Ετοιμόγεννη γατούλα!!

Bellitsa9

Νεοφερμένο μέλος

Η Νικολέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο forum. Έχω μια πανέμορφη γατούλα εδώ κ ένα χρόνο περίπου.. Είναι έγκυος για δεύτερη φορά κ νομίζω πως είναι στις μέρες τις για να γεννήσει.. μέχρι κ το πρωί που τις έβαλα να φάει είχε πολύ ενέργεια. από το απογευματάκι κ μετά είναι κάπως πιο πεσμένη κ είδα ότι έχει κ λίγη αιμοραγία, πολύ λίγο.. όπως επίσης ότι ψάχνεται διαρκώς!! το βράδυ δεν είχε πολύ όρεξη να φάει , ξαπλώνει κ πίνει αρκετό νερό.. ανησυχώ για την μικρή αιμοραγία!! Συμβαίνει κάτι???? Την αγαπώ πολύ κ ανησυχώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στο forum. Έχω μια πανέμορφη γατούλα εδώ κ ένα χρόνο περίπου.. Είναι έγκυος για δεύτερη φορά κ νομίζω πως είναι στις μέρες τις για να γεννήσει.. μέχρι κ το πρωί που τις έβαλα να φάει είχε πολύ ενέργεια. από το απογευματάκι κ μετά είναι κάπως πιο πεσμένη κ είδα ότι έχει κ λίγη αιμοραγία, πολύ λίγο.. όπως επίσης ότι ψάχνεται διαρκώς!! το βράδυ δεν είχε πολύ όρεξη να φάει , ξαπλώνει κ πίνει αρκετό νερό.. ανησυχώ για την μικρή αιμοραγία!! Συμβαίνει κάτι???? Την αγαπώ πολύ κ ανησυχώ..

Όλα καλά.. η Bellitsa μου μόλις γέννησε!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσουν:)Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!
Όμως η γατούλα γέννησε ήδη δυο φορές..καταλαβαίνεις φαντάζομαι που θέλω να κατάλήξω..σκέφτεσαι να τη στειρώσεις;
Δε θα επαναλάβω τα όσα έχουν ειπωθεί άπειρες φορές μέσα στο forum,αλλά διάβασε αν θέλεις τα σχετικά άρθρα και αποφάσισε.
Εύχομαι το καλύτερο για τη γατοοικογένεια!

Να'σαι καλα!!! Ευτυχώς όλα πήγανε τέλεια!!! Από σήμερα έχει αρχίσει να ξανατρώει, γιατί χθες δεν είχε κουράιο να φάει τίποτα, μόνο νερό έπινε!!!! Κ είχα αρχίσει να ανησυχώ!!!
Φυσικά κ θα τη στειρώσω!!! Το'χω αποφασίσει εδώ κ αρκετό καιρό.. Περιμένω να σταματήσει να θηλάζει κ θα την πάω αμέσως, δηλάδη σε 2μήνες περίπου!!! Δεν θα αντέξω να την δω να περνάει τέτοια ταλαιπωρία ξανά ..

Σε τρεις εβδομαδες περιπου θα ξαναεχει οιστρο,εχε το νου σου γιατι μπορει να αφησει τα μωρα της για να ξαναζευγαρωσει και να σου ξαναμεινει εγκυος.

Ναι, σίγουρα θα το'χω στο νου μου!!! Δηλαδή σε πόσο καιρό να την πάω για στείρωση???? Κ κάτι ακόμη... ήταν φυσικό που δεν είχε σθες όρεξη να φάει κ σήμερα τρώει, αλλά πιο συγκρατήμενα.. δεν έφαγε όλη την ποσότητα που της έβαλα, αλλά πίνει νεράκι πολύ κ γαλατάκι..

Καθε γατα ειναι διαφορετικη...Αν μπορεις να την κρατησεις μεσα και συνεχισει να θηλαζει ασε να γινουν 40 ημερων τα μωρα.

Δηλαδή σε πόσο καιρό να την πάω για στείρωση????

Πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, για να μαζέψει η μήτρα και να είναι πιο εύκολη η επέμβαση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back