Bellitsa9
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bellitsa9
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο forum. Έχω μια πανέμορφη γατούλα εδώ κ ένα χρόνο περίπου.. Είναι έγκυος για δεύτερη φορά κ νομίζω πως είναι στις μέρες τις για να γεννήσει.. μέχρι κ το πρωί που τις έβαλα να φάει είχε πολύ ενέργεια. από το απογευματάκι κ μετά είναι κάπως πιο πεσμένη κ είδα ότι έχει κ λίγη αιμοραγία, πολύ λίγο.. όπως επίσης ότι ψάχνεται διαρκώς!! το βράδυ δεν είχε πολύ όρεξη να φάει , ξαπλώνει κ πίνει αρκετό νερό.. ανησυχώ για την μικρή αιμοραγία!! Συμβαίνει κάτι???? Την αγαπώ πολύ κ ανησυχώ..
Όλα καλά.. η Bellitsa μου μόλις γέννησε!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!Όμως η γατούλα γέννησε ήδη δυο φορές..καταλαβαίνεις φαντάζομαι που θέλω να κατάλήξω..σκέφτεσαι να τη στειρώσεις;
Δε θα επαναλάβω τα όσα έχουν ειπωθεί άπειρες φορές μέσα στο forum,αλλά διάβασε αν θέλεις τα σχετικά άρθρα και αποφάσισε.
Εύχομαι το καλύτερο για τη γατοοικογένεια!
Bellitsa9
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά κ θα τη στειρώσω!!! Το'χω αποφασίσει εδώ κ αρκετό καιρό.. Περιμένω να σταματήσει να θηλάζει κ θα την πάω αμέσως, δηλάδη σε 2μήνες περίπου!!! Δεν θα αντέξω να την δω να περνάει τέτοια ταλαιπωρία ξανά ..
moukelis
Επιφανές μέλος
Bellitsa9
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή σε πόσο καιρό να την πάω για στείρωση????
Πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, για να μαζέψει η μήτρα και να είναι πιο εύκολη η επέμβαση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum