Εσείς τι θα κάνατε;

goutouna

Νεοφερμένο μέλος

Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Οπως γνωριζετε -οι περισσοτεροι τουλαχιστον - με τους 2 αρσνικους μου γατους αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα καθως μετα απο 2,5 χρονια αρμονικοτατης συμβιωσης (εως τρομερης φιλιας, θα ελεγα), τσακωνονται σαν δαιμονισμενα... Για περισσοτερες πληροφοριες, ανατρεξτε στο παρακατω link
https://www.mypetz.gr/threads/Επική-μάχη.223903/

Το θεμα που θελω να θεσω, τωρα, ειναι το εξης:
Σκεφτομαστε να χαρισουμε τον Πασουλη μας ομως δεν ειμαι σιγουρη για αυτη την κινηση, καθως δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παει καπου που δεν γνωριζει (και δεν 8α γνωριζω και εγω) ή αν ειναι καλυτερα να μεινει εδω με το υπαρχον προβλημα. Γιατι στην ουσια, ο Πασας αντιμετωπιζει το μεγαλυτερο προβλημα.
Εσεις τι θα κανατε? Ζηταω καθαρα την προσωπικη σας γνωμη και προθεση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:το καλητερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι δυο τροποι: ο ενας ειναι να ψαξεις να βρεις την αιτια και ο δευτερος να τους χωρισεις ετσι δεν θα μαλωνουν. Αλλα σε καμια περιπτωση αν δεν θες μην τον δωσεις... εκτος αμα αυτος/η που θα τα παρει ειναι γνωστος/η σου και ξερεις οτι θα τον φροντιζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασες catnip? Ηρεμεί τα πνεύματα... Όπως παλιά κάπνιζαν την πίπα της ειρήνης!!!

Δώστους δύο σακουλάκια και μετά πάρε το ένα :Ρ ώστε να αναγκαστούν να μοιραστούν!

Σε καμιά περίπτωση μη δώσεις το γατί.Θα νιώθει ότι δεν το αγαπάς,θα νιώθει προδομένο.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην ψυχολογία τους και να προσπαθήσεις να τα συμφιλιώσεις.Μπορείς επίσης να συμβουλευτείς έναν κτηνίατρο ή και έναν εκπαιδευτή(ακόμα και σκυλιών).

Σε καμμιά περίπτωση μην δώσεις το γατάκι σου θα νιώσει προδομένο. Δώσε λίγο χρόνο να δεις πως θα πάει. :hmm:

Οπως γνωριζετε -οι περισσοτεροι τουλαχιστον - με τους 2 αρσνικους μου γατους αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα καθως μετα απο 2,5 χρονια αρμονικοτατης συμβιωσης (εως τρομερης φιλιας, θα ελεγα), τσακωνονται σαν δαιμονισμενα... Για περισσοτερες πληροφοριες, ανατρεξτε στο παρακατω link
https://www.mypetz.gr/threads/Επική-μάχη.223903/

Το θεμα που θελω να θεσω, τωρα, ειναι το εξης:
Σκεφτομαστε να χαρισουμε τον Πασουλη μας ομως δεν ειμαι σιγουρη για αυτη την κινηση, καθως δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παει καπου που δεν γνωριζει (και δεν 8α γνωριζω και εγω) ή αν ειναι καλυτερα να μεινει εδω με το υπαρχον προβλημα. Γιατι στην ουσια, ο Πασας αντιμετωπιζει το μεγαλυτερο προβλημα.
Εσεις τι θα κανατε? Ζηταω καθαρα την προσωπικη σας γνωμη και προθεση.
Είναι αστείρωτοι κ οι δύο αρσενικοί; αν ναι από εκεί νομίζω ξεκινάνε τα προβλήματα

Είναι αστείρωτοι κ οι δύο αρσενικοί; αν ναι από εκεί νομίζω ξεκινάνε τα προβλήματα
Νομίζω είναι στειρωμένοι και οι δυο,κάπου το διάβασα:hmm:

Και μένα οι δικές μου στειρωμένες ήταν. Μάλλον θέμα ζήλιας είναι το όλο θέμα:hmm:

ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με τα γατια που εχουμε εδω και 12 χρονια αλλα τωρα τα εχει κρατησει η αδερφη μου στο διπλα σπιτι απο το δικο μου.
προκειται για 2 θυληκα και ενα αρσενικο τα οποια θυληκα ηταν για ενα διαστημα ξαφνικα πολυ εχθρικα μεταξυ τους.
ομως ξεπεραστξκε με υπομονη σε λιγους μηνες.θεωρω οτι δεν πρεπει να δωσεις το γατακι σου γιατι πολλα γινονται και δεν ξερεις σε τι χερια θα πεσει.
χωριζε τους οπως προειπαν και τα αλλα παιδια και ολα θα πανε καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back