Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα
ήθελα να ενημερώσω ολες τις φίλες για την πορεία του Φανουράκου..
κουναει ποδια, λεκανη και με τη βοήθειά μου περπατάει και στέκεται για 1-2 λεπτα μόνο του
Με την καθοδήγηση φυσιοθεραπεύτριας ( που μου συστήσανε φίλες) κάνουμε ασκησούλες
και πάει καλύτερα... μόνο με κατακλίσεις έχουμε πρόβλημα απο τα ούρα του και παρ όλη την αντιβίωση
δεν λεει να ΄κλέισει η πληγή στους όρχεις... θα πάμε στο γιατρο αύριο μην το χάσουμε το ζώο τσάμπα
μετα απο τόση προσπάθεια....αλλά φοβάμαι πάλι οτι θα φέρει την καταστροφή...
Θα σας κρατάω ενήμερες
Καλή μερα σε όλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ καλυτερα!
Μακαρι να κλεισει και η πληγιτσα του και να βελτιωθει κι αλλο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η πρόοδός του και πολύ γρήγορη.Όσο για τον κτηνίατρο, αφού έχεις διαπιστώσει ότι "φέρνει την καταστροφή" (ξέρω δυστυχώς κι εγώ πολλούς τέτοιους) γιατί δεν τον αλλάζεις;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Μπράβο ο μικρούλης. Βρε να δεις που αυτός θα τρέχει στο τέλος. Υπομονήηη!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω μαζι σου αλικη.εγω περνουσα καταθλιψη οταν πηρα την λουιζα μου.παραλληλα εφυγε ο φιλος μου εκεινο το διαστημα για στρατο (μενουμε μαζι) και εμεινα μονη μου.με χαλαρωνε το σκατουλικο και ηταν παντα διπλα μου...Χαίρομαι πολύ για τον γατούλη (που φαίνεται γλύκας στη φωτογραφία) αλλά και για σένα.Γιατί μπορεί τώρα να σου φαίνεται σαν ένα ακόμα βάρος σ' αυτή τη δύσκολη φάση που περνάς, θα δεις όμως που τελικά θα είναι η παρηγοριά και το στήριγμά σου. Τα γατάκια μας τα χαιρόμαστε πάντα, αλλά εκεί που πραγματικά τα χρειαζόμαστε είναι στα δύσκολα. Είναι απίστευτο πόσο μπορεί να σε ανακουφίσει και να σε ξεκουράσει από τα προβλήματα ένα ζωάκι, γιατί σου αφοσιώνεται απόλυτα, με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Σημερα ειμαι για κλαματα
κλαιω απο χθες και δεν ξερω τι θα κανω.... τα ποδαρακια του πανε καλυτερα
αλλα η πληγη στους ορχεις προχωραει..πηρα αλοιφή που μου συνεστησε κτηνιατρος απο αθήνα
συνεχιζω αντιβιωση αλλα αυτο τιποτε.... εχθες πηρα τον κτηνιατρο και τον ρωτησα αν γινεται στειρωση
να φυγουν ποι πληγες στους ορχεις τουλαχιστον και ετσι να συνεχισουμε τις ασκησεις μασ και να πατησει καποτε
και μου λεει αν περπαταει ειναι οκ αστο συνεχισε αντιβιωση κ αυτα θα πεσουν μονα τους....
και του λεω απο μονο του δεν περπαταει .. το κραταω εγω αλλα κουναει τα ποδια του και τα τεντωνει πανω απ το κεφαλι του
σαν την Κομανετσι... τι σοι παραλυτο ειναι...... και μου λεει φερτο για ευθανασια....
εχουμε αρρωστησει εδω ολοι.... εμενα το μονο που μ ανησυχει ειναι η πληγη στους ορχεις γιατι πιστευω
μα σε 2 μηνες μα σε 3 μα σε 5 θα περπατησει.... κ δεν με νοιαζει.... μονο η πληγη του με νοιαζει....
julia
Διακεκριμένο μέλος
ξέρω πολλές γατούλες έτσι, είτε με πληγή στον γοφό, είτε στο πλάι, είτε κάπου αλλού. Είναι λογικό, και όχι τόσο τραγικό.

Συνέχισε αυτό που κάνεις, και όλα θα πάνε καλά. Όσο πιο γρήγορα σταθεί τόσο πιο γρήγορα θα σταματήσει να πατάει το σημείο και να ανοίγει.
Να κοιτάς να μην μολύνετε και όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι καλό να σε βλέπει και σε μαύρα χάλια το γατάκι, τα καταλαβαίνουν όλα.
Μην σταματάς τώρα....

γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφου τοσο το γατακι οσο κ εσυ κανετε φιλοτιμες προσπαθειες....κ απ'ο,τι εχω καταλαβει δν ποναει...(εκτος απο την πληγουλα του)...Αλλα αυτο δν νομιζω να μην ειναι αντιμετωπισιμο...

Παρε κ αλλες γνωμες...τοσο κοπο εχετε κανει οπως ειπες κ εσυ....
γιουλακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
έγώ προτείνω να τηρείς όσο το δυνατό περισσότερο την υγιεινή του γατιού αλοιφή καθάρισμα με μωρομάντηλα και μην ακούς καμμία πα...ω που αμέσως εγκαταλείπουν και σου προτείνουν ευθανασία. Τόσα γατάκια ζουν σαν ανάπηρα. Γράψε ένα πμ στην Ασημίνα yasmin1 και στην gelly οι οποίες έχουν αντιμετωπίσει άπειρες τέτοιες περιπτώσεις και είναι έμπειρα κορίτσια.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Ειλικρινα δεν ξερω
καταλαβαινω οτι η απελπισια ειναι κακος συμβουλος αλλα δεν αντεχω αλλο
μια φιλη μου εγραψε για ειδικους σε φυσιοθεραπεια πηρα τηλεφωνο οι γιατροι εκει ηταν
πολύ σαφείς κατατοπιστικοί και ενθαρρυντικοί ότι ακριβως χρειαζόμαστε
και αισθανθηκα οτι κερδισαμε τον πολεμο αλλα αυτες οι κατακλισεις να παρει η ευχη
και δεν ηξερα τιποτε .... δεν ξαναειχα ετσι περιπτωση αν ηξερα θα ειχα φροντισει
τι αλοιφες πηρα τι χυμους, αντιβιώσεις .......
την Παρασκευη πηρα τηλ και τον αλλο κτηνιατρο που εβγαλε την ακτινογραφια και μουχε δωσει
Νeurobion γιατι ειπε οτι παρ ολο που δεν εχει κατι σπασμενο ειναι και τα νευρα .... και τελος παντων
το γατακι αρχισε μερα με τη μερα να εμφανιζει κινητικοτητα στα πισω ακρα .... μεχρι που με γρατσουνισε
...χαρηκα που με ματωσε....τοση δυναμη εβαλε....
αλλα τωρα που το βλεπω ετσι .. δεν μου παει καρδια να το σηκωσω να κανουμε ασκησεις....
δεν ξερω .... θα βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο..... τι φταινε ρε γ..μτο και τους προξενουμε
τοσο πονο....!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ψυχραιμία. Τώρα δεν σκέφτεσαι ψύχραιμα. Δεν του προξενείς πόνο ίσα ίσα το βοηθάς. Μην το βλέπεις ότι το βασανίζεις. Λοιπόν μάζεψε τα κουράγια σου και σήκωσε τον γατούλη για τις ασκήσεις. Ρε συ έτσι δεν κάνουμε και με τους ανθρώπους μας? Εγκαταλείπουμε?
Από την στιγμή που δεν πονάει και τρώει ο γατούλης πάλεψέ το αφού πάει καλύτερα.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Πως να καταλαβω αν πονάει και αν υπόφέρει? Θα νιαούριζε ?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ένα ζώο που υποφέρει μαζεύεται και φαίνεται και στο βλέμμα του. Πίστεψέ με. Το έχω δει αυτό το βλέμμα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Χωρίς να πονάνε, με αγάπη και φροντίδα.Ξέρω γάτες που έχουν μόνιμη και ανίατη παράλυση, έχουν πληγούλες αλλά ζούν μια χαρά!!

Μην σε παίρνει τώρα απο κάτω, γιατί βλέπεις μια πληγή.
Δεν έχει σημασία. Θα κοιτάς μόνο να μην μολυνθεί, και θα συνεχίσεις τις ασκήσεις. Δεν ξέρεις καν αν είναι μόνιμη η παράλυση ή φτιάχνει. Και να μην σχολιάσω τον Κτηνίατρο... εγώ στην θέση σου θα τον είχα βρίσει κατάμουτρα...
Έλεος δηλ.... έχουν δώσει και έναν όρκο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μπράβο Τζουλιέτα απλά μωρέ εγώ καταλαβαίνω ότι μερικές φορές ρίχνουν την ψυχολογία της κοπέλας.
Μίνα να δεις που σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα. Είναι στιγμές που ΄πιεζόμαστε με πολλά στην ζωή μας.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Ναι αυτο ειναι γεγονος.... αλλα εκει που δειχνει να κλεινει μετα το βρισκω το πρωι μεσ τα αιματα....
και αυτο που μας ριχνει ειναι το μην υποφερει το ζωακι....ολο θελει ναναι διπλα μας ....
Τωρα για τον κτηνιατρο .... για να ειμαι και δικαιη ο ανθρωπος είναι παντα προθυμος να μιλησει και στο τηλέφωνο και να το κοιταξει
αρνελιται να παρει χρήματα τις περισσοτερες φορες και εξάλλου πρεπει να αναγνωρίσω ότι οταν το βρηκα χτυπημενο ήταν το τριήμερο του Αγ πνευματος
και ο ανθρωπος ήρθε στο ιατρειο του αμεσα και ανοιξε παρ όλο που ηταν κυριακή το κοιταξε του κανε κορτιζονη και αρνηθηκε να παρει χρήματα
απλα φοβάται ότι με ταλαιπωρεί τζάμπα κ εμενα και το ζωο ... αυτο νομιζω ότι είναι...
τέλος πάντων ... θα πάμε το άπόγευμα πάλι να το δει.... ο Θεος βοηθός....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλή επιτυχία Μίνα. Εύχομαι πραγματικά να πάει καλά το ζωάκι.
Mina_el
Νεοφερμένο μέλος
Νασαι Καλα Ουρανιτσα μου
σ ευχαριστω!!
mickey mouse
Διάσημο μέλος
απλα φοβάται ότι με ταλαιπωρεί τζάμπα κ εμενα και το ζωο ... αυτο νομιζω ότι είναι...
τέλος πάντων ... θα πάμε το άπόγευμα πάλι να το δει.... ο Θεος βοηθός....
Μίνα μου το έγραψα και παραπάνω
και παρόλο που σεβομαι τη γνώμη των φιλενάδων μου
(η Ράνια είναι "αδερφή" μου)
θα συμφωνήσω με το γιατρό σου
βέβαια εσύ και μόνο εσύ ξέρεις το καλύτερο
και για σένα και για το γατάκι σου
Με αληθινή αγάπη και συμπάσχοντας μαζί σου

Μίκυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool