Ευθανασία

NicoleV

Νεοφερμένο μέλος

Η NicoleV αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Είμαι πολύ λυπημένη και νευριασμένη με την απόφαση της φίλης μου , να θανατώσει την 8χρονη γάτα της , ο λογός μην φανταστείτε ότι είναι άρωστη η γατούλα , κάθε άλλο είναι υγιέστατη. Το πρόβλημα της είναι ότι ο νέος σύντροφος της δε θέλει τισ τρίχες και στο νέο σπίτι που θα πάνε φοβούνται μην τους χαλάσει τα έπιπλα!!! Το ξέρω ακούγεται τραγικό και απάνθρωπο και έτσι είναι!!! Ποιά είσαι εσύ που θα αποφασίσεις ποιός θα ζήσει κ ποιός όχι !!!Οσο και αν προσπάθησα να την μεταπείσω δε μου άφησε περιθώρια ούτε για διάλογο. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ευθανασια

πες της ότι την θες εσύ και βάλτην σε αγγελία
δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει...

ηλίθιοι άνθρωποι :@

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι ρε παιδια...αν εναι δυνατον...:mad::mad:
βαλε αγγελια...ειναι κριμα κ αδικο να σκοτωνουν μια ψυχουλα λογω ανευθυνοτητας κ τετοιας χαζομαρας (συγνωμη κιολας...):(:/:

πως άντεξες και δεν τη χτύπησες τη φίλη σου?
περίεργο...

οχι ρε παιδια...αν εναι δυνατον...:mad::mad:
βαλε αγγελια...ειναι κριμα κ αδικο να σκοτωνουν μια ψυχουλα λογω ανευθυνοτητας κ τετοιας χαζομαρας (συγνωμη κιολας...):(:/:[/quote]

Έτσι όπως τα λες είναι, δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη .Εϊμαι έξαλλη με την αποφάση της , της είπα έτσι και το κάνεις , για μένα έχεις τελειώσει και μου απάντησε "πες ότι το χω κάνει ήδη !!!! ¨Ετσι μου ρχεται να πάω απο κει και...... Και το κακό είναι ότι δε θέλει να την δώσει κάπου γιατί πιστεύει ότι θα πάθει κατάθλιψη και θα αγριέψει στο ξένο περιβάλλον !!!!!!!!!

Μου το ανακοίνωσε απο το msn !!!

από το νόμο απαγορεύεται η ευθανασία χωρίς λόγο????

Oxi δυστυχως

τι επιλογές έχουμε??

επειδη αυτο που θελει να κανει η φιλη σας δεν ειναι σωστο καντε ψυχολογικο πολεμο.....................αρχιστε να της θυμηζετε ολες της ευτυχησμενες στιγμες της ζωης της με τη γατα της κ πειτε της να το ξανασκευτει κ οτι δεν ειναι ο καισαρας για να αποφασηζει για τη ζωη της γατας εφοσον ειναι υγιεστατη.......................πειτε της αν ενδιαφερετε για την γατα να σας την δωσει ........................γιατι το οτι μαδαει δεν νομιζω να ναι το προβλημα.............το προβλημα πρεπει να ναι οτι δεν αρεσει το χρωμα της στον φιλο της μαλλον η γενικως δεν του αρεσουν οι γατες..........................τωρα αν ειναι πραγματικα φιλοζωη θα σας την δωσει η δεν θα της κανει ευθανασια κ θα την κρατησει . Αν παλι δεν σιγκινιθει καθολου θα σας διαολοστειλει......

Καλη τυχη

Δεν είμαστε καλά, ελπίζω να σου κάνει κακόγουστη πλάκα, προτείνω να πας να την μαζέψεις, καλυτέρα με κατάθλιψη παρά νεκρό[FONT=&quot].[/FONT]

κλέψτην
ή στην ανάγκη σκότωσε το αφεντικό της :@

Θα σκοτωσει τη γατα της επειδη μαδαει?????? ΕΛΕΟΣ

Κι εκεινη μαδαει γιατι δεν την σκοτωνει ο συντροφος της;;;;

άνθρωποι σου λέει μετά και φιλόζωοι

8 χρονια τοσο πολυ δεθηκε μαζι της που θα της κανει ευθανασια; Περιεργο μου κανει.Δηλ δεν σκεφτηκε να την δωσει ή εστω να την αφησει στον δρομο αλλα την ευθανασια; Αν οντως ομως ισχυει αυτο παρε τη γατα.Δεν θα αρνηθει να σου τη δωσει απο τη στιγμη που θελει να απαλλαγει απο εκεινη...

Μην τρελαίνεστε. Φυσιολογικά, κανένας κτηνίατρος που τιμά τις σπουδές του δεν θα δεχτεί να κάνει ευθανασία σε υγιές ζώο. Δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

και γω αυτό σκέφτομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Εγω τρελένομαι μόνο με το οτι σκέφτηκε οτι ο μονος τρόπος για να απαλλαγει απο τη γάτα της λογο τριχας ειναι να τη σκοτώσει. Δεν σκέφτηκε το πιο απλό, να την χαρήσει, να την δωσει αλλου. Δεν έχει τσίπα ανθρωπιάς μέσα της; Δεν την πονάει η σκέψη και μόνο; Εγώ αναγκαστηκα πριν λίγους μηνες να κανω ευθανασια σε εναν γατουλη μου λόγω ασθενιας (ΑΙDS) και δεν ξέρω κι εγω για ποσο καιρο έκλαιγα (ακόμα κλαιω, κι ας ξερω πως αυτο που έκανα ήταν το σωστο για τον γάτο... ).

Το κακο ειναι πως υπαρχουν κ κακοι κτηνιατροι...γι'αυτο καλυτερα να μην την αφησουμε να φτασει στην πορτα καποιου τετοιου...:/:
Προσπαθησε ρε συ να την πεισεις πως τη θελεις εσυ...Αυτο θα ειναι μια πολυ καλη αρχη κ μετα βλεπουμε...

τραγικο...αν ειναι δυνατον βρε παιδια!και να μην δεχτει ο πρωτος κτηνιατρος που θα την παει θα δεχτει ο δευτερος,ο τριτος...ζητα την εσυ!πες οτι θες να την κρατησεις και μετα βλεπουμε.στην αναγκη κλεψτην!!!καλα 8 χρονια και θα της κανει ευθανασια?τι αλλο να πω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back