Σαν να το κατάλαβε, μου έδωσε μια σφαλιάρα στο μάγουλο μου και έφυγε τσαντισμένη από πάνω μου :lol:

Εμένα πάλι μου κάνουν άλλα στο πρόσωπο . Μου τρίβουν το μουσουδάκι στη μύτη για να τους ταίσω :lol:

Μμμ, ενδιαφέρον φαινόμενο. Ο δικός μου χαστούκια δεν δίνει, δίνει όμως δαγκωνιές. Μικρές ελαφριές δαγκωνιές χωρίς να δαγκώνει πραγματικά, όποτε του άρεσε το φαγητό που του έδωσα ή κάνουμε αγκαλίτσες. Και το άλλο που κάνει και με ψιλοτρομάζει είναι όταν είναι πολύυυ ευχαριστημένος, αρχίζει γουργουρίζει, όλο και πιο πολύ, σπινιάρει και στο τέλος δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Λέτε να είναι επειδή είναι λίγο στρουμπουλός;

Που δεν μπορεί να πάρει ανάσα ?

Η σαρδελα χαστουκια δεν ριχνει, αλλα δαγκωματα. Αν δεν ξυπναω το πρωι με δαγκωνει, και επισης οταν βγαινω απο καπου, ερχετε απο πισω και ορμαει στα ποδια μου!

Γουργουρίζει στην αρχή απαλά, μετά δυναμώνει και στο τέλος από το πολύ γουργουρητό τον πιάνει δύσπνοια!! Σκέφτομαι ότι ίσως επειδή είναι.. δεν τον λες χοντρό, μάλλον χυμώδη (..), τέλος πάντων έχει μερικά επιπλέον κιλά, φταίει αυτό..

Στο πρόσωπο δεν με έχει χαστουκίσει ποτέ. Αλλά έχει κάτι σαν χαριτομενιά. Όταν περνάς από δίπλα του σου δίνει ένα διπλό χαστουκάκι όπου σε πετύχει, χωρίς νύχια. Άμα θέλει να με ξυπνήσει συνήθως μου δίνει κουτουλιές και γουργουρίζει όσο πιο δυνατά μπορεί.

Εμένα δε με χαστουκίζει μόνο όταν τον πιάσει το τρελλό του μου βουτάει με τα πόδια το χέρι κι αρχίζει και με δαγκώνει ή όπως η Σαρδέλα κρίβεται κάτω από καρέκλες ή τραπέζια και όταν περνάω από δίπλα επιτίθεται στα πόδια μου. Ρίχνει όμως χαστούκια στον Κώστα, ειδικά όταν θέλει να παίξουν και ο Κώστας δεν έχει διάθεση. Εκεί ας πούμε, που είναι ξαπλωμένος, όρμάει του ρίχνει ένα-δυό χαστούκια συνήθως στα πόδια και μετά κρύβεται. Το κάνει συνέχεια μέχρι ο άνδρας μου να σηκωθεί και ν'αρχίσουν να παίζουν:)

και μενα μου ριχνει μονο στα ποδια... ειδικα οταν πηγαινω περα δωθε στο σπιτι κανοντας δουλειες εινα η καλυτερη του! νομιζει οτι ηρθε η ωρα να παιξουμε και αρχιζει και κηνυγαει τα ποδια μου! καμια φορα μου πιανει το ποδι και δεν το αφηνει!!!:P

αρα το κανουν για διαφορετικυος λογους,ειτε για να τραβηξουν την προσοχη ειτε γιατι εχουν νευριασει:P εχω παρατηρησει ομως στα αδεσποτα που ταιζουμε οτι κι εκει το κανουν αυτο μεταξυ τους,π.χ. την ωρα του παιχνιδιου χαστουκιζει η μια την αλλη:lol:

Γεια σας γατόφιλοι! Πρώτη φορά γράφω μήνυμα, είμαι καινούργιο μέλος της γατοπαρέας σας! Αστείο θέμα... Κι η Μαργαρίτα μου ρίχνει χαστουκάκια! Μια φορά την πείραζα φυσόντας το πατουσάκι της και μου εδωσε ένα προειδοποιητικό στο προσωπο χωρις να βγαλει νύχια. Γενικά λατρεύει να κυνηγάει τα πόδια μου να τα χαστουκίζει και να πηδάει και να γαντζώνεται πανω στο τζήν μου! :lol: Είναι πολύ αστεία! ( Αφήστε που είναι τις μόδας τα τρυπήματα στα τζην! ) :up:

Καλημέρα!!!
Φαίνεται οτι εγω έχω πολύ τσαντίλα γάτα γιατί η Σεχρούλα μου (από το Σεχραζατ....) και σφαλιάρες ρίχνει, και δαγκωματίτσες, και κάτι δολοφονικά βλέμματα...
Κυρίως οταν την κρατάω αγκαλιά γιατι καθόλου δεν της αρέσει! έχει βρεί και ένα κόλπο όταν το παρακάνω, με κοιτάει κατάματα
, και ακουμπάει την πατούσα της στο μάγουλό μου βγάζοντας ελάχιστα τα νύχια της...

Τα Χριστούγεννα εκατσε απο μόνη αγκαλιά για 15 ολόκληρα δευτερόλεπτα!!!!!
και να σκεφτεί κανείς οτι είμαι η αδυναμία της!:hmm:

καλως ορισατε Σεχρα και Μαργαριτα:up: !!!!

θα δοκιμασω κι εγω να της φυσηξω την πατουσιτσα να δω πως θ'αντιδρασει:lol:

κι η δικη μου σαν τη Σεχρα παντως,δε θελει πολλα-πολλα,κι αν το παρακανουμε αρχιζει και δαγκωνει.αγκαλια δεν καθεται με τιποτα...
πανως τρελαινεται κι εμενα να κυνηγαει τα ποδια μου,και αν δει τα χερια μου καπου ερχεται και επιτιθεται:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back