goutouna
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Επική-μάχη.223903/
Το θεμα που θελω να θεσω, τωρα, ειναι το εξης:
Σκεφτομαστε να χαρισουμε τον Πασουλη μας ομως δεν ειμαι σιγουρη για αυτη την κινηση, καθως δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παει καπου που δεν γνωριζει (και δεν 8α γνωριζω και εγω) ή αν ειναι καλυτερα να μεινει εδω με το υπαρχον προβλημα. Γιατι στην ουσια, ο Πασας αντιμετωπιζει το μεγαλυτερο προβλημα.
Εσεις τι θα κανατε? Ζηταω καθαρα την προσωπικη σας γνωμη και προθεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
beautiful princess
Νεοφερμένο μέλος
το καλητερο που εχεις να κανεις κατα τη γνωμη μου ειναι δυο τροποι: ο ενας ειναι να ψαξεις να βρεις την αιτια και ο δευτερος να τους χωρισεις ετσι δεν θα μαλωνουν. Αλλα σε καμια περιπτωση αν δεν θες μην τον δωσεις... εκτος αμα αυτος/η που θα τα παρει ειναι γνωστος/η σου και ξερεις οτι θα τον φροντιζειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δώστους δύο σακουλάκια και μετά πάρε το ένα :Ρ ώστε να αναγκαστούν να μοιραστούν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι αστείρωτοι κ οι δύο αρσενικοί; αν ναι από εκεί νομίζω ξεκινάνε τα προβλήματαΟπως γνωριζετε -οι περισσοτεροι τουλαχιστον - με τους 2 αρσνικους μου γατους αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα καθως μετα απο 2,5 χρονια αρμονικοτατης συμβιωσης (εως τρομερης φιλιας, θα ελεγα), τσακωνονται σαν δαιμονισμενα... Για περισσοτερες πληροφοριες, ανατρεξτε στο παρακατω link
https://www.mypetz.gr/threads/Επική-μάχη.223903/
Το θεμα που θελω να θεσω, τωρα, ειναι το εξης:
Σκεφτομαστε να χαρισουμε τον Πασουλη μας ομως δεν ειμαι σιγουρη για αυτη την κινηση, καθως δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παει καπου που δεν γνωριζει (και δεν 8α γνωριζω και εγω) ή αν ειναι καλυτερα να μεινει εδω με το υπαρχον προβλημα. Γιατι στην ουσια, ο Πασας αντιμετωπιζει το μεγαλυτερο προβλημα.
Εσεις τι θα κανατε? Ζηταω καθαρα την προσωπικη σας γνωμη και προθεση.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω είναι στειρωμένοι και οι δυο,κάπου το διάβασαΕίναι αστείρωτοι κ οι δύο αρσενικοί; αν ναι από εκεί νομίζω ξεκινάνε τα προβλήματα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

blablabla
Νεοφερμένο μέλος
προκειται για 2 θυληκα και ενα αρσενικο τα οποια θυληκα ηταν για ενα διαστημα ξαφνικα πολυ εχθρικα μεταξυ τους.
ομως ξεπεραστξκε με υπομονη σε λιγους μηνες.θεωρω οτι δεν πρεπει να δωσεις το γατακι σου γιατι πολλα γινονται και δεν ξερεις σε τι χερια θα πεσει.
χωριζε τους οπως προειπαν και τα αλλα παιδια και ολα θα πανε καλα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool