Εστιατόρια! Ποια προτείνετε;

Απο μπυραρίες εγώ πηγαίνω συχνά σε Βύνη (Κουκάκι, πολύ κοντά στο Σταθμό Συγγρού-φιξ) και Diver (Καλλιθέα, πλατεία Δαβάκη). Ειδικά Βύνη προτείνω το σνίτσελ και το πιάτο μπύρας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι είναι το πιάτο μπύρας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν για Ιταλικό αυθεντικό με τέλειες μακαρονάδες, ελαφρυά κουζίνα, στου
VINCENZO, Γιαννιτσοπούλου 1 Γλυφάδα.. Είναι ανοιχτά και τα μεσημέρια αλλά για βράδυ πρέπει οποσδήποτε να κλέισεις γίνεται χαμός...Επείσης κάποια βράδυα παίζει ζωντανά μουσική βιολιά και τέτοια.:D

Για μαγειρευτά και της ώρας Κληματαριά Κ.Παλαμά(πλατεία Ελευθερίας) Ν.Ψυχικό. Ένα καλοκαίρι πηγαίναμε κάθε μέρα!!:blink: πολύ καλό σέρβις.

Τώρα για θαλασσινά, λίγο μακριά αλλά αξίζει τον κόπο μια κυριακή μεσημέρι...ΝτελένιαΤαβέρνα δίπλα στην θάλασσα σε απομονομένο σημείο, (ιδανικό για παράνομα ζευγάρια):P:lol::lol: Πανόραμα προφήτη Ηλία, Περιγιάλι Λαυρίου.

Αυτά προς το παρόν αλλά έχω και άλλα..Άμα έχεις άντρα καλοφαγά.....:rolleyes:

Γιάντες στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου στα Εξάρχεια δίπλα στον Κινηματογράφο Ριβιέρα.
Μαγειρεύει με βιολογικά προϊόντα και έχει ωραίο βιολογικό κρασί.
Καταπληκτικός ο καγιανάς με σύγκλινο Μάνης (δεν το έχει στον κατάλογο αλλά το φτιάχνει αν το ζητήσεις). Πολύ νόστιμη κουζίνα γενικώς.
ΚΑΙ ωραία αυλή με πολλές ΓΑΤΕΣ.

Έχω πάει είναι τέλειο!!!!:up::up::up: Είχε και μικρά μωράκια γατάκια όταν πήγα, και έφαγα το φαγητό μου με ένα να κοιμάται στην αγκαλιά μου!!!:D:D

Λοιπόν για Ιταλικό αυθεντικό με τέλειες μακαρονάδες, ελαφρυά κουζίνα, στου
VINCENZO, Γιαννιτσοπούλου 1 Γλυφάδα.. Είναι ανοιχτά και τα μεσημέρια αλλά για βράδυ πρέπει οποσδήποτε να κλέισεις γίνεται χαμός...Επείσης κάποια βράδυα παίζει ζωντανά μουσική βιολιά και τέτοια.:D

Για μαγειρευτά και της ώρας Κληματαριά Κ.Παλαμά(πλατεία Ελευθερίας) Ν.Ψυχικό. Ένα καλοκαίρι πηγαίναμε κάθε μέρα!!:blink: πολύ καλό σέρβις.

Τώρα για θαλασσινά, λίγο μακριά αλλά αξίζει τον κόπο μια κυριακή μεσημέρι...ΝτελένιαΤαβέρνα δίπλα στην θάλασσα σε απομονομένο σημείο, (ιδανικό για παράνομα ζευγάρια):P:lol::lol: Πανόραμα προφήτη Ηλία, Περιγιάλι Λαυρίου.

Αυτά προς το παρόν αλλά έχω και άλλα..Άμα έχεις άντρα καλοφαγά.....:rolleyes:

Βρε Μιμικάκι, που το βάζεις όλο αυτό το φαγητό...??:hmm: ή απλά τα βλέπεις εσύ και τρώει ο αγαπημένος σου:lol:

Βρε Μιμικάκι, που το βάζεις όλο αυτό το φαγητό...??:hmm: ή απλά τα βλέπεις εσύ και τρώει ο αγαπημένος σου:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Όταν είμαι μαζί του, κάνουμε κάτι σαν "διαγωνισμό" ποιός θα φάει πιό πολύ!!:lol::lol: Απλά πρέπει να τρώω γρήγορα, που δεν το μπορώ, γιατί όταν τελειώνει με το φαγητό του τρώει και το δικό μου:blink:

:rolleyes::lol::lol::lol:

Μου αρέσει το φαγητό, αλλά καμιά φορά ξεχνάω να φάω, ή βαριέμαι να φάω...Αν το βρώ μπροστά μου τρώω όμως:P:P

αααχ αυτό το "ξεχνάω ή βαριέμαι να φάω" ας μου τύχαιναν και μένα..όχι πολύ καμμια εβδομάδα (συνολικά ) το μήνα βρε παιδί μου:lol:

αααχ αυτό το "ξεχνάω ή βαριέμαι να φάω" ας μου τύχαιναν και μένα..όχι πολύ καμμια εβδομάδα (συνολικά ) το μήνα βρε παιδί μου:lol:

Γιατί καλέ???:blink: Μια χαρά "στυλάκι" είσαι!!!!!:hmm:

εεε τα μεσογειακά μου "πιασίματα" τα έχω...αλλά έχουμε και καταγωγή από Σμύρνη οπότε λέω ότι είμαι "του οντά":lol::lol::lol: σ'ευχαριστώ πάντως!!

εεε τα μεσογειακά μου "πιασίματα" τα έχω...αλλά έχουμε και καταγωγή από Σμύρνη οπότε λέω ότι είμαι "του οντά":lol::lol::lol: σ'ευχαριστώ πάντως!!

:blink::blink:Πού τα είδες καλέ??? Θα με τρελάνεις εσύ!!! Πάντως και εγώ έχω καταγωγή από Μ.Ασία.:hmm::hmm:.Η δέ γιαγιά μου ήταν εντελώς "του οντά"!!!!:lol::lol:

IL POSTINO στον πεζόδρομο της Γριβαίων ανεβαίνοντας την Σκουφά αριστερά μετά την Ασκληπιού.
Είναι οστέρια (ιταλική ταβέρνα) με φρέσκα ζυμαρικά και καλές τιμές.
Έχει και ιταλικές μπύρες που δεν βρίσκεις εύκολα στην Αθήνα.

Υδρούσσα Αγ. Παρασκευής 56 Χαλάνδρι
Μεζεδοπωλείο με νόστιμους μεζέδες και κύρια πιάτα. Πολύ καλές τιμές.
Τα δύο σκυλάκια του ιδιοκτήτη είναι οι μασκώτ του μαγαζιού.

Αγορά Χατζηγιάννη Μέξη και Βεντήρη, Χίλτον
Ωραίο περιβάλλον, πολύ μεγάλες μερίδες, νόστιμο φαγητό και λογικές τιμές.
Αλλά δύο "Αγορά" στη Βουρνάζου στους Αμπελόκηπους και στην Αριστοτέλους στο Χαλάνδρι.
Αυτό της Χ. Μέξη έχει το καλύτερο σέρβις.
Επίσης αν κάτσεις στην εξωτερική τζαμαρία βλέπεις όλους του γάτους της Μέξη που έρχονται και θρονιάζονται στις ζαρντινιέρες έξω από το μαγαζί.

Μόνο εστιατόρια? Ταβερνάκια με τίποτα??? :confused:

Το καλοκαίρι ανακάλυψα τα τέλεια χάμπουργκερ!!!!
Όποιος θυμάται την ποιότητα των Wendy's θα λατρέψει τα
Thomas Cook www.thomascook.gr

Απίστευτα μπέργκερ χορταστικά με πολλές παραλλαγές, πολύ καλό μπιφτέκι , και έχει και αυτές τις πατάτες με λιωμένο τυρί και μπέικον:bleh::bleh:

Βρίσκεται στο Χαλάνδρι Λ.Κατσώνη 7 (Πολύδροσο).
Κάνει και delivery σε περιοχές Μαρούσι, Βριλήσσια, Άγιος Θωμάς, Ν.Φιλοθέη, Φιλοθέη.

Με τόσα ωραία μαγαζιά στα Βόρεια, θα με κάνετε στο τέλος να ανυπομονώ να μετακομίσω, αν και είμαι λάτρης του κέντρου..

Εστιατόριο ΙΚΕΑ,πας κάνεις τα ψώνια σου και μετά πας και τρως!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back